Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108251) PuMbA válasza #20221952 (#108247) üzenetére


PuMbA
titán

A kis képeken lévő beállításokat ne csináld meg, mert azok TV-ről TV-re változnak :) Csak helyben történő kalibrálással működik az a rész.

[ Szerkesztve ]

(#108252) Hmmm1 válasza Madwe (#108245) üzenetére


Hmmm1
aktív tag

Ja, ezért is mondom : D Szar az egész, pedig azt hinné az ember, hogy már itt csomó ember a legújabb szériáról ontja a tapasztalatait meg akármi. Amúgy meg kb egyik se jó, s 400e-s tv-nél is túl angy a kompromisszum? Mi a krva anyjukért adnak 50hz-es panelt, csak mert 49"-es a méret. Akkor ott van az elméletileg borzalmas local dimming, plusz a gyér hang. A mediaMarktba ja ajándék hang cuccal adják. De mivan ha nincs kedvem egyelőre azzal használni, s miért adják hozzá alapból. Talán mert tudják ők is hogy ratyi? Visszafelé fejlődés van, de komolyan.

Mi a franc már az hogy több évtizedes múltú cég, a tv piacán nem tud előrelépést mutatni (ér/érték arányban - mert most nem érdekel senkit kb hogy a milliós tvjük mit tud), bezzeg a szaros telefonos fronton, mindig hozzák a baromságaikat és hozzátesznek valamit évről évre. S nagy visszalépések nincsennek. Erre ezen a fronton olyanok történnek meg, hogy rém gyatra speakert tesznek bele az MU7000-esekbe? Szarabbul szól, mint egy tavalyi 120 ezres tv-ben? Ilyen és ehhez hasonló abszurd dolgok. Egyet előre, kettőt hátra?

(#108253) KD6-3.7 válasza Hmmm1 (#108252) üzenetére


KD6-3.7
őstag

Full marketing. A ceget rohadtul nem erdekli, hogy mit gondolsz. Eladjak a sok hozza nem ertonek a nagy dumakkal, hogy 4k HDR azt csecs.
Itt meg egy szakmai topicban kiderul, hogy melyiket erdemes venni az igazi tesztek es tapasztalatok alapjan.
Amugy meg, ha nincs senkinek meg az uj szeriabol, akkor mit beszeljunk rola? Szep es jo, de eddigiek alapjan nem egy eget rengeto! Beszelunk inkabb a mar bevalltrol.
KU6400-ben jobb hagszoro van, jobb a betekintesi szoge, jobbak a szinei mint az MU7000-ben. Nesze neked!
Csirke labakkal. KU6400 > MU7000 > KS7000. Bar rtings irja, hogy nem eri meg a penzet.

[ Szerkesztve ]

(#108254) dethroner válasza Hmmm1 (#108252) üzenetére


dethroner
veterán

Két dolgot tehetsz. Vagy egy vagyont fizetsz és kapsz egy jót, vagy tökmindegy melyiket veszed mert egy kalapszar az összes, tele kompromisszumokkal. Lehet vennék valami még működő, 3-4 éves minőségi FHD-t olcsóért, aztán ha 2 évet megy, már jó vagy vele. Jöhet a következő használt darab és így tovább. 100 alatt venni, 2 évente cserélni az azt jelenti hogy egy ma jónak mondható tévé áráért 8 évig lesz tévéd, ami nem valószínű hogy bírja 8 évig. Persze a használt is lutri, lehet beszarik 1 nap múlva, de lehet elmegy még 3 évnél is tovább. Vagy kinyitni a milliós zsákot és vászon+vetítő.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#108255) Hmmm1


Hmmm1
aktív tag

Jah. Amúgy nem tudom a KU6400 hogy előzi be a 7-est : D Am lehet vennék 6400-ast, ha szerintem nem nézne ki ilyen ocsmányul. Vagy tényleg csak túl van bonyolítva az egész és mindegyik jó és semmi gond nincs vele: D De hát ki akar zsákbamacskát, meg cserélgetni. Mondjuk sokkal biztosabb nincs, csak ja max ha rögtön sokat költessz el rá.

