Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:48:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) tgb válasza tybsen (#1949) üzenetére


tgb
senior tag

a toolkitben az annak megfelelő menüt válaszd!

az irányár nem félarat jelent!

(#1952) tybsen válasza tgb (#1951) üzenetére


tybsen
addikt

Köszi! :R

(#1953) polip válasza tybsen (#1950) üzenetére


polip
addikt

az enyém mindig nyitva van, rest vagyok rádugni a gépre és megnyomni két gombot

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1954) tybsen válasza polip (#1953) üzenetére


tybsen
addikt

Letöltöttem a toolkit-et, de mivel nem tudok angolul igazan (csak ami raragad az emberre), igy sok minden nem tiszta. Ugyhogy atolvasom majd a napoban a topikot, aztan ha adodik valami kerdes, kerdezek :-) igazabol csak a jb-t szeretnem feltenni mert gondolom csomo ido, mire OTA frissul a telefon.

(#1955) hallerlaller válasza tybsen (#1949) üzenetére


hallerlaller
addikt

neked lehet sima yakju-d van, ezzel tudod biztosan ellenőrizni: [link]

az a 'Factory Images "mysid" for Galaxy Nexus "toro" (CDMA/LTE)' nem jó az a 4g-s verzió, vagy lte telefonod van?

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1956) tybsen válasza hallerlaller (#1955) üzenetére


tybsen
addikt

Köszi, [ide felraktam] két képet, hogy milyen verzió van.Ausztria, 3 nevű hálózat, de gyárilag független a telefon.

(#1957) hallerlaller válasza tybsen (#1956) üzenetére


hallerlaller
addikt

na ez érdekes, ez yakjuxw! ezt onnan veszem, hogy a build number-ed nem sima imm76k, hanem mögötte még van az i9250xwld2. Az a furcsa, hogy 4.0.4-es, ezzel jött gyárilag vagy jelzett frissítést és telepítetted? itt ugyanis még nem írják, hogy lenne ota 4.0.4 yakjuxw-re: [link] ha gondolod mentsd le és küld be nekik a gyári romot.

ja és a 'Factory Images "mysid" for Galaxy Nexus "toro" (CDMA/LTE) (archived, for reference only)' ezt semmiképp ne telepítsd, ez nem gsm verzió, vagy takju vagy yakju a jó.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1958) jacis válasza tybsen (#1956) üzenetére


jacis
nagyúr

yakjuxw 4.0.4-el?? Ez hogy lehet? :Y

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#1959) jacis válasza Integra (#1937) üzenetére


jacis
nagyúr

Igen megy gond nélkül.

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#1960) B1T3 válasza jacis (#1958) üzenetére


B1T3
addikt

Most néztem, nekem nem dobja be. :) Jelly Bean-ig mindegy, de 99%, hogy akkor megy fel a yakju, mert kell a 4.1 (és lehetőleg nem a yakjuxw-féle 2038-as dátumban). :D

[ Szerkesztve ]

(#1961) tybsen válasza hallerlaller (#1957) üzenetére


tybsen
addikt

És ez mit jelent, ez rossz? Vagy csak annyi, amennyi az elso hsz-ban le van írva, mármint ez, tehat ra kell rakni egy yakju-t es kesz? Mert egyeb esetekben honapokig varhatnek a frissitesre? :-//

"Vannak többféle régiós/szolgáltatós gyári romok. Ha ezt látod a Beállítások>A telefonról>Build-szám menüpontnál, hogy: ICL53F.I9250XWKL2, akkor az úgynevezett 'yakju' helyett 'yakjuxw' rom van a készülékeden. Ennek frissítését nem a google, hanem a samsung végzi, sajnos emiatt akár hónapokkal is később kaphatsz meg egy android verziót. Ha úgy érzed ez számodra sok idő a várakozásra, akkor tegyél fel egy 'yakju' romot a Toolkit segítségével. Hogy pontosan melyik verzió milyen frissítést kapott eddig, azt itt tudod megnézni"

Egyebkent nem jelzett frissitest, alapbol igy volt, tehat a dobozbol kiveve mar ez a szoftver volt rajta. Es ahogy irtam is korabban, nyitott bootloader, bar nem tudom, ez jelent-e valamit :-). Ami furcsa, hogy egy baratom nexus s-evel osszehasonlitva, neki is 4.0.4 van a telefonon, viszont nincs face unlock. Vagy nexus s-re eleve nincs? Mert mondta, hogy milyen jo lenne, ha neki is lenne es csodalkoztam, hogy miert nincs, en azt gondoltam, hogy ugyanaz a szoftver, ha mar 4.0.4?

