Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:48:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) tybsen válasza leslien (#1050) üzenetére


tybsen
addikt

Szerintetek megéri ecserélni a galaxy note-ot nexus-ra? Igazából teljesem okéa note, csak kicsit meguntam talán. Jó lenne a frissíthetőség, a memóriakártya hiánya nem zavar. Mit gondoltok?

(#1052) B1T3 válasza tybsen (#1051) üzenetére


B1T3
addikt

Ez szubjektív. Mit untál meg rajta? Amúgy nem kicsi jószág a Galaxy Nexus sem, de a Note után kicsit szoknod kell majd, ha váltasz. :)

(#1053) leslien válasza tybsen (#1051) üzenetére


leslien
nagyúr

nem bántam meg h lecseréltem a kijelző mindent visz most tettem fel a Star Wars full hd egyik kisebb variát.( 7,9gb!! :) ) kiült a D betű a homlokomra baeg :D , de én azért várnék és megnézném a SGS 3-at :K

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1054) nVIPER


nVIPER
senior tag

ezek a szuper"glassok" nem érnek sokat, jobb mint a régi kijelzők voltak, de ezt is simán meg lehet karcolni úgy látom...:(

(#1055) tybsen válasza B1T3 (#1052) üzenetére


tybsen
addikt

Nem is tudom, mit untam meg. Leginkabb kicsit az androidot. Illetve, hogy a note is meg-megröccen neha, meg valahogy nincs annyira egyben az egesz. A mostani ICS update sem hoz holo feluletet, majd launcherekkel lehet probalkozni, stb stb (bar annyira nem vagyok raizgulva a feluletre, mert a note elott nexus s-em volt, tehat arrol valtottam vissza). Mindenesetre azt latom, hogy a galaxy note-ra most kijott a 4.0 es valoszinuleg ennyi is a tamogatas. Illetve meg ki sem jott ugye, csak most kezdodik kipörgetni szep lassan. A galaxy nexus viszont valoszinuleg kap meg egy-ket frissitest (ha addig egyaltalan megtartanam a telefont..) es tiszta android. Kamera meg ilyesmi nem erdekel. Note neha kicsit tenyleg nagy, nem praktikus minden esetben. Viszont nyilvan a nagysaga miatt csomo helyzetben nagyon is praktikus, nem tudom. Neha igy, neha ugy vagyok ezzel a meret-dologgal.

Igazabol osszetett az egesz, nezegettem wp7-et is mostanaban, sokkal jobban tetszik a felulet, illetve, hogy mennyire smooth. Viszont most még sok olyan dolog van a wp-ben, ami elegge bekorlatozza az embert. A wp7-es keszulekekbol is csak a lumia800 tetszik, valahogy szerelem elso latasra... de olvasgatva a topikjat, eleg sok gaz van vele.. Apollo elott viszont butasag lenne talan beleugrani. Tehat wp7-re talan nem valtanek, meg azert a 3,7-es kijelzo is kicsi.. foleg 5,3 utan. :-) Ettol fuggetlenul viszont eleg szimpatikus. A 3,7-es kijelzo nagyon kezreall meg minden. Nem tud nyilvan annyit, mint a note, de tetszik.

Leginkabb krizisben vagyok :-) Az is lehet, hogy iphone lesz belole majd osszel, mert mar unom ezt az allando frissites-parát, meg, hogy semmi nincs "annyira egyben" es semmi nem olyan folyekony, mint amit az ember elvarna egy 100e+ eszköztol. Viszont ha osszel iphone-t vennek, akkor meg felesleges most eladni a note-ot, aztan meg a nexus-t, stb..

Na szoval nem trollkodni akarok, csak kicsit tenyleg zsakutca minden keszulek es mar en is unom az allando valtogatast. Ezert is probaltam korbenezni, hogy mi lenne az az idealis valasztas, ami nem tul kicsi, nem tul nagy, megkapja a frissiteseket (ha lesz valami belathato idon belul), stb. Es itt jott kepbe a nexus.