[ Szerkesztve ]

(#108256) Madwe válasza Hmmm1 (#108252) üzenetére


Madwe
nagyúr

Feljebb még rosszabb, a qled széria kb minden téren visszalepes, kivéve az árát:) persze lehet h pont pl rtings fogott ki két rossz példányt egymás után, s szerencsétlenek a panel lottón, de azért gyanús h minden egyéb oldallal ellentétben kb csak ők azok akik piacról szerzik be a terméket, nem pedig direkt nekik küldött példányt kapnak a gyártótól...

(#108257) PuMbA válasza Madwe (#108256) üzenetére


PuMbA
titán

Az RTINGS-ből mondjuk simán látszik, hogy az MU TV-k elmosódása viszont fele akkora, mint KU TV-ké, tehát jó az :) Az, hogy a többi paraméter kicsit rosszabb, nem ér annyit, mint ez az egy.

[ Szerkesztve ]

(#108258) Gizmo94


Gizmo94
veterán

Hogy miért van annyi szó főleg az alsókategóriás tv-k ről? A helyzet annyi szerintem, hogy kompromisszum nélküli tv nincs. Ezek a belépőszintű modellek amikről főleg szó van, még ár-érték arányban jók, mert kapsz egy tv-t, amit nézhetsz, ha mákod van és jól nyúltál bele akkor több feketével, ha nem, akkor kevesebbel. A csúcskategóriás tv-k az igazi pénzlenyúlások, mert főleg a designt fizeted meg. Lesz szálcsiszolt hatást keltő hátulja, meg eye candy kinézete, de miután bebasztad a sarokba, vagy felszögelted a falra, biztosan rengetegszer nézegeted a hátulját, amire kifizettél pluszban többszáz ezret. Amúgy is biztos érdemes nézni a tv-t, de ha bekapcsolod, a műsort is nézheted rajta, ami sokkal jobb.
Mindegyiknek van hátránya-előnye, a pár százezres nyilván egyszerűbb, mint a másfél-kétmilliós, vagy akár az öt-hatszázezres. Kérdés, hogy mennyire. Ha valaki vájtszemű, extra sas kategória, akkor biztos, hogy kijönnek a különbségek, de akkor is, ha jól meggyőzöd magad, hogy tényleg mennyivel jobb... Néztem már pár csúcs tv-t lakásban, van egy haverom akinek mindig mindenből a legjobb kell pl. de seggreesve nem voltam tőle, pedig az Iron Maiden El Vivo Blu-Ray-ével demozta, ahol aztán van minden. Szép volt, éles volt, mély volt, de gyönyörgörcsöt nem kaptam tőle. Nem mellékesen a csúcskategóriás tv is ugyanúgy elavul három év alatt, mint a kisebbek, ha meg nem, hát beszarik, mert ugyanúgy benne van a tervezett elavulás a gyártó részéről és ketyeg az órája. :D Ha nem is megy tönkre, de pár év és cserélni fogod, mert egy rakás dolgot nem fog tudni, ami trendy és aktuális lesz és hiába top termék, már megkopik a fénye. ;-) Szerintem főként marketing a tv-k körüli őrület, biztos, hogy amíg akkora különbség nem lesz közöttük, mint amekkora az árukban van, nem vennék. Lehet bukni máson is eleget, annyit nem nézek tv-t, hogy megérné millákat beletolni pár évente. Amikor meg nézem, akkor is átlagos fényviszonyok mellett egy lakásban, nem demovideókat, hanem vagy szar tv-adást, (a telekom HD az egy külön kategória a HD televíziózásban, mondjuk HD low. :D ) vagy ritkábban valami mozit. Játszani nem játszom rajta, arra van külön monitor, tehát annyira nem lenne indokolt egy csúcsmodell számomra. És lehet, hogy más is így van ezzel. :)

[ Szerkesztve ]

(#108259) Viktoár


Viktoár
addikt

Sziasztok

Megrendeltem egy Samsung UE43KU6000-es készüléket és segítséget kérnék hogy mit mire érdemes állítani illetve milyen funkciót kell ki/be kapcsolni rajta hogy javítsak a képen.