Mas: most akkor ez az en furcsa-friss szoftverem jelent valami problemat nekem? A nexus toolkit-ben az IMM76K-t valasztottam ki.

Hogyan lehet lementeni a romot, hogy el tudjam küldeni? Sajnos fogalmam sincs ezekrol a dolgokrol... :)

(#1962) tybsen


tybsen
addikt

Nem is irtam Nektek, Note-rol valtottam mult het penteken, azota tobbe-kevesbe boldog Nexus tulajdonos vagyok :-) Ami vonzott, az alapvetoen a telefon frissithetosege, a jelenlegi JB, illetve, hogy remelhetoleg meg 1 frissitest meg fog kapni, ami Note-rol sajnos nem mondhato el (elozo nexus s-em tavaly decembertol ICS-el futott, a note par hete kapta meg... tehat ha igy megy, jovore lesz JB, vagy soha..). Ettol fuggetlenul megvan meg a Note is, nehany napig meg gondolkodom, hogy melyiket tartsam meg. Es bar a Note merete hatalmas elony, ugyanaz a hatranya is bizonyos esetekben. Egyelore ismerkedunk a Nexus-sal es ugy nez ki, hogy o marad meg, a Note pedig el lesz adva (fuggetlenul attol, hogy a Note tovabbra is iszonyat gyors cucc es nagyon jonak talalom, tehat akar ICS-el is vallalhato meg egy darabig).

Galaxy Note utan az elso benyomasok:

pozitiv:
- nagyon gordulekeny minden, sokkal jobban egyben van a szoftver valahogy, mint a note-nal
- gyors es smooth, nincsenek akadasok, altalanossagban ugy erzem, hogy gyorsabban nyilnak meg a dolgok, peldaul telefon, kapcsolatok, st
- tokeletesen kezreall, kezbe simul a keszulek, nagyon jo fogasa van es kellemesen vekony, konnyebb, mint a note

semleges:
- kicsi a kijelzo ;] - de par nap alatt visszaszoktam es most meg a Note tunik nagynak, kvazi a kisebb es a nagyobb kijelzo is megszokas kerdese szerintem. A Note sok esetben nagyon praktikus, de vannak szituaciok, amikor kicsit nagy
- hasznalatkor nagyon forro lesz a telefon a kamera kornyeken, ez korabbi htc desire-s idokre emlekeztet, az is sutott rendesen. Note-nal nincs ilyen. Bar semmi gaz nincs ezzel, engem elegge zavar, ezert is irtam, mint semleges dolgot.

negativ:
- idegesit (...bar lassan kezdem megszokni) hogy a google felirat + a kijelzore pakolt gombok + az elso ikonsor rengeteg helyet elvesznek a (szamomra Note utan amugy is kicsi) kijelzobol. Szerintem id*ota otlet volt... Raadasul video lejatszasnal ugye eltunnek a gombok, aztan ha az ember megallitja a lejatszast, visszaugrik, aztan elinditja, megint eltunik, stb. Faraszto. Szep nagy lenne a kijelzo, erre ilyen dolgokkal le van csokkentve es mivel nem akarok egyelore mas launcher-t, igy igy is marad. Az a tudat vigasztal csak, hogy gyakorlatilag a Note volt extrem nagy, tehat valahol azert nekem is tul nagyok az elvarasaim - nyilvan egy kisebb kijelzo utan oriasi lehet a Nexus kijelzoje :)

Egyelore ennyi a tapasztalatom.

(#1963) Dzsuri89 válasza tybsen (#1961) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Gyarilag direkt nem raktak bele a Nexus S szoftrverebe a faceunlockot, hogy legyen miert megvenni az embernek Galaxy Nexust. Fozott romokban altalaban benne van, de azon kivul, hogy jopofa, semmire nem jo, mert sotetben nem tudod ki nyitni ugy a telefont. A masik dolog, hogy a Nexus S-nek nem olyan jo az elolapi kameraja.

[ Szerkesztve ]

(#1964) tybsen válasza Dzsuri89 (#1963) üzenetére


tybsen
addikt

Értem, köszi. Egyébként én sem használom csak kipróbáltam, de túl macerás folyton ezzel szórakozni.

