Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8501) Keem1 válasza Nokia-lányka (#8456) üzenetére


Keem1
addikt

Béke van, csak pont aki folyamatosan olvassa a fórumot, látja, hogy egy-egy téma ezerszer előfordult már. Sokszor csak néhány oldalt kell visszaolvasni hogy valamelyik ismétlés előkerüljön. És mikor huszadjára válaszolsz meg valamit és huszonegyedjére is megkérdezik, akkor azért... szóval érted. Keresni vagy picit visszalapozni nem nehezebb mint újra feltenni a kérdést. És nem letorkolni akartalak (hiszen végeredményben válaszoltam a linkkel), csak rámutatni a mindenki számára élhetőbb fórum irányára.

(#8502) Keem1 válasza Digger (#8487) üzenetére


Keem1
addikt

Ez kell neked, ezzel menni fog. Én PC elérésére használom, de Win/Samba fájlmegosztást támogat.

Sajna kifutottam a szerkesztési időből... :O

(#8503) manka66


manka66
csendes tag

Összedugom...felső állapotsort lehúzom,bekapcsolom az USB.-t...és SD kártya nem elérhető...kikapcsolom azUSB.-t a zSD. kártyán 1,84 gb. van rajta szabad...nem értem,nem értem....

(#8504) Nokia-lányka válasza Keem1 (#8501) üzenetére


Nokia-lányka
tag

Okés. :)

Headset-téma: A T-Mobile "szakemberei" meg sem hallgattak rendesen, mondták, hogy elküldik a készüléket(!) a szervízbe. Erre megjegyeztem, hogy egy alig 1 napos telefonra még teljes cseregarancia jár, de nekem a fülessel van bajom. Válasz: "Akkor elküldjük a szervízbe a telefont és visszavesszük a fülhallgatót." :Y

Úgyhogy a telefont magamnál tartottam, és mivel hagyományos fülhallgatóval szépen szólt minden, irány a "dupla M" elektronikai áruház. Nagyon kedves és türelmes eladót sikerült kifogni, és tudott a telefon headsetes hibájáról, így végre valaki felfogta a bajomat.

Bő 1 órás válogatás és próbálgatás következett, többféle Samsung vezetékes headsetet próbáltunk, egyik sem volt jó, az Iphone-os headsetek sem működtek és néztünk egy Sennheisert, ami elvileg már új fajta. Annál működött a zenehallgatás meg minden, csak a mikrofon nem stimmelt. :F
Végül egy HM1500-as (bluetooth, mono) headsettel tértem haza, nagyon szépen működik beszélgetés közben, tisztán és erősen szól. Zenehallgatáshoz pedig maradt egy sima fülhallgató, és ha felhívnak, majd a telefon mikrofonját használom.
Nekem a napi bő 2 órányi beszélgetéshez a (lehetőleg mono) headset iszonyúan fontos és sürgős volt, azonban hetente csupán átlag 1 órát hallgatok zenét, így szerintem jó döntést hoztam. :D

Azért van még egy extra pozitívum is a dologban:
A headset töltője ugyanaz, mint a telefoné, így van két töltőm. :DDD Az új töltőnek a kábele nagyobb átmérőjű, így azt fogom többet használni, valahogy bizalomgerjesztőbb, mint a telefonhoz kapott cérnavékony másik.

(#8505) TazLeacher válasza manka66 (#8503) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nézzük szépen sorrendben:

1. telefon rádug
2. lehúzod az állpotsort
3. rákattintasz az USB-s menüre
4. rákattintasz a csatlakozásra
5. a kis zöld droid sárgára vált
6. a gépeden mint egy pendrive fog jelentkezni a telefon
7. totalcommander-ben, vagy sajátgépben rámásolod a kártyára, amit akarsz
8. rákkattintasz az újracsatolásra
9. droid ismét zöld
10. telefon lehúz

Az teljesen normális, hogy ha rádugod a gépre a telefont, és csatlakoztatod a memóriakártyát, akkor a telefonban nem érhető el. Egyszerre 1 dolgot akarj.

[ Szerkesztve ]

(#8506) Keem1 válasza Nokia-lányka (#8504) üzenetére


Keem1
addikt

A lényeg, hogy jól jártál. Szerencsére nincs szükségem headsetre, zenehallgatáshoz tökéletes a még régebben mp3 lejátszóhoz (akkor még méregdrága áron) vett fülhallgató. Viszont egy ismerős másféle Samsung telójához alapból kapott mikrofonos füles kiválóan működött, sajnos már nem emlékszem, melyik készülékhez adták. A lényeg, hogy a négypólusú csatlakozóban két érintkező az addig elterjedt megoldással ellentétben felcserélésre került. A jó hír, hogy elvileg ez a jövő, ez fog elterjedni.