Van erről valahol egy cikk vagy bejegyzés netán egy lelkes tulaj hozzászólása? :)

Nincsenek nagy elvárásaim,jelenleg egy LG 32lb650v van.A csere oka elsősorban a nagyobb képátló.

PC-t szeretnék rákötni HDMI-vel,valamint az invitv-s boxot,szintén HDMI-vel(ez SD adás,egy-két HD csatorna kivételével) illetve van egy hálózatra kötött médiaserver amin a plex fut.

Abban kérném a segtségeteket hogy melyik eszközt milyen beállításokkal érdemes használni.Gondolom különbözőek a beállítások. :)

Üdv:Viktor

(#108260) PuMbA válasza Viktoár (#108259) üzenetére


PuMbA
titán

[link], illetve ahogy oda van írva, a kisebb képeken lévő beállításokat hagyd ki és a fényerőt pedig 4-es helyett feljebb is rakhatod :) KU6300=KU6000, szóval nem rossz a link. PC-ről történő játék esetén a Játék módot kell bekapcsolnod, ami a Special Viewing Mode alatt van.

[ Szerkesztve ]

(#108261) Viktoár válasza PuMbA (#108260) üzenetére


Viktoár
addikt

Köszönöm szépen,átolvasom amit linkeltél. :R A TV holnap érkezik de jó ha már előre tudom mit érdemes állítani. :R

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#108262) kalimist


kalimist
aktív tag

Idén indul a HDR10+ (dynamic metadata) az Amazon Video-n és az idei Samsung uhd tv-k már támogatják, a tavalyiak pedig egy firmware frissítés után kapják majd meg.
[link]

(#108263) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

1+1 év gari még mindig él, ahogyan ez fel is van tüntetve itt?

Illetve a +1 év gari is kiszállós és ugyanolyan feltételeket jelent?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#108264) Donki Hóte válasza Hmmm1 (#108252) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Erre ezen a fronton olyanok történnek meg, hogy rém gyatra speakert tesznek bele az MU7000-esekbe? Szarabbul szól, mint egy tavalyi 120 ezres tv-ben?

Ha nem hajtaná őket (a vélt vagy valós :) ) felhasználói igény az egyre vékonyabb kialakítás felé, akkor nem lenne gond a hangszórókkal. Egy vékony házba egyszerűen nem lehet berakni egy jól szóló hangszórót :(

Volt régebben egy 72 cm-es Thomson TV-m (lapos, de hagyományos képcsővel), abban volt egy 16 cm-es mélynyomó, na annak nagyon jó hangja volt. Az más kérdés, hogy az a hangszóró önmagában nehezebb volt, mint egy mai 72 cm-es TV mindenestől :K

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108265) Attila0 válasza Donki Hóte (#108264) üzenetére


Attila0
őstag

Ami a vékonyságot illeti én, igaz hogy csak fotón de, már láttam tapétaként falra szerelhető tv-t is. Na, abban szerintem már hangszóró sincs! :N

[ Szerkesztve ]

(#108266) Motion_Blur válasza Donki Hóte (#108264) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nálam a hang pl. nem számít egyáltalán, egy Onkyo erősítő + 5.0-ás hangafalszett be van mellé kapcsolva állandóan, ha "mozizunk" akkor benyomom mellé az aktív mélyládát.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#108267) KD6-3.7 válasza Donki Hóte (#108264) üzenetére


KD6-3.7
őstag

Vagy venni kell egy soundbart vagy 5.1, 2.1. Apropenzert lehet mar oket kapni es mindegyik jobban szol a TV hangszoroinal. Problem solved.
Ha meg valaki nagyon jo hangzast akar, akkor nyuljon a penztarcaba.

[ Szerkesztve ]

(#108268) Donki Hóte válasza Motion_Blur (#108266) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Erről jut eszembe.

A TV-ből (bocs, de pl. egy KU6000-ből) hogyan tudom kivinni a hangot egy házimozi erősítőre?

Egyre ritkábban kapcsolom be a DVD lejátszót, mert pendrive-on vannak a filmek. Tudom, hogy azoknak a legjobb esetben is csak Dolby 2.1 hangjuk van, de akkor is jobb a házimozi rendszeren hallgatni a hangot.