(#1965) gilfoyle válasza tybsen (#1949) üzenetére


gilfoyle
őstag

Nekem az az érzésem, h mókolt az a teló... Eleve EU-ba hoznak telót CDMA firmware-rel? Meg nem hinném hogy nyitott bootloaderrel adnák ki a gyárból...

(#1966) Integra válasza jacis (#1959) üzenetére


Integra
titán

thx! :)
mit tudnátok felhozni ellene amúgy? ami érthetetlen, vagy logikátlan, vagy egyszerűen iszonyú idegesítő?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1967) tybsen válasza gilfoyle (#1965) üzenetére


tybsen
addikt

Előfordulhat ilyen egy MediaMarkt ban? Tényleg nem adhatnak ki gyárilag nyitott bootloader- rel? mert akkor visszaviszem a MediaMarkt ba és reklamálni fogok, mert ez nem normális..

viszont nem értem hogy hogyan lehet, hogy mókolt, mert előttem bontotta ki és a fólia is rajta volt a kijelzőn, az eladó együtt kapcsolta be velem a telefont.

[ Szerkesztve ]

(#1968) gilfoyle válasza tybsen (#1967) üzenetére


gilfoyle
őstag

Nem tudom, nekem ez furcsa, h ilyen rom van rajta. A nyitott bl magyarázat lehet arra, hogy vki felaplikálta rá ezt a romot.
Maga a készülék - ha tudsz telefonálni nem CDMA hálózatra készült, hacsak a 3 nem CDMA rendszerű, amit nem hinnék. Akkor meg a szoft mit keres a telón?
Próbáljatok ki egy másikat is...

Gugliztam és pl ITT írják, hogy nyitva vették a telót újonnan. Mondjuk ez USA példa.

[ Szerkesztve ]

(#1969) tybsen válasza gilfoyle (#1968) üzenetére


tybsen
addikt

Ez nagyon durva.. Ma hazafelé bemegyek a MediaMarkt-ba és megnézem. nagyon szépen köszönöm neked a segítséget! esetleg valami miatt nem lehetne kicserélni, akkor hosszú távon ez nekem probléma lehet? vagy addig verjem az asztalt amíg ki nem cserélik egy másik készülékre ami normális?

(#1970) gilfoyle válasza tybsen (#1969) üzenetére


gilfoyle
őstag

A linkelt fórumban azt is írják, hogy valszeg egy felújitott darabba futottak bele.
Szerintem csere.

(#1971) SP!T válasza tybsen (#1969) üzenetére


SP!T
addikt

Én szerintem nem foglalkoznék vele. Visszazárnám és élvezném a 2 év garanciát.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1972) tybsen válasza gilfoyle (#1970) üzenetére


tybsen
addikt

Az a legkeményebb, hogy már a második napon leejtettem a telefont és az oldalsó perem több helyen kicsit megkarcolódott. bár az egyiknek semmi köze a másikhoz.. de gondolom ez nem fogja megkönnyíteni a reklamációt... az a legdurvább hogy direkt azért vettem MediaMarkt ban hogy ne lehessen semmilyen probléma a telefonnal. döbbenetes...

(#1973) tybsen válasza SP!T (#1971) üzenetére


tybsen
addikt

Az a baj szerintem hogy az eladók nem is fogják érteni hogy mi a problémám mert általában az ilyen eladók nem is értenek ennyire a telefonokhoz.. na mindegy egy próbát mindenképpen megér mert hátha kicserélik.

(#1974) SP!T válasza tybsen (#1973) üzenetére


SP!T
addikt

Igen, valószínűleg nem fogják érteni. Ráadásul szoftveres probléma, amire azt fogják mondani, hogy csak a szakszerviz segíthet (pl FixDirect), mivel nem is értik mi a bajod vele. Legutolsó esetben pedig azt fogod hallani, ha mégis értik mit mondasz, hogy te csináltad. :DDD Vagy a legkisebb lehetőség, mivel multi cég, hogy kicserélik. Talán.. De akkor azt előttük bontsd ki.

Amúgy mennyi volt a MM-ban?