Kicsit mókásan fest a neved (Nokia-lányka) a Samsung telefonhoz képest :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8507) manka66


manka66
csendes tag

De akkor is azt írja ki,hogy a lemezmeghajtó megtelt,brühühüü....

(#8508) TazLeacher válasza manka66 (#8507) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

1. használd légyszi a "válasz" gombot, hogy lássuk kinek írsz.
2. a kártya meg van formázva? Ha nem, formázd meg! Ha igen, akkor is!

Szerk.: telefonból formázd

[ Szerkesztve ]

(#8509) manka66 válasza TazLeacher (#8508) üzenetére


manka66
csendes tag

A telefonban formáztam a kártyát..összekötöttem a gépet,bekapcsoltam, zöld android narancssárga lett...sajátgép, E:meghajtó katt,ezután próbáltam másolni...lemezmeghajtó megtelt üzenet...

(#8510) Nokia-lányka válasza Keem1 (#8506) üzenetére


Nokia-lányka
tag

Mert ezelőtt kb. 10 Nokia telefonom volt, aztán egy Sony Ericsson... és most ez. :DDD

(#8511) herni


herni
tag

Ebben a topicban sokan annyira irtóznak a főzött romoktól, hogy az valami elképesztő. Ez nem Galaxy S, mégha annak a kistestvéreként is tartják számon attól függetlenül ne várjatok gyári romtól csodát, majd ha megjelenik a Cyanogenmod romjai akkor sokan azt fogják kérdezgetni, hogy mi ez hogy kell felrakni stb, persze ettől függetlenül lesznek még androidtól nagyon távol embertől érkező értelmetlen kérdései, de akkor majd sokan belátják, hogy a moddolt romok sokkal jobbak mint a gyárik, mert azt felfejlesztik az alap dolgokra, amit lelkes fejlesztők továbbírnak, sok extra funkciókkal, amivel sokkal felhasználóbarátabb romokat hozva létre..

Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE

(#8512) masteryoda


masteryoda
tag

sziasztok!

múlt héten kaptam egy MMSt az Acere, vagyis értésítés, hogy kaptam, meg mellette egy Letöltés gomb. Rányom, kiírja, hogy nem lehet letölteni, próbáld később. Restart, semmi változás. Aztán több nap után most jött egy sms a Vodától, hogy az mmsuzenet.vodafone.hu-n meg tudom tekinteni, ez működik is.
A kérdésem a következő, hogy akkor vmi nincs beállítva a telefonomon az MMS-ekkel kapcsolatban? A vodánál még a régi telómmal küldtem asszem egy MMS-aktiváló smst, esetleg erre majd még rápróbálok. Lehet, hogy ezt minden telefonon külön aktiválni kell, vagy valami más gond lehet?

köszönöm szépen előre is a segítségeket.

- Yoda - "May the Force be with you..."

(#8513) mgTerminator


mgTerminator
veterán

A kerdesem most azokhoz szol, akik konyitanak mar valamit a rendszerhez...

Szeretnek torolni a gyari alkalmazasokbol, de sok olyan van amirol nem tudom hogy mi...
(felreertes ne essek, nem olyat nem tudok hogy mi az a music.apk, mert mar a fel rendszert kiirtottam, volt 145mb szabad hely a telomemoriaban :D )
Valaki nem tud olyan oldalt ahol ezek le vannak irva? Vagy esetleg van aki tudja hogy mi micsoda?

(#8514) mycso válasza mgTerminator (#8513) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Xda-n nézelôdj, én is pont mostanában foglalkozgatok ezzel a dologgal, mert rengeteg a felesleges gyári app amiket nem használok és nem is fogok soha.
[ITT] van egy topik ami ezzel foglalkozik, illetve az ötödik hozzászólásban van egy konkrét listácska is.
Annyi, hogy ez sgs2-höz van, de azért lehet belôle szemezgetni.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#8515) mgTerminator válasza mycso (#8514) üzenetére


mgTerminator
veterán

Nekem nem hozza be az oldalt.