Van elcsúszás a kép és hang között, ha a TV-ből teszem ki a hangot az erősítőre?

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108269) Gizmo94 válasza Donki Hóte (#108268) üzenetére


Gizmo94
veterán

Arról csak optikain tudod, mert ha nem tévedek, rca kimenete nincs.

(#108270) Donki Hóte válasza Gizmo94 (#108269) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Abból a sárga jack aljzatból, amiből scart bemenetet is lehet csinálni, abból nem jön ki hang? Az csak bemenet?

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108271) Motion_Blur válasza Donki Hóte (#108268) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nekem optikain megy ki a hang egy ilyenre: [link] tökéletes.. és ehhez jön egy aktív mély: [link]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#108272) szallasi007 válasza Motion_Blur (#108263) üzenetére


szallasi007
őstag

Tegnap regisztráltam be a 7-én vásárolt tv-t, ha jól tudom akkor 14 napon belül tudod megtenni samsung oldalán, csak arra kell figyelni hogy ne a samsung us oldalán csinálj accountot mert akkor itthon nem biztos hogy el fogják fogadni a kiterjesztett garanciát :)

(#108273) lala666 válasza Gizmo94 (#108258) üzenetére


lala666
senior tag

Jó nagy baromságot beszélsz ,hát nem csak a külsőt fizeted meg egy felső kategóriás tv-ben. Majd egyszer nézz meg egy csúcs kategóriást. Nekem 65js9590 es van és nem igen láttam jobb képpel rendelkező lcd tv-t. Az újabbak is trágyábbak.

Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501

(#108274) blakey válasza szallasi007 (#108272) üzenetére


blakey
titán

1 éven belül kell regisztrálni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#108275) Donki Hóte válasza Motion_Blur (#108271) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Van optikai kábelem, de nem biztos, hogy elég hosszú, ezért kérdezem a RCA/Scart megoldást. Meg fogom próbálni mindenesetre az optikai kábelt.

Egy 5 x 100 wattos erősítőm van, a front hangfalak meg ilyen B&W DM604 S3-asok, eddig nem éreztem hiányát a külön subládának.

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108276) gabo01 válasza Donki Hóte (#108275) üzenetére


gabo01
senior tag

Amennyiben megfelelő mozierősítőd van akkor a hdmi/ARC összeköttetéssel is meg tudod oldani a hang átvitelét az erősítőre! ;)

(#108277) Keszeg_82


Keszeg_82
csendes tag

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
Vásároltam egy Samsung 43KU6000 típusú 4K-s tv-t és tegnap szállította ki a futár. Hát, őszintén szólva nem estem hasra a képi világától és a tudásától, bár én is elolvasom majd a ...259-es hozzászólónak küldött linket a kalibrálásról. Viszont ami hatalmas csalódást okozott, az a külső HDD-ről való film lejátszás. A filmeket egyáltalán nem indítja el, vagy ha elindítja, akkor őrült módon beszaggat és nem játsza rendesen. Mindkét USB porton próbáltam, de a HDD-nek javasolt USB porton használom inkább. Full HD és sima HD filmeknél is ugyanez van. A külső HDD-nek semmi baja mert a korábban használt és lecserélni kívánt LG TV-re rátettem ezután és még a 40-50 Gb-os Full HD .mkv fájlokat is szépen játsza.
Próbálkoztam ezután frissítést keresni a TV menüjéből de azt írta a legfrissebb verzió van rajta.
Van egy ismerősöm a helyi Video2000 boltban, elvittem oda is a külső vinyómat és kipróbáltuk egy ugyanilyen KU6000 modellen, csak 50 colosban. Meglepődve tapasztaltuk, hogy ugyanolyan probléma ezen a tv-n is a film lejátszása, mint az enyémen otthon, tehát nem a tv-m volt hibás készülék.
Ezután rátettük még egy Panasonicra, egy másik LG-re is, hibátlanul játszik mindent.
Most létezik, hogy egy 2016-os Samsung KU6000 TV-n ilyen gagyi a lejátszó program??? Vagy mi lehet a gond?? Óriási csalódás, hiszen a külső HDD-ről lejátszás ma már nagyon alap dolognak kéne lennie.
A segítséget előre is köszönöm!
Továbbá kérdésem, hogy ha ezt a tv-t visszaküldöm, milyet javasolnátok helyette? Leginkább filmnézésre lenne használva, legyen szép a képe, na meg PS4 PRO miatt is szükség lett volna 4K-s tv-re.