Na visszaolvasva a hsz-t, eleg kusza, de pont ilyen kuszasag van a fejemben is :-)

(#1056) B1T3 válasza tybsen (#1055) üzenetére


B1T3
addikt

Nem volt kusza. Nekem az jött le, hogy egy olyan eszközt szeretnél végre, amellyel a lehető legkevesebb kompromisszumot kell kötnöd. A Samsung Galaxy Note-ot sem tartom rossz választásnak ezt figyelembe véve, de ha a stabil(abb)an érkező frissítésekre vágysz, akkor tényleg megfontolandó a Samsung Galaxy Nexus, emellett a kijelző méretében sincs nagy visszalépés. Igazából nem nagyon sorolható fel rengeteg különbség a két telefon között. Számít az is, milyen feltételekkel lenne meg a csere.
Ha a Nokia Lumia 800 3,7"-es kijelzője kicsinek minősül a szemedben, akkor az iPhone 3,5"-es kijelzője sem lenne különb számodra valószínűleg. (Itt szóba hozható a Nokia Lumia 900, hiszen a formaterv eléggé ismerős lehet a 800-as modellből, mégis „nőtt” a kijelző 0,6"-et.) Ha ennyire tartasz a Windows Phone világától, tényleg érdemes lehet megvárni a későbbi nagy frissítést. Bár elég gyakran váltogatsz telefont, ahogy látom, ha nem jelent problémát, akkor ki is próbálhatsz egy ilyen operációs rendszerrel felvértezett készüléket, hogy tudd, a mindennapi életben milyen társként funkcionál nálad.

(#1057) heidrich válasza tybsen (#1055) üzenetére


heidrich
senior tag

Amúgy én is ilyen vagyok, nekem mindig "kavarog" valami a fejemben a telókat illetően, szóval nem vagy egyedül :)

Nekem tegnap múlt 1 hónapja, hogy Nexusra váltottam egy iPhone 4S-ről, hát eddig vegyesek az érzéseim. Nem bántam meg, hogy váltottam mert úgy állok hozzá, hogy ezt a vonalat is ki kellett próbálnom. Csak mondom 2009. január óta iPhone-t használok, volt 3G/3GS/4/4S készülékem szóval elmondható, hogy eléggé nagyon iPhone user volt az utóbbi években. Ezért is van az, hogy hiányzik a platformnak sok aprósága, leginkább a stabilitás, az appok minősége és az ökoszisztéma. Ha már minőségnél tartunk eléggé idegesítő, hogy ha pl. a Nexus hátlapját kicsit nyomogatom akkor egyszerűen recseg. Mi ez már? Nagyon gáz egy ilyen kategóriájú telefontól. Na ilyen egy iPhonenál nincs, ott masszív fém és aluminiumból van a készülék, annál masszívabb készülékházat még nem láttam.
Másik ami hiányzik az a kijelző: jó a nagy 4,65"-ös kijelző, a szinekkel is minden rendben, de az AMOLED-el nagyon nem vagyok megéledve, kijelenthetem, hogy csalódás. Beég a kép, sávosodik, fekete színátmenet hiba stb. Egyszerűen nem jó. Jó persze meg lehet szokni, együtt lehet vele élni de zavaró tud lenni néha. Szóval hiába csak 3.5"-ös az iPhone kijelző, de egyszerűen tökéletes a panel, igaz más technológiát használ de engem mint felhasználót az érdekel, hogy jó legyen.
Alapvetően tetszik az Android testrebaszhatósága, szép az ICS gyári felülete, pláne egy másik rommal (AOKP) még többet ki lehet belőle hozni. Tetszik az appok átjárhatósága, ami javarészt hiányzik iOS-ből.Értem ezalatt, hogy pl. egy Viber hívást símán elindithatok a gyári névjegyzékből, vagy akár egy képet a galérából akárhova feltölthetek egy kattintással ha telepítve van az adott célapp a telefonra. (Twitter, Facebook stb...)
Szóval van nagyon sok jó dolog ami sosem lesz ilyen jó iOS alatt mivel az egy zárt platform.
Viszont ami sosem lesz olyan azok az alkalmazások minősége. Igen Androidra is sok alkalmazás van, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy azok hogyan működnek, hogyan néznek ki. Itt bizony még elbújhat sok esetben az iOS App Store mögött a Play Store.
Persze az Android is nagyon fejlődik, azok az alkalmazások amik normálisan ICS kompatiblisek, arra a felületre is optimalizáva vannak azokkal általában nincs baj és szokszor bizonyos appok sokkal többet is tudnak mert nincs annyira limitálva a rendszer mint iOS alatt (pl. Skypenál fileküldés vagy Dropboxnál képek feltöltése a háttérben stb. ezeket nem lehet megvalósitani iOS-en...)
Szóval én úgy vagyok most ezzel, mindenképpen megérte a váltást mert belekóstolok ebbe a világba is, bevallom őszintén már volt olyan periódusom mikor feltettem hirdetni a Nexust mer rámjött, hogy nekem kell egy iPhone mert mégis csak 3 év után nehéz megszokni egy teljesen más rendszert, pláne úgy, hogy Macet használok.
De úgy vagyok vele a nyarat mindenféleképpen a Nexussal töltöm, csak már azért is, hogy legyen értelme, ha már megvettem és legalább jól ki tudom tesztelni az Androidot a hónapok folyamán, ősszel meg elválik, hogy veszek-e új iPhonet. Ha nagyobb lesz (annak kell mostmár lennie) és kap valami design modositást és eléggé elragadó lesz számomra az iOS 6 akkor elképzelhető a váltás elég nagy százalékban. Viszont még arrébb van az ősz, majd minden elválik, egyenlőre jól megvagyok a Nexussal.

iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

(#1058) heidrich válasza tybsen (#1055) üzenetére


heidrich
senior tag

ja, wp7-et sztem felejtsd el még, nem rossz a GUI meg gyors is de appok nagyon kevés számmal vannak még rá.

iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

(#1059) hallerlaller válasza heidrich (#1057) üzenetére


hallerlaller
addikt

Hátlap alá én kettéhajtott papírlapot tettem és teljesen megszűnt a recsegés.
A kijelző az nekem is csalódás, bár videókat nézni nagyon szép, olvasni fórumozni viszont botrányos a csíkok miatt, meg is változtak a szokásaim, mostanában leginkább twitch.tv-t nézek rajta. :D

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1060) DaviD202


DaviD202
aktív tag

beégés? csíkozódás?
Csak az én telóm nem csinálja ezeket? :))
Tökéletesen lehet vele böngészni főleg ha a labs-ban bekapcsoljátok a fullscreent.

A 4S mellé téve az elbújhat a pici kijelzőjével meg a feketének nevezett szürkéjével :) :U Az már egy másik kérdés h ezt nem lehet 1 kézzel használni normálisan :D Balkezes próbált már hívást indítani a gyári híváslista tetejéről? :N Még szerencse h van dialer one :)

[ Szerkesztve ]

(#1061) tybsen válasza B1T3 (#1056) üzenetére


tybsen
addikt

Köszi a valaszt - egyebkent nagyon raereztel a lenyegre, mert mindig hosszabb tavra keresek telefont aztan max 6 honapig van meg, tehat siman kiprobalhatnek barmi mast is, nem tudom, miert gondolkozom ezen ennyit. Illetve tudom, a penz nyilvan - nem olcso dolog folyton lecserelni a telefonokat, mar nem akarok annyit vesziteni rajtuk. :-)

A Lumia 900-ra megint ra kellene fizetnem, azt azert nem szeretnem igazan. Raadasul mivel nem is apolloval jon, nagyon durva penzkidobas lenne szerintem, mert aztan (ismerve magamat) osszel ugyis az apollora izgulnek ra :-) Tehat lumia 900 kilove.