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1975) gilfoyle válasza tybsen (#1973) üzenetére


gilfoyle
őstag

Próbáld meg. Aztán megnyugszik a lelkiismereted. Bukni nem bux semmit.
A kibicnek semmi sem ... :N

(#1976) tybsen válasza SP!T (#1974) üzenetére


tybsen
addikt

369 eur. Mindegy, megpróbálom. akkor szerintetek ha szakszervizbe javasolnak be se vigyem hanem hagyjam annyiban a dolgot? igazából ígyis úgyis meg kéne nyitnom a bootloadert és Rootolni szeretném a telefont, illetve rárakni a Jelly beent. tehát gyakorlatilag még jó is hogy nyitott a bootloader csak az a tudat zavar hogy a telefon használt vagy nem tudom. mert akkor ennyi erővel vehettem volna használt telefont is...

(#1977) SP!T válasza tybsen (#1976) üzenetére


SP!T
addikt

Hát használtnak nem hiszem, hogy használt. Rajta volt a Samsung matrica, amit neked kellett elvágni, hogy kinyisd? Mert ha igen, biztos vagyok benne, hogy a gyárban lett vagy elb*szva valami, vagy tudatában voltak annak, hogy nem frissülne 4.04-re és updatelték még ott, csak valamelyik okos munkás nem zárta vissza. :)

There's a device that I've been using called a whoop.

(#1978) tybsen válasza SP!T (#1977) üzenetére


tybsen
addikt

Őszintén szólva nem figyeltem a matricát, de előttem bontotta ki a dobozt, szerintem felvágta a matricánál. A nyitott bootloader nem zavar, de ez a cdma verzió igen, hogy miért ez van rajta, ahogy írtátok is ma.

Arra emlékszem, hogy a kiállított darabon is 4.0.4 volt, de a verziószámot nem néztem. Ma bemegyek és megnézem. Ha azon is ez a cdma verzió van, akkor elvileg minden rendben, mármint gondolom az összes készülék cdma verzió. Ez egyébként annyi, hogy leszedem és felrakom a 4.1 gsm verziót?Tehát gyakorlatilag semmi hátrányom nem lesz ugye?

(#1979) gilfoyle válasza tybsen (#1978) üzenetére


gilfoyle
őstag

Semmi hátrányod nem lesz belőle, ha amúgy is nyitnád, akkor megspóroltak 2 kattintást ;)
Simán felrakhatod a 4.1-et.
Én megvárom amíg kijön a hivatalos. Stock rulez! :DD

[ Szerkesztve ]

(#1980) Barcode_Rec válasza gilfoyle (#1968) üzenetére


Barcode_Rec
tag

Nekem is nyitva volt a bootloader a vadi új telefonnál. Ez nem feltétlen jelent rosszat.
Igaz nálam 4.0.1 volt rajta.

(#1981) tybsen válasza gilfoyle (#1979) üzenetére


tybsen
addikt

Hét ez az hogy az én cdma verziómra lehet hogy csak hónapokkal később jön majd? Nem is értem, valaki el tudja magyarázni, miért fura, hogy ez a verzió van? Csak mert nem értem és nyugtalanít, hogy így megdöbbentett titeket. Egyébként ha vissza akarnám majd később gyári állapotra tenni, akkor ez nálam ez a cdma verzió lesz mindig vagy ezzel nem kell foglalkozni?

Note-nál ez egyszerűbb volt, minden országra volt külön verzió és kész.

Egyébként a jelenlegi 4,1 nem hivatalos, és majd július közepén jön a hivatalos? Kicsit belezavarodtam a dolgokba..

(#1982) tybsen válasza Barcode_Rec (#1980) üzenetére


tybsen
addikt

És neked is cdma verzió?

(#1983) Barcode_Rec válasza tybsen (#1982) üzenetére


Barcode_Rec
tag

Nem cdma volt.
Szerintem szard le és told fel a JB-t. :DDD

(#1984) gilfoyle válasza tybsen (#1981) üzenetére


gilfoyle
őstag

A hivatalos jön majd júl közepén.
Nekem csak azért furcsa, mert a CDMA szoft az USA-ban (meg még nemtom hol) szabványos mobiltelefonos hálózaton lévő telefonokra van eredetileg. EU-ba a GSM verziót szokták feltenni. Ennyi, a működést nem befolyásolja.
Itt nem annyira lényeges, ha szervizbe viszed mi van feltéve - persze ne főzött legyen.

(#1985) tybsen


tybsen
addikt

Na jó, akkor nem foglalkozom vele, most megértettem a dolgot. :-) Hálás köszönet hogy segítettetek! :R

(#1986) Integra


Integra
titán

nextelshop-nál vett valaki telót? ott tervezem venni, kb addigra tudom beszerezni, mire megjön rá a hivatalos 4.1-es frissítés is. amúgy mindenhol 1 év a jótállás rá?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1987) tgb


tgb
senior tag

Sziasztok!Ha valaki el szeretné adni Nexusát,az keressen bátran,pü-ben illetve telefonon!

az irányár nem félarat jelent!

(#1988) tgb válasza Integra (#1986) üzenetére


tgb
senior tag

Én már többet is,korrekt cég!

az irányár nem félarat jelent!

(#1989) Integra válasza tgb (#1988) üzenetére


Integra
titán

zsír, köszi, őket találtam meg, és náluk megtom venni nettora:)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1990) leslien válasza csenor (#1938) üzenetére


leslien
nagyúr

ezt is próbáld hátha r-210-est nálam ez mükszik

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1991) Kils válasza Integra (#1986) üzenetére


Kils
csendes tag

nekem 2 év a gyári garancia
+ a samsung 2 hónapja

[ Szerkesztve ]

(#1992) Integra válasza Kils (#1991) üzenetére


Integra
titán

de gondolom totál más áron is vetted akkor

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1993) marlboromen válasza Integra (#1992) üzenetére


marlboromen
aktív tag

Az edigitálban egy jó tízessel drágább, és megkapod a samsung gyári két év+két hónap garit. Ráadásul helyszíni javítással. Szvsz ennyit megér...

Most nézem, csak Budapest, és Pest megyében van helyszínen javítás.

[ Szerkesztve ]

(#1994) Integra válasza marlboromen (#1993) üzenetére


Integra
titán

vajon edigital ad 0% áfás számlát eu-s cégszámlára? mert ha igen, valóban megéri

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1995) Integra válasza Integra (#1994) üzenetére


Integra
titán

sajnos nem:( haver már próbálta náluk..:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1996) hallerlaller válasza tybsen (#1961) üzenetére


hallerlaller
addikt

Na először is nyugi, neked GSM verziód van, a yakju és a különböző verziói (yakjuxw, takju stb..) mind gsm hálózaton működnek, különben hálózatot sem találna.
Én azt gyanítom, mivel nincs senkinek 4.0.4 yakjuxw, de még az xda-n se, így csak az ausztriai samsung lehetett olyan lelkes, hogy már ezzel előre frissítette a telefont, elfelejtették visszazárni a bootloadert, majd szépen becsomagolták és megküldték a media marktnak.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#1997) Integra válasza hallerlaller (#1996) üzenetére


Integra
titán

pont most olvastam az első hsz-ben, hogy erre sem árt odafigyelni, a yakju esetén kapod közvetlen a google-tól a frissítést, a yakjuwv meg samsungos és ez kihathat a frissítésekre. kérdés, hogy elmész telefont venni és melyikkel kapod..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1998) gilfoyle válasza Integra (#1997) üzenetére


gilfoyle
őstag

... és ha yakjuxw akkor simán felteszel rá egy yakju romot és kész.

[ Szerkesztve ]

(#1999) Integra válasza gilfoyle (#1998) üzenetére


Integra
titán

igen, hivatalos gugli.developers oldalról simán lekapható, most látom.
mondjuk úgyis széthekkelős készülék, én sem fogom tudni megállni hogy ne rootoljam, s-off meg a többi... már ha ezeken is kell ezeket, azért gyanítom egy desire és egy nexus között azért van elég erős diffi. 2 év itt soknak számít

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2000) hallerlaller válasza Integra (#1997) üzenetére


hallerlaller
addikt

igen, de ráadásul yakjuxw-re még nincs kint az ota 4.0.4-re csak 4.0.2-re, ebből gondolom, hogy az osztrák samsung előbb megkapta a gyártótól a régiós romot és lelkesedésből az új készülékekre már ezt rakták. Ez azt is jelentheti, hogy nemsokára jön ota frissítésként yakjuxw-re, mondjuk ideje is, hisz nyakunkon a 4.1, de jelenleg még barátunk egy igazi kuriózum tulajdonosa! Én semmiképp nem frissíteném yakju-ra, vagy legalább is lementeném előtte a gyári romot és beküldeném xda-ra hogy 'nézzétek mim van!' :D

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.