(#8516) mgTerminator válasza mgTerminator (#8515) üzenetére


mgTerminator
veterán

Irtam egy LISTÁT a gyári alkalmazásokról és odairtam hogy mi az ami eltávolitható, mi az ami nem... Majd oda fogom irni az alkalmazások mellé hogy mi mire való, amiről tudom persze...

(#8517) mycso válasza mgTerminator (#8515) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

A "www"-t vedd ki a link elôl, nemtom miért de a miatt nem nyitja meg.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#8518) XIII Ramses


XIII Ramses
aktív tag

Normális hívásrögzítő programot tudtok, ami működik is automatán ( tehát nem nekem kell bekapcsolni a rögzítést kézzel) , és felveszi mindkét fél hangját?

(#8519) Bélaaaa válasza XIII Ramses (#8518) üzenetére


Bélaaaa
őstag

Sajnos én nem tudok. Amiket eddig próbáltam, mind sz@r volt...

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

(#8520) Cholard


Cholard
tag

Látta már valaki ezt a videot (FirstUA 1.2). A normál Go Launcher Ex tudja ugyanezt? Király a háttérkép, olyan, mintha térben fordulna a kockában a buborék... és nem mellékesen egyből feléled a kijelző...

"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."

(#8521) ruskop válasza herni (#8511) üzenetére


ruskop
senior tag

Ebben a témában nem kellene álltalánosítani mivel személy szerint én nem írtózom a főzelékektől és gondolom más is így van ezzel. Viszont ha valaki főz egy firmwaret akkor álltalában saját elképzelése alapján készíti és nem pedig a nép igényeit figyelembe véve. Ezáltal van az, hogy eddig amiket kipróbáltam televannak mindenféle felesleges dolgokkal amik csak a tárhelyet zabálják. Pontosan erre kellene főzésnél odafigyelni, hogy mindent optimalizálni, minimalizálni a teljesítmény növelése vagy megtartása mellett. De például minek a főzelékbe még beletenni vagy hatszáz csengőhangot aminek nincs értelme.
Ez mind azért van mert nem a nagyközönségnek készülnek hanem egy emberkének aki saját magának főzi.
Miért nincs pl. nyers ROM. Minden jelentéktelen progit, alkalmazást kiszedni és mindenki a saját kénye kedve szerint építi fel. A Windowsos telókon volt ilyen és tökéletesen működtek.
Az emberek nem félnek csak hasztalan dolgokkal telepakolni a telót felesleges. Ráadásul ha letörlöd őket nem kapsz vissza a tárhelyből.

(#8522) Dadan01 válasza ruskop (#8521) üzenetére


Dadan01
senior tag

Ezt a végét nem értem, hogyhogy nem kapsz vissza a tárhelyből? Mert pl ha a gyári romból kitörlöm a Swype 12 megáját, akkor bizony kapok 12 mega helyet a /system partíción, szóval itt valami kavar van. Az összes eddigi rom amit feltettem, nagyon kevés dolgot pakolt a /data részre, az általad felemlegetett 600 csengőhang pedig nem ott van, hanem a rendszerpartíción, ami egyetlen egy bitet sem vesz abból a helyből. ahova te programokat telepíthetsz.

(#8523) Probert75 válasza mgTerminator (#8516) üzenetére


Probert75
addikt

Jó ez a lista! Az is igaz, hogy jó lenne tudni mi micsoda? Ha majd mellé írod mi mire jó és miért törölhetem, majd én is visszatérek rá. Ha csak a zöld csillaggal jelölteket törlöm nem okozza ez a telefon összeomlását?
Végre egy nem főzött rom-mal kapcsolatos hasznos infó! :DD
ÉN is köszönöm!

(#8524) Akira1987


Akira1987
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap este sikerült elejtenem a telefonom, és ezt egy mély karcolással vagy inkább már repedéssel hálálta meg. Az érintőképernyő hibátlanul működik. Érdeklődnék, hogy lehet-e üveget cserélni rajta, és ha igen körülbelül mennyi lehet, mert gondolom ez nem tartozik bele a garanciába.

A Smooth Sea Never Made a Skilled Sailor

(#8525) szumo válasza mgTerminator (#8516) üzenetére


szumo
senior tag

Hasznosnak tűnik, köszönjük, de egy magyarázót, szívesen fogadnánk szerintünk néhány programhoz, hogy tudjuk, azt biztos le akarjuk törölni, vagy ilyesmi.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#8526) Pharaoh válasza Akira1987 (#8524) üzenetére


Pharaoh
aktív tag

(#8527) Akira1987 válasza Pharaoh (#8526) üzenetére


Akira1987
csendes tag

Köszi, ez egy kicsit húzós :S bíztam benne, hogy lehet csak plexit cserélni

A Smooth Sea Never Made a Skilled Sailor

(#8528) XIII Ramses válasza Cholard (#8520) üzenetére


XIII Ramses
aktív tag

Minek ez neked? olyan lassú mint a bűn, nem látod?

(#8529) Keem1 válasza Akira1987 (#8527) üzenetére


Keem1
addikt

Sajna csak így lehet, amúgy ahhoz képest nem olyan húzós. Ja, és nem plexi, üveg (gorilla glass) ;)

(#8530) urbanjozsi


urbanjozsi
senior tag

Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam :B :
Mit kell állítani & telepíteni, hogy játék közben ne kapcsoljon ki a képernyő?
Köszi

(#8531) ruskop válasza Dadan01 (#8522) üzenetére


ruskop
senior tag

Érdekes mert én mikor feltettem a 2.3.3-at meg a 2.2.1-et azzal kezdtem, hogy root, titanium backup és törlés minden felesleges progi. De ahogy elnéztem a 156Mb szabad tárhelyem semmit nem változott csak a Task killerben lévő memória nagysága nőtt. Szerintem a gyári progik azok a rendszer partícion vannak. Most nézem a titanium backupot és abban is a szabad Rendszer ROM lett több és nem a belső.

(#8532) ruskop válasza ruskop (#8531) üzenetére


ruskop
senior tag

Most tettem fel a török Romot és 112 Mb-val indított. Na most kitöröltem legalább 30Mb progit és meglepő módon még mindig 112 Mb szabad tárhelyem van. :Y

(#8533) Schrift válasza urbanjozsi (#8530) üzenetére


Schrift
tag

Ezt

(#8534) Dadan01 válasza ruskop (#8532) üzenetére


Dadan01
senior tag

Látom még mindig nem érted. Ha megnézed a telefonon a beállítások - alkalmazások - alkalmazások kezelése alatt, akkor látod a /data partíción lévő szabad hely nagyságát. Erre a partícióra kerül kb minden telepített program minden saját maga által létrehozott állományával együtt (feltételezve azt hogy nincs memóriakártya a gépben). Friss rom felrakása és wipe data / factory reset után ez a partíció többé-kevésbé üres. Te ekkor törölsz 30 Mb programot, de azt max a /system partícióról tudod törölni (gondolom swype meg ilyesmik). Ez utóbbi a rendszerpartíció, és köze sincs a /datá-hoz, bármennyit is törölsz róla.
Azt nemtudom, milyen romot raktál fel, de azt is tudni kell, hogy ha deodex-elt romot telepítesz, akkor a dalvik-cache, ami a /data partíción, van, jóval nagyobb méretű lesz, mint ha gyári, odexed romod van, tehát itt is veszítesz bő 40 megát a maximális 160Mb üres helyhez képest. Ha van memóriakártya a telefonban, és azért szokott lenni, akkor a nagy programok, mint pl angry birds, skype, de még a kisebbek is (amiknek nincs widgetjük), nagyobbrészt a memóriakártya /.android_secure könyvtárba telepednek, minimális helyet foglalva a /datá-ból. Ha még így sem elég a helyed, akkor darktremor a2sd, ami a memóriakártyán létrehozott ext4 partíciót csatolja be a /data helyére, így akár 2 gigás üres hellyel is lehet gazdáékodni. Ennél jobban tényleg nem tudom leírni, hogy mi-merre a memória terén.

(#8535) mgTerminator válasza ruskop (#8521) üzenetére


mgTerminator
veterán

Én csináltam magamnak egy ilyen lecsupaszított főzött romot, 210mega körül van a teljes nandroid backup :D

(#8536) mgTerminator válasza Probert75 (#8523) üzenetére


mgTerminator
veterán

Irtam hogy majd oda fogom irni, de egyelőre csak ennyire volt időm. Nekem ezeknek a nagyrésze már hetek/hónapok óta törölve vannak. Ha ezeket kitörlöd, biztos hogy nem lesz rendszer összeomlás, csak ha nem olyat törölsz, amit később használnál és le van törölve.
Pl ottvan az a 2db TTS valami, ha azokat törlöd vagy jegeled, akkor ha a beállitásokban a hang be és kimenet/szövegfelolvasó beállitásaira nyomsz, akkor kiirja hogy leállt a beállitások... De nem omlik össze a rendszer és mivel nekem nem kell hogy pofázzon, én töröltem.