(#108278) stilo18 válasza Keszeg_82 (#108277) üzenetére


stilo18
addikt

Érdekes amit írsz, nekem még a 4K-s filmet is akadásmentesen játszotta...

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#108279) Madwe válasza Attila0 (#108265) üzenetére


Madwe
nagyúr

Az az LG w7 oled, s ahoz bizony jár egy bazi nagy soundbar is, s abban van a tv agya is.

(#108280) #94529552 válasza Hmmm1 (#108255) üzenetére


#94529552
törölt tag

Nem előzi be se a KS, se az MU7000-est a KU6400. Az rtings amcsi tesztjeire sem mindig szabad alapozni, lásd a KU6000 PLS panelekről se volt korrekt infójuk.

(#108281) stilo18 válasza #94529552 (#108280) üzenetére


stilo18
addikt

Van VA paneles 55KU6000.

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#108282) Gizmo94 válasza lala666 (#108273) üzenetére


Gizmo94
veterán

Mint írtam, megnéztem, többször. Mint szintén írtam, nem voltam seggreesve attól sem. A baromság jelzővel sokkal szelídebben... Szerk. Felhívtam és megkérdeztem,konkrétan 65"JS9500 a tv. A véleményem változatlan vele kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

(#108283) #94529552 válasza stilo18 (#108281) üzenetére


#94529552
törölt tag

Azt írtam, hogy nem pontosan informál az oldal.

(#108284) lala666 válasza Gizmo94 (#108282) üzenetére


lala666
senior tag

Biztos te használod nap mint nap. Ha rendesen be van állítva akkor pedig nagyon jó a képe. Évente szoktam tv-t cserélni, de ez az első amitől nem akarok megválni. Pedig oledet akartam most, de mivel sok sportot,tv adást is nézek nem cserélek. Az olednek meg ott vannak gyengeségei például. És nem csak ez az egy tv van itthon. Tehát van bőven össze hasonlítási alapom.

Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501

(#108285) stilo18 válasza #94529552 (#108283) üzenetére


stilo18
addikt

Rosszul értettem akkor.

Mert amit írtak teljesen helyén álló. Az, hogy a mi régiónk (?) PLS paneles verziót kap...a Samsung faXXsága.

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#108286) papesz5


papesz5
tag

Sziasztok!

Tudom,nem ide kellene írni a milyen TV-t vegyek kérdésében.
De abban a topikban nem igazán válaszolnak a régebben feltett kérdésemre.

Szeretnék 49-50 colos tv-t.Ahova szeretném,ez a méret fér el.
UHD,vagy Full HD? Mi szól egyik mellet,mi a másik mellett.
Keret 200.000 körül.
Pc-ről filmnézés,néha XBox,nagy ritkán Tv műsor.

Köszönöm,és még egyszer elnézést,hogy itt teszem fel a kérdést.

Bazinga!!

(#108287) KD6-3.7


KD6-3.7
őstag

Hat az a poen, hogy bekotottem a Hitachi FullHD 40 colos TV-t a KU6000 helyere es azt kell, hogy mondjam sokkal szebb rajta a film! :O Mindjart sirok! Eskuszom a fekete szinte is jobb! :Y
Lehet leteszek en errol a 4K dologrol meg HDR baromsagrol es keresek valami franko FHD-t.

(#108288) torma1981 válasza KD6-3.7 (#108287) üzenetére


torma1981
veterán

Nekem Lg 60UH8507-es van. IPS panellel. Eszméletlen képe van. Nem tudom mi ez a túllihegés. Este szoktam filmezni egy kis állítgatás után szuper képe van. Nem felhős,nincs bevilágítás. Nekem elég a fekete. Nem szürke. Ja és beszarsz annyira szép 4k képe van. Tű éles. Monotornak használom és még sokszor ámulok,hogy a FHD filmet milyen élesen nyomja. Jó ez a 4k felkonvertálás hidd el.

[ Szerkesztve ]

(#108289) krx21 válasza torma1981 (#108288) üzenetére


krx21
nagyúr

Minden relatív ugye.
Ebben az esetben semmiképpen ne nézz meg mellette egy jó kontrasztú más TV-t sötétben (esetleg VA, plazma, vagy oled) ... És ekkor megmarad a véleményed. :K

(#108290) K Norbi válasza torma1981 (#108288) üzenetére


K Norbi
addikt

Ha VA panelos tv néznél 1 jó hónapig, IPS-t utána felgyújtanád ;]

[ Szerkesztve ]

(#108291) torma1981 válasza krx21 (#108289) üzenetére


torma1981
veterán

Oledet mindenképpen kipróbálnék nem tagadom. De ha nincs egymás mellet nem tudod mi a különbség. Majd ha az OLED jó lesz és ajánlott monitornak is elgondolkozok a megvásárlásán. Nekem előtte is Lg-m volt 5 évig. Nem éreztem,hogy mást szeretnék. Sokszor az ember túl liheg dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#108292) Donki Hóte válasza Keszeg_82 (#108277) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Próbáld ki a dolgot úgy is, hogy pár akadós filmet átmásolsz egy pendrive-ra és arról próbálod meg lejátszani.

Ha a pendrive-ról jó a lejátszás, akkor mégiscsak a külső HDD-vel van a gond.

Nekem a KU6000 TV gond nélkül játssza le az FHD és a 4K anyagokat is, bár eddig csak pendrive-ról próbáltam :R

Mindjárt kipróbálom HDD-ről is, mert azt tényleg nem próbáltam ki eddig...

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108293) Apa+Fia válasza Keszeg_82 (#108277) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Szia! Nekem ilyen gondom nincs 50" ku6000 van hdd-ről simán lejátssza a filmeket fhd 4k, és nas-rol is megy akadás nélkül. ;)

Apa csak 1 van!

(#108294) jozsi252 válasza Apa+Fia (#108293) üzenetére


jozsi252
veterán

NAS-ról hogy játszod le a filmeket? Médiaszerveren keresztül, vagy van médialejátszód? Csak azért mert a mostani Samu tv-m Synology NAS beépített médialejátszójával szépen viszi a dolgokat. Még nem nagyon volt olyan amit ne játszott volna le.

iPhone 13 Pro Max

(#108295) Donki Hóte válasza Donki Hóte (#108292) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Húú, ezt a próba-ötletet a topik védőszentje küldte :R

Elkezdtem a TV háta mögött matatni, amikor hallom, hogy valami erősen sziszeg. Nézem, hogy mi az, hát a radiátorból folyik a víz :W

Már egy jó méteres körben eláztatott mindent, ha nem megyek oda, akkor bizony holnap estig folyt volna a víz, eláztatva az egész lépcsőházat :(

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#108296) KD6-3.7


KD6-3.7
őstag

Amugy az durva, hogy a £190-os Hitachi szerintem jobb kepet ad - ismetlem, szerintem - mint a KU6000-es!
Az utobbin millio allihatasi lehetoseg volt. Az olcso TV-n ramentem a Mozi modra azt kesz. Szuper a kep, semmi akadas a filmlejatszasnal, gondolok itt erre a 24p dologra. Kellemesen csalodtam most!

(#108297) Apa+Fia válasza jozsi252 (#108294) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Nas-rol dlna.

Apa csak 1 van!

(#108298) tjnet válasza jozsi252 (#108294) üzenetére


tjnet
aktív tag

És az a synology Nas lehet egy xpenology építet öreg INTEL pc-ből NAS synology támogatással.

SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror

(#108299) jozsi252 válasza Apa+Fia (#108297) üzenetére


jozsi252
veterán

DLNA-val használom én is, és tökéletes.

(#108298) tjnet

Synology DS216 Play nas-t használok.

iPhone 13 Pro Max

(#108300) tjnet válasza jozsi252 (#108299) üzenetére


tjnet
aktív tag

Én egy épített xpenology-t
4k-is simán működik.

SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.