Masik variacio, hagy marad a note - es majd osszel/karacsonykor eladom es veszek valami mast. Aktualis iphone-t esetleg, ha nagyobb lesz 3,5-nel a kijelzo - vagy egy wp-s telefont, hatha jobb lesz addigra.

Vagy most eladom a note-ot es veszek belole egy galaxy nexus-t, amivel talan megnyugszom egy idore, hiszen a legfrissebb rendszer lesz, a kijelzo sem annyival kisebb, tehat vallalhatonak tunik. Egyedul az akksi miatt gondolkodom, mert nekem a note is sokat lat töltöt naponta. Bar vegulis ez a legkevesebb. Szimpatikus a nexus frissithetosege, formaja. Nagyjabol ennyi.

Es hat a lumia 800... ezt nem tudom megindokolni. Kb olyan szerelem, mint ami korabban iphone 3g-vel volt, minden siman mukodik, nincsenek akadasok - szerintem ez az, ami hianyzik az androidbol. Par evvel ezelott, amikor meg iphone 3g-m volt, azzal tobb mint 1 evig birtam. Lehet, hogy azert, mert az volt az elso igazi okostelefonom, meg az elso igazan jol mukodo erintokepernyos telefonom. Bar vicces modon akkoriban meg internet nelkul hasznaltam, illetve wifin, ha talaltam valahol.. Valahogy ugy tudnam leirni a dolgot, hogy ott minden pont ugy mukodott, ahogy kellett, a rendszer nagyon egyben volt, vajpuha volt az egesz. Szerintem ez hianyzik - nem az iphone, hanem egy ilyen rendszer. Ezert izgultam ra annyira a wp-re is, mert hasonlo erzest adott, amikor megnyomkodtam parszor egy lumia 800-at. Es amiota nem iphone-om van, hiaba veszem a legdragabb androidos csodakat, egyszeruen egy ido utan az osszessel ugyanaz van: akadozik, lassan tolt be programokat, nevlistat, stb.. Most az elobb peldaul a note ujraindult magatol az opera bongeszo lefagyott a forum megnyitasa kozben (lehet, hogy csak tul gyorsan akartam megnyomni a topic cimet, nem tudom). A lenyeg, hogy ilyet azert nem szabadna csinalnia egy viszonylag csucs kategorias cuccnak. Arrol nem is beszelve, hogy gyari rom van rajta, tokeletes gyari allapot, tehat nem romolgattam szet.. Esetleg kene neki talan egy pucolas,de kb 2 honapja van meg, talan 2,5 - es van rajta kb 70 alkalmazas,

De lumia 800-ra visszaterve: a rendszer gyorsasaga es gördulekenysege ellenere felek, hogy alapveto dolgok hianyoznanak belole. Peldaul eleve nincs normal google maps vagy google messenger, nincs elolapi kamera (skype-nal neha hasznalom), az akksi nem cserelheto es kicsi a kijelzo. Nincs flash (iphone-nal sincs, na ez megint egy tema, ami azert elegge hianyozna wp vagy iphone eseten..). Viszont cserebe nincs akadas, vagy csak minimalis esetleg - de nem napi szinten megröccenesek.

Na es ezert gondoltam a nexus-ra, mint egy keszulekre, ami szoba johet: ha optimalizalnak, akkor itt biztosan frissul valami, legalabbis en a nexusnal latok egyaltalan valami eselyt arra, hogy legalabb nem all meg a fejlesztes. Van flash meg minden google cucc ugye (amire jol raszoktam az idovel).

Nexus mennyire gyors egyebkent? Csak, hogy ON is legyek kicsit. Remelem nem veszitek trollkodasnak, hogy pont ide csöppentem a dolgaimmal.

(#1062) tybsen válasza hallerlaller (#1059) üzenetére


tybsen
addikt

A Note ugyanez - bar annyira nalam nem veszes, minimalisan latszik neha a csikozodas, ha az ember kifejezetten figyeli.

(#1063) tybsen válasza heidrich (#1057) üzenetére


tybsen
addikt

Na akkor nem csak nekem vannak ilyen dolgaim :D egyebkent abban igazad van, hogy kivarsz - lehet, hogy nekem is ezt kellene, hiszen nagyjabol en is 2-2,5 honapja vettem a note-ot es ki kellene vele huzni ev vegeig legalabb. Aztan majd meglatom. Sok dolgot latunk hasonloan, tiszta beteg ;] Az android egyebkent annyira jo, hogy nyitott, rugalmas, stb - cserebe nem annyira van egyben, mint a zart rendszerek. Miert nem lehet egy olyan rendszert csinalni, ami ugyanolyan olajozottan mukodik, mint pl. ios, de az android szabadsagaval? Persze teszteken az aktualis csucsmodellek mindig nagyon gyorsnak tunnek, de amikor belakja oket az ember, megint akadozni kezdenek. Ezert is vagyok benne biztos, hogy a galaxy s3 sem lesz olyan mint amilyenre en vagyom... az is akadozni fog egy ido utan (pont nehany napja olvastam, hogy a home gombra nyomva meg mindig varni kell, mire feleled a kijelzo - ez milyen mar..)

(#1064) gilfoyle


gilfoyle
őstag

Én is hasonló cipőben járok, állandóan cserélgetem a telefonokat. Az SGS2-t elcseréltem Nexusra, de iPhone-ra vágytam, vettem egy olyant is két hétig használtam aztán eladtam. Győzött a Nexus. Hirdettem a Nexust, volt is vevőm rá, de visszaléptem, ezúton is sorry :B
Sokat gondolkodtam a Note-on, meg most az S3-on, de a Nexustól nem akarok megválni, pont akkora a mérete amekkora nekem kell, egy napot elmegy, töltőm meg szinte mindenhol van. Minden működi, nincs semmi gondom vele. A kijelző sávosodása, beégése zavaró - talán ezt tudnám negatívumként felhozni. Alkalmazások vannak rá és jók is, meg a gugli támogatja - egyébként ettől félek a többi telónál, hogy a gyártó gondol egy nagyot és le...ja a támogatást. Ha meg támogatja, akkor elég gagyi bír lenni a support, lásd SGS2 ICS romok, meg a HTC régebbi készülékeinek támogatása.
Az egyik legjobb androidos kütyüm a Nexus S volt, meg talán most ez tűnik még annak.
Meg kellene tartani a következő Nexusig...
Egy kedvenc példám, h miért android: a foci VB alatt a Tiszaparton sörözgetve-ücsörögve letöltöttem egy youtube videóból a Viva Espana zenét mp3-ban egy weboldal segítségével, majd beállítottam csengőhangnak. Ezt az égető problémát egy almával hogyan oldottam volna meg? :D

Még annyi, hogy az iPhone egy telefon számítógép funkciókkal, a Nexus meg számítógép telefonos funkciókkal :)

[ Szerkesztve ]

(#1065) lockerz válasza gilfoyle (#1064) üzenetére


lockerz
csendes tag

"Egy kedvenc példám, h miért android: a foci VB alatt a Tiszaparton sörözgetve-ücsörögve letöltöttem egy youtube videóból a Viva Espana zenét mp3-ban egy weboldal segítségével, majd beállítottam csengőhangnak. Ezt az égető problémát egy almával hogyan oldottam volna meg?
Még annyi, hogy az iPhone egy telefon számítógép funkciókkal, a Nexus meg számítógép telefonos funkciókkal "
Huuuuu bakker ez nagyon ott volt. :R :C
Amugy nekem sincsenek problémáim a kijelzővel. Igaz egy hetes a teló. lehet, hogy javitottak valamiket?

(#1066) B1T3 válasza lockerz (#1065) üzenetére


B1T3
addikt

Egy hét után legfeljebb a sávosodás tűnhetett volna fel. A beégés hosszabb folyamat, de amiatt sem kell túlzottan aggódni, amíg van garancia, ha gond akad a kijelzővel, cserélik.

(#1067) B1T3 válasza Edge (#1049) üzenetére


B1T3
addikt

Köszönöm egyébként az ajánlatot! A héten már meg is lesz a telefon, szóval jó lenne egyet szerezni. :) Amit linkeltél, nem karcolódik könnyen, normális minőségű?

(#1068) Edge válasza B1T3 (#1067) üzenetére


Edge
veterán

nagyon jó minőség, jól csúszik, nem karcolódik, nem torzítja a képet semmilyen fénynél(zaggról hallottam már ilyet) szal nem is venni észre hogy rajta van. korrekt cucc.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1069) B1T3 válasza Edge (#1068) üzenetére


B1T3
addikt

Köszönöm, rendeltem is 2-t, már csak az van hátra, hogy normálisan fel is tegyem. :)

(#1070) hallerlaller


hallerlaller
addikt

Az android 5.0-val 5db Nexus készülék is lehet a wall street journal szerint: [link]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1071) B1T3


B1T3
addikt

Nagy örömmel jelentem be, hogy megvan a Samsung Galaxy Nexus! :) Egyelőre még nem volt időm belakni, de azért jólesik leírni. :)

(#1072) hallerlaller válasza B1T3 (#1071) üzenetére


hallerlaller
addikt

grat! :R

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1073) leslien


leslien
nagyúr

ezt próbálta már vki?

B1T3: üdv :R

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1074) leslien válasza B1T3 (#1071) üzenetére


leslien
nagyúr

bocs dupla

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1075) B1T3


B1T3
addikt

Köszönöm mindenkinek. :R

Plasztik tokot (bumpert) használ valaki? Ha igen, honnan szerezte? :) Pl. ilyenre gondolok.

(#1076) leslien


leslien
nagyúr

vki pls help, bootloadert szeretnék nyitni, de nem akar sikerálni ez> Indíts egy parancssort a tools mappádban :B

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1077) hallerlaller válasza leslien (#1076) üzenetére


hallerlaller
addikt

Toolkittel próbáld és 7-es menüpont: [link]

(#1075) B1T3

dömper az iphonera való szvsz ;]

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1078) leslien válasza hallerlaller (#1077) üzenetére


leslien
nagyúr

nem engedi telepíteni Galaxy Nexus ToolKit v6.2

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1079) B1T3 válasza hallerlaller (#1077) üzenetére


B1T3
addikt

Nem szívesen használnék olyan tokot, amelyből mindig elő kell venni, ugyanakkor az is jó lenne, ha nem karcolódna (pl. azért, mert az asztalon csúszik picit, hirtelen zsebre kell vágni), szóval az tűnne a legoptimálisabb megoldásnak. :D

(#1080) hallerlaller válasza leslien (#1078) üzenetére


hallerlaller
addikt

vírusírtót használsz?

#B1T3

akkor dömper+fólia, de szerintem az csúnya.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1081) leslien válasza hallerlaller (#1080) üzenetére


leslien
nagyúr

kaspersky-t de nem az a gond :(((

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1082) hallerlaller válasza leslien (#1081) üzenetére


hallerlaller
addikt

akkor az megfogta, piros szöveg alatti rész:

'NOTE: As the ToolKit.exe and ModsSection.exe files arent Digitally Signed with a Microsoft Certificate they 'may' get picked up as potentially harmful by Antivirus Programs and deleted on first run. If this happens restore the file and exclude it from future scans to use it.'

akkor passz :U nem vágom, én most frissítettem win7-re, simán ment.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1083) DaviD202 válasza leslien (#1073) üzenetére


