Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #114 üzenetére
Igen, ez jogos, viszont utalnék a #105-ös hsz-ben lévő inkorrekt szabályokra is. Úgy érzem, a kreszt is jócskán meg kéne reformálni, mert így egyszerűen lehetetlen betartani azokat a szabályokat, amelyek elvileg értünk, a biztonságunkért jöttek létre. Nem beszélve a hanyagságról, kintfelejtett, vagy susnyással benőtt táblákról...
-
Elolvastam már ezt a hozzászólásodat. Egy kirívó eset alapján nem lehet általánosítani. Túlzottan mikro szinten gondolkozol makro helyett.
peterkeT: a vontatási tilalom egy jó ideje megvan, ha jól emlékszem talán 2 évig... Valaki javítson ki, ha tévednék, régen voltam már kreszen..
-
Akkor a fiatal friss jogsisok miért mennek egymás után a parkolóba és miért próbálnak "driftelni"?
Jópár ismerős van, akik jogsisok, ezek közül talán 2-t tudnék mondani, akik "driftelni" szoktak. Nem beszélve arról, hogy mint már említetted, parkolóban csinálják, ami egy erősen izolált terület, és sokkal kevésbé balesetveszélyes, mint mondjuk a közúton tötymörgés...
-
100%-os bizonyosságot nem adhat semmi. A hibahatár meg esetleg azok, akik a baleseteket okozzák. Viszont erre legfeljebb a gyerekszoba megléte adhat megoldást.
Nincs az a jogi szabályozás, ami rostálni tudná ezeket az embereket. Kortól, nemtől függetlenül..
Csupán a tapasztalat meg a józan ész hiányzik azelőtt mielőtt rálépnek a gázra...
Megint általánosítasz. Ez téged is jellemez...
Mod:
Arról nem beszélnék, hogy a környéken jópár helyen ki van bacva a település tábla alá a 40-es tábla. Főútról beszélünk. Lehetetlen betartani, aztán nekiállnak trafizni. Mi ez, ha nem lehúzás? Hogy tartod be a 40-es egy jó állípotú, széles, városi főúton?
Talán ezekkel a dolgokkal is foglalkozni kéne....
-
Ott a pont.
Egyébként mi pl. többször vásároltunk a TESCO-ban piát, és mindig kérték a személyit. Sőt, egyre több kocsmában is kérik, valószinűleg egy tetemes bírság játszhatott közre még korábban. Nehéz ügy ez is, hiszen mint USA-ban, úgy nálunk is megjátszható az, hogy majd az idősebb megveszi, te meg iszod.
Sipi: Én csupán 50km-re lakom BP-től, mégis 4-kor kéne kelnem, hogy talán 8-ra bérjek az Árpád hídra. Onnan még metro, stb. Szerencsére koleszos vagyok, de aki munkába jár, szinte megoldhatatlan a tömegközlekedés. Egyszerűen nem ismered a helyzeteket, és gőgösen, nagy mellénnyel elzárkózol egy értelmes vita elől...
-
-
Ennyi agyonművelt, és okos embert ritkán látok egyrakáson. Persze akinek nem inge...
Honnan ez a 21 év? Amerikából megint kéne importálni valami szart?
Pszichológiai teszt? Ugyanmár. Kb. annyi értelme lenne, mint az elsősegély vizsgának. Úgyis mindenki átmegy, aztán elfelejti az egészet.
Vezetéstechnikai tréning, meg egyéb okosságok? Igen, kerüljön fél millába a jogsi a mostani 120K helyett. Az nem jutott eszedbe, hogy ha ilyen kritériumok, és ilyen árak lennének, akkor szinte csak a gazdaggyerek kapna jogsit, mert a csóró az életben ki nem gazdálkodná ezt.
Mondom ezt úgy, hogy idén szereztem a jogsit, és az árát 100%-ban az ösztöndíjaimból fizettem. Most a családi régi Swiftet vezetem, elmondások szerint sokkal jobban, mint a ~20 éves "rutinnal" rendelkező anyám. Nem 17 vagyok mondjuk, de még nem is 21.
Látszik, hogy a legtöbben a szennymédiából tájékozódnak, és arra nem képesek, hogy csak egy kicsit ránézzenek mondjuk a statisztikákra. Sok balesetet mutatnak, azt mindig hozzáteszik, ha fiatal vezetett, azt viszont szinte soha, ha egy idősebb, "tapasztaltabb" sofőr...
Uff, leültem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest