Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:48:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2251) tybsen válasza DzsonKonor (#587) üzenetére


tybsen
addikt

Ha a google developers oldalrol letoltom a takju 4.0.4-es tgz file-t es nexus toolkit-tel felrakom, akkor installalas utan felajanlja a frissitest 4.1-re OTA?

(#2252) Integra válasza tybsen (#2234) üzenetére


Integra
titán

ott teljesen elfelejtettem rákérdezni erre. fóliát nem használtam soha a dézin, karcmentes mai napig, ezen meg gorilla izé van, úgyhogy biztos nem fogok ezen sem. viszont kell a tok, mert a kamera kereten fekszik fel a telefon... a lencse védő plexi sérülhet :( pedig nem terveztem tokot venni rá, úgy volt hogy szétkarcolom a hátlapot is ha szétkarcolódik..

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2253) tybsen


tybsen
addikt

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet kilepni a fastboot modbol a nexuson, mert a szamitogep nem ismeri fel (ismeretlen eszkoz), akarmit is csinalok (rendszergazda, stb..).
Most fastboot modban van a telefon, es nem tudok kilepni belole..

(#2254) FragMaster válasza Integra (#2252) üzenetére


FragMaster
addikt

Úgy tudom a nexuson nem gorilla van, hanem valami egyéb karcálló + oleofóbikus megoldás.

"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml

(#2255) tybsen válasza tybsen (#2253) üzenetére


tybsen
addikt

Mar mindegy, akksi ki-be, gondolom erre semmi mas megoldas nincs.

(#2256) hallerlaller válasza tybsen (#2253) üzenetére


hallerlaller
addikt

start feliratnál egyszer megnyomod a bekapcs gombot. hangerő gombokkal tudod változtatni.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#2257) tybsen


tybsen
addikt

Köszi.

Viszont kinlodom, mert nem sikerul automatikusan a driver installalas, nem ismeri fel. Pontosabban, ujrainditas utan annyit sikerult elerni valahogy, hogy "Android 1.0", tehat mar nem ismeretlen eszkozkent latja a laptop, viszont azt a hibat jelzi, hogy nem sikerult telepiteni a meghajto szoftvert. A toolkit sem mutatja a sorozatszamat a keszuleknek.

(#2258) tybsen válasza tybsen (#2257) üzenetére


tybsen
addikt

Na sikerult, most "Samsung Galaxy Nexus Bootloader Interface"-kent latja a telefonomat. Ez igy oke gondolom. Latja a sorozatszamot! :-)

[ Szerkesztve ]

(#2259) tybsen válasza tybsen (#2251) üzenetére


tybsen
addikt

Erre valaki?

(#2260) jacis válasza tybsen (#2259) üzenetére


jacis
nagyúr

Erre engem is érdekelne a válasz..

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#2261) hallerlaller válasza tybsen (#2259) üzenetére


hallerlaller
addikt

hát próbáld ki, de szerintem nem fogja.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#2262) tybsen válasza hallerlaller (#2261) üzenetére


tybsen
addikt

Megpróbálom, épp most flasheli a stock 4.0.4-es takjut.

(#2263) tybsen válasza hallerlaller (#2261) üzenetére


tybsen
addikt

Igazad van, azt irja, hogy aktualis a rendszerem a 4.0.4-es takjuval.

(#2264) tybsen válasza SP!T (#2157) üzenetére


tybsen
addikt

Továbbra sem tudom, hogy a melyik az ADB-vel megegyezo mappa: "1. - Töltsd le a CWM bootloader file-t, majd helyezd az ADB-vel megegyező mappába." Tudnal segiteni legyszi? Atolvastam a leirast meg mindent, de nem tudom.

Nalam az ADBWinApi es ADBWinUsbApi file-ok kozvetlenul a c / galaxy nexus toolkit mappaban vannak. Akkor ide kellene ezt a file-t is rakni?

(#2265) hallerlaller válasza tybsen (#2263) üzenetére


hallerlaller
addikt

Ja, hogy úgy értetted, hogy most? most biztos nem, mert csak ilyen fél-hivatalos ota van, amiket a google i/o-n kaptak a fejlesztők galaxy nexus-t csak azokra jött, egyikről le lett mentve az ota és így lettek nekünk jb-k. Július közepén kezdik kitolni a többi készülékre, az megint egy jó kérdés, hogy takjura jönni fog-e majd itt nálunk(mert ez ugye amerikai régiós rom), erre nem tudom a választ.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#2266) tybsen válasza hallerlaller (#2265) üzenetére


tybsen
addikt

Igen, gondoltam, hogy elvileg ez mukodhet, de mindegy, legalabb megprobaltam, illetve megvolt az elso flash :-)

Szerintem felrakok egy normal europai yakjut aztan megvarom az OTA-t, most mar jonnie kell nehany nap mulva vagy megprobalom a SP!T altal kozzetett leiras alapjan felrakni a stock 4.1-es takju-t.

(#2267) BDave


BDave
őstag

Sziasztok! Nekem is hasonló kérdésem lenne, mint dani933-nak: szerintetek érdemes lecserélni egy S2-t egy Nexusra? A csere nálam a zökkenőmentesebb frissítések és a letisztult rendszer miatt lenne: Holo felület, minden sallangtól és felesleges alkalmazásoktól mentesen. Nektek mi a véleményetek?

(#2268) bigrock válasza tybsen (#2266) üzenetére


bigrock
addikt

Majd írd már meg, hogy mire jutottál, én is ebben gondolkodok.

(#2269) SP!T válasza tybsen (#2264) üzenetére


SP!T
addikt

Töltsd le a JAVA JDK és Android SDK-t hozzá. E nélkül nem tudod megcsinálni. Ebben a sorrendben telepítsd. Az SDK-ból van zippelt formátum is, és nem kell telepítgetni. Csak kicsomagolod.

BDave: Szerintem mindenképp megéri, ha nem nagy ráfizetés. 70-80 körül mennek az S2 telefonok. A Nexus pedig kb 90 körül. +10 körül szerintem simán rászánható!

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#2270) tybsen válasza bigrock (#2268) üzenetére


tybsen
addikt

Reggel felraktam a 4.0.4 yakjut.

SP!T: nagyon köszi a választ, ma este meg is nézem amint gépközelben leszek! :R

(#2271) tybsen válasza BDave (#2267) üzenetére


tybsen
addikt

Ha elég a memória, én a helyedben lecserélném. Nekem eleve jobban tetszik a nexus design és a frissítések nekem is fontosak. Év note-ot cseréltem nexus-ra és nem bántam meg.

(#2272) Atus85


Atus85
aktív tag

Jó napot. Olvastam itt a topikban több embertől hogy a kijelző színei kevésbé élénkek mint gs2-nél. Ez tényleg igaz, vagy csak hibás példányt fogtak ki? Ha van mekkora a különbség?

(#2273) Integra válasza Atus85 (#2272) üzenetére


Integra
titán

nem, ez tényleg így van. alacsony fényerőnél kijön a fehér esetén.
személyes vélemény következik: engem nem zavar, hogy szürkés, noha technikai jellegéből fakad ez (pentile), ugyanis sokkal pihentetőbb a szemnek ez a szürkés/piszkos fehér mint a vakító fehér.
az sgs2 samoled plus, rgb és nem pentile.
mivel alapból mindig mindenhez sötét hátteret használok szürkés és egyéb ésszerűbb karakter színekkel, ezért nekem jobban megfelel az amoled/samoled még mindig mint az ips, amely paneleknek a feketéje meg nem fekete.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2274) SP!T válasza Integra (#2273) üzenetére


SP!T
addikt

Pontosan! AMOLED kijelzőt szerintem csak fekete/sötét háttérrel lehet élvezni, de azzal nagyon! Nekem nagyon bejön, hogy a fekete tényleg fekete. Fehér rész meg szinte sehol soha nincs. Csak böngészőbe üres oldalnál max. Feláldozom a fehéret a feketéért. :U A többi szín pedig szintén perfekt! Felveszi bőven a versenyt az IPS kijelzőkkel. Szép élénk színei vannak.

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#2275) Integra válasza SP!T (#2274) üzenetére


Integra
titán

detto :)
windóz fónomban normál ips van, a fehér fehérebb, de a fekete szürke. nem begyere. végülis mindkettő technológia kompromisszummal jár jelenleg, személyes preferencia, hogy kinek melyik jobb a mindennapos használathoz. én nem akartam megint amoledes panelt venni a desire után, de így hozta és nem bánom. :)

fene tudja hogy a következő google referencia telefon mi lesz és milyen panellal.. talán már oled. bár én egy színes e-ink panelnek örülnék a legjobban :K

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2276) Atus85 válasza Integra (#2273) üzenetére


Atus85
aktív tag

Én Galaxy s2-höz viszonyítva kérdeztem a színek élénkségét, Pl. piros. Én is szeretem amolednél hogy nem vakulok be a fehértől.

(#2277) Integra válasza Atus85 (#2276) üzenetére


Integra
titán

ahhoz képest írtam :)
volt sgs2 is nálam, szerintem a felbontás ellenére az sgs2-nek élénkebbek, ragyogóbb színei vannak, harsányabb a kijelző. a nexus panele "nyugodtabb", szimpatikusabb számomra. max fényerőn egyébként a nexus panele is egész rendben van fehér ügyben.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2278) SP!T válasza Integra (#2277) üzenetére


SP!T
addikt

Igen, szebb az S2 kijelzője színekben. Viszont élesebb a felbontás miatt a Nexus én szerintem. Én is S2-ről váltottam amúgy.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#2279) Atus85 válasza Integra (#2277) üzenetére


Atus85
aktív tag

Ennek annyira nem örúlök hogy kevésbé élénkek a színek. Bár gondolom a felbontás miatt a Nexus kijelzője a szebb? Meg a frissítések miatt is szimpi a nexus, meg az ára most elég bestbuy.

(#2280) Integra válasza SP!T (#2278) üzenetére


Integra
titán

igen, a felbontás miatt nem is érdemes az sgs2 panelével összehasonlítani, annyival felnőttebb. én mondjuk hd felbontás ide vagy oda, látom a nexusban is a pixelt, főleg alacsony fényerőnél, de felhúzva a fényerőt ez eltűnik. mint a fehér esetében a csíkozódás. pentile :DDD

Atus:
én nem bántam meg, hogy nexust vettem és nem onex-et vagy sgs3-at vagy a többi csúcsmodellt. egy pillanatig sem. főleg a 2 év 115ezres ár mellett. jó lesz ez az új referencia telefon megjelenésééig.
és igen, a holo-t jó használni (pedig a senese-t imádtam, tényleg ügyesen össze van rakva), annak ellenére hogy idegesítő számomra hogy a gugli meg a faszbúk összerúgta a port és nem tud szinkronizálni kontaktokat.. a frissítések gyorsasága viszont absz első helyre emeli a telefont nálam. a méretét is megszoktam hamar.
és van itt már pár kolléga, aki 4.1-gyel tolja, kérdezd meg őket, hogy milyen a sebessége a telefonnak.. absz egyenértékű a 4s-sel is. már a 4.0.4 se rossz, de a 4.1 az már tényleg beérte az ios-t. mi kellhet ennél több? :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2281) SP!T válasza Atus85 (#2279) üzenetére


SP!T
addikt

Azért nem borzalmas nagy a különbség! Sokkal szívesebben nézek rá a Nexus kijelzőjére, mint az S2-re. :) Nem véletlen lett gondolom az S3-ban is sima Super AMOLED, "plus" jelző nélkül. Mert nincs nagy eltérés. És nyilván nem raknak sz*r-t abba se, hisz az most a csúcs készülék.

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#2282) Atus85 válasza SP!T (#2281) üzenetére


Atus85
aktív tag

Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Még 1 uccsó kérdés speedshopnál csak gyári samsung garis van ugye? Nincs ilyen vacak boli gari? 90-be lesz majd mert az áfa visszajön.

(#2283) Integra válasza Atus85 (#2282) üzenetére


Integra
titán

2 év samsung gyári garis (szoftverből is azonnal kiolvasod), magyar füzetecske volt a dobozomban. a +2 hónapos regisztrációs cetli is benne van. csak én nem regisztrálom be, mert nem adom meg az adataim nekik.

úgy akartam én is venni szlovák cégre, csak macerás lett volna, ugyanis a speedshop-nál a tulaj vagy cégvezetőnek kell aláírnia vagy meghatalmazás etc... fura volt, de mindegy, elhoztam így is.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2284) SP!T válasza Integra (#2283) üzenetére


SP!T
addikt

Kamu névvel is regisztrálhatsz. :) Legyél Kovács Tamás. :DDD Ezt a szlovák-os vásárlást nálunk is sokan erőltetik a boltban. Nálunk is csak a cégvezető intézheti. Macerás, mert nekünk igazolni kell tudjuk, hogy valóban kikerült az országból. Tehát a bolton ezt kőkeményen számon kérik. :( Mi pl csak úgy vállaljuk, hogy ha kiküldjük Szlovákiába futárral, amivel igazoljuk, hogy ott van. Vagy volt.. :)

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#2285) Integra válasza SP!T (#2284) üzenetére


Integra
titán

maguk a cégek is ezen nyerészkednek :DDD a legnagyobb boltok is

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2286) Kils válasza tybsen (#2228) üzenetére


Kils
csendes tag

Helloka, hülye kérdés következik :D
a swype beta -t a playről lehet leszedni? :D mert én ott nem találom, ha igen, kaphatok egy linket? ha nem onnan lehet, akkor honnan, és hogy? :)

előre is köszönöm a válaszokat

(#2287) B1T3 válasza Kils (#2286) üzenetére


B1T3
addikt

Itt esett róla szó. :) Lényegében itt kell regisztrálnod, majd a telefonon keresztül letöltened.

(#2288) Kils válasza B1T3 (#2287) üzenetére


Kils
csendes tag

köszönöm

(#2289) ambushka


ambushka
aktív tag

Gyors kérdés: Google Play működik rendesen Magyarországon? Hallgathatom a zenéimet otthon is, vagy csak itt amcsiban? :)

PSN ambushka8989

(#2290) BDave válasza ambushka (#2289) üzenetére


BDave
őstag

Csak Amcsiban. Egyenlőre itthon csak alkalmazásokat tudsz letölteni. :(

[ Szerkesztve ]

(#2291) Integra válasza BDave (#2290) üzenetére


Integra
titán

de legalább lehet venni alkalmazást normálisan, ez is valami..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2292) hallerlaller válasza ambushka (#2289) üzenetére


hallerlaller
addikt

valami trükköt most olvastam rá: [link]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#2293) Atus85 válasza Integra (#2291) üzenetére


Atus85
aktív tag

Megrendeltem a telót. Holnap érkezik. Te speedshoptól milyen rommal kaptad?

(#2294) Zolesz007


Zolesz007
őstag

Nah máma vásároltam a telefonnal. 1 kólát vettem 229-ért és 1$-t vont le. (nem valami jó átváltási ráta, de elmegy) Vagizásnak vagy végszükségnek jó, de nem nagyon éri meg.

Ja és sz@rrá fagyott a paypass terminál, bevette a jelet, sikerült a tranzakció és utána.
De a telefon kiírta, hogy sikeres. :D
Új pénztárt kellett miattam, nyitni :DDD

Fold 5

(#2295) djpety válasza Zolesz007 (#2294) üzenetére


djpety
tag

Az okostelefon győzedelmeskedett a terminál felett :DDD

https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro |  Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology

(#2296) FragMaster válasza Zolesz007 (#2294) üzenetére


FragMaster
addikt

Mit akarsz, mnb.hu szerint perpill $1=235,7 Ft. :DDD

[ Szerkesztve ]

"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml

(#2297) Zolesz007 válasza FragMaster (#2296) üzenetére


Zolesz007
őstag

jó nemsok dehát akkoris. Sőt mikor felraksz rá pénzt gondolom akkor is még pár forintal lehúznak a $-ra váltás miatt. Nem vészes való igaz, de most nem fogok ezentúl mindíg így vásárolni :DDD

Fold 5

(#2298) tybsen válasza SP!T (#2269) üzenetére


tybsen
addikt

JAVA JDK és Android SDK a leiras szerint megvan. Gondolom kell CWM is? Kell root is?

Az "adb-vel megegyezo mappa": a "c:/android-sdk-windows/platform-tools" mappa? Nalam ebben a mappaban talalhatok az AdbWinApi es AdbWinUsbApi nevu dll file-ok - akkor ebbe kell beraknom a cwm.img file-t?

Elore is koszi!

[ Szerkesztve ]

(#2299) tybsen válasza tybsen (#2298) üzenetére


tybsen
addikt

Okay,osszeallt a kep..

"A letöltött file-t (=cwm.img), másold az SDK-ban lévő tools mappádba (=platform-tools) és kapcsold ki a telefonod, majd indítsd el bootloader módban. (hang le+fel+power)
Parancssorba írd be a következőt:

"fastboot-windows flash recovery letöltöttfileneve.img"" (=cwm.img)

(#2300) dani993 válasza Zolesz007 (#2297) üzenetére


dani993
senior tag

hozzám odahívták az áruházigazgatót interspárban :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.