DaviD202
aktív tag

működik az otg, sőt nekem felismerte a egér+bill vevő egységét is :)
Vicces egérre fruit ninjazni vagy fpsezni :D Már csak egy microhdmi kéne rá monitornak :)
Sajnos ha az otg megy akkor a hdmi rész nem :(

(#1084) Edge válasza DaviD202 (#1083) üzenetére


Edge
veterán

Csatira- hdmi, az egér meg bill pedig bluetoothos legyen úgy sima liba :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1085) leslien válasza DaviD202 (#1083) üzenetére


leslien
nagyúr

köszi már működik is :)) most néztem h sgs2 már
winchester csatolási lehetőség!

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1086) DaviD202 válasza Edge (#1084) üzenetére


DaviD202
aktív tag

Hat jah, csak az meg nincs :)
Kéne vmi atalakito amibe bedugom a receivert es onnantol bluetooth jelet kuld. :)

(#1087) leslien


leslien
nagyúr

hogy lehet beállítani tablet módot?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1088) DaviD202 válasza leslien (#1087) üzenetére


DaviD202
aktív tag

igy

(#1089) leslien válasza DaviD202 (#1088) üzenetére


leslien
nagyúr

húú vmit nagyon elba.. :o hogy lehet a feltenni a 4.0.4 tolkittal ?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1090) DaviD202 válasza leslien (#1089) üzenetére


DaviD202
aktív tag

igy

:D

[ Szerkesztve ]

(#1091) hallerlaller válasza leslien (#1089) üzenetére


hallerlaller
addikt

innen töltsd le a gyári romot: [link]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1092) leslien válasza hallerlaller (#1091) üzenetére


leslien
nagyúr

ez meg van,de nem tudom tools mappában elindítani a parancssort
cwm előlehet hozni hag+ power-el?

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1093) leslien válasza leslien (#1092) üzenetére


leslien
nagyúr

megtaláltam mindent sikerült feltenni ezt

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1094) hallerlaller válasza leslien (#1092) üzenetére


hallerlaller
addikt

Nem tudom, hogy pontosan mi nem megy, toolkitet szokta mindenki javasolni mert azzal a legegyszerűbb, próbáld másik gépről esetleg, vagy ha az nincs akkor itt van sp!t leírása a dolgokról érdemes átolvasni: [link]

(#1093) leslien

na örülök. :)

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1095) SP!T


SP!T
addikt

És igeeeen! Kicserélték a kijelzőm ingyen és bérmentve! :) Sikeresen visszakaptam a telcsit szervizből. :R

Ti milyen fóliát használtok? Én a Brando Ultra Clear Plus-t istenítem, de ezeken a homorú üvegeken sajnos nekem mindig lerúgja magát. Ráadásul drága, bár nem lenne baj, ha ott is maradna.

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1096) leslien válasza SP!T (#1095) üzenetére


leslien
nagyúr

ezt
srác fel is rakja tök profin :K

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1097) SP!T


SP!T
addikt

Egy ezres és fel is dobja? Lehet kipróbálom.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1098) RI/OS válasza SP!T (#1095) üzenetére


RI/OS
őstag

:U

gz amúgy :))

(#1099) B1T3 válasza leslien (#1096) üzenetére


B1T3
addikt

Én is ezt rendeltem, sikerült is szöszösen felraknom. Persze nem feltűnő túlzottan, de sejtettem, hogy előjön ez az általános jelenség. :D Egyébként tényleg jó minőségűnek tűnik, bár huzamosabb ideig még nem lett igénybe véve.

Más: 4.0.2 a legfrissebb szoftver a telefonomra, gondolom, yakjuxw. Hogyan varázsolható yakju-ra? :U

(#1100) DzsonKonor válasza B1T3 (#1099) üzenetére


DzsonKonor
tag

Innen le tudod tölteni:
[link]
ToolKit 6.x-el felrakod.
De előtte ki kell menteni mindent a memoból. :)

Samsung Galaxy S22 Ultra

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.