Egyébként mégvalami, amit jó ha tudtok! A fölös rendszeralkalmazásokat már csak azért is jó törölni, mert a DATA partición is fel lehet ezzel helyet szabaditani!!!!!! Ugyanis az összes, még1x hangsúlyozom hogy az ÖSSZES alkalmazásnak van egy Dalvik-cache fájla, amit a data partición tárol, nem számit hogy rendszer vagy utólag telepitett alkalmazás! A dalvik cachet vagy a TB-ban törlitek a dalvik cache üritésével, vagy recoveriben, de ott törli az összeset nem csak a fölöslegeset, igy az utána való indulás lassú lesz mert újra létrehozza az összeset de utána már nincs probléma...

Dadan01 Ezért nem teljesen igaz hogyha a rendszer particióról törölsz akkor csak ott szabadul fel hely ;)
Az utóbbi napokban ezzel a témával foglalkoztam, tehát 100% hogy igy van :D próbáld ki ;) Egyébként a TB ki is irja hogy mennyi a fölös dalvik és ez mennyi helyet szabadit fel a DATA partición!

[ Szerkesztve ]

(#8537) Cholard válasza XIII Ramses (#8528) üzenetére


Cholard
tag

Való igaz, elég óvatosan tapicskolja a kijelzőt, el ne hagyja a forgatásnál a kockát :DDD

Azt hittem ez a FirstUA egy gyors ROM.

Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy a 2.2.1-et tegyem e vissza, vagy ezt a török ROM-ot próbáljam e fel.

[ Szerkesztve ]

"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."

(#8538) Destroyer91


Destroyer91
tag

Hali all! 2 hete van Galaxy Ace-m T-mobilos,alapból 2.3.3-as Gingerbreaddel adták.A kérdésem az lenne,hogy hogy lehet megoldani,hogy amit értesítőhangnak berakok,az csak sms,mms érkezéskor szólaljon meg,tehát hoy pl az aksi feltöltésekor ne azt halljam,hogy you have a message :DD Valamint megoldható valahogy,hogyha leveszem a telefont usb-ről,akkor megjegyezze a menüben az elrendezést?
Ajánlott esetleg vmilyn más ROM-ot felrakni a telefonra,vagy ha aránylag elégedett vagyok ezzel a 2.3.3-assal,akkor hanyagoljam a dolgot? Előre is köszöntem a választ. :)

(#8539) ruskop válasza mgTerminator (#8535) üzenetére


ruskop
senior tag

Ezt priviben leírhatnád, hogy hogyan csináltad a ROM-ot. Meglehet úgy oldani, hogy a telón lévő app-okat kiszanáltam, feltelepítettem azt ami kell és mondjuk ezt lementeni mint firmware?

(#8540) Probert75 válasza mgTerminator (#8536) üzenetére


Probert75
addikt

Köszönöm a kimerítő választ.
Akkor, ha mellé lesz írva, visszatérek a felsoroláshoz.
De azt a TTS izéket törlöm.
A Pico TTS 1.0-át és a TTS Service 2.3.4-et említetted, mint példa?

A 2. bekezdésben írtakat meg végkép nem értem. Csak annyit fogtam fel, hogy ha törlök valamit, akkor törölni kell a Dalvik izéjét :) is, mert az valóban látható memória helyet szabadt fel.

[ Szerkesztve ]

(#8541) Probert75 válasza mgTerminator (#8536) üzenetére


Probert75
addikt

Bocs a duplázásért, de lejárt a szerk. idő!
Még 1 kédésem lenne. Mi az az SNS, mert nekem már csak az a felesleges alkalmazás fut állandóan, ha megnézem a Beállítások/Alkalmazások/Futó szolgáltatások menü pont alatt?

(#8542) Dadan01 válasza mgTerminator (#8536) üzenetére


Dadan01
senior tag

Tudom én hogy mi-merre a dalvik terén, de mit magyarázzam ha még a system meg a data közti különbség sem tiszta mindenkinek? :U Először az alapokkal kell egyenesbe jönni...
Az üres hely mérete amúgy is irreleváns, inkább az a lényeg, hogy a soha nem használt programok ne cincogjanak bele a telefon működésébe.
Az android meg az oldhatná meg, hgy ha frissíti a Maps-ot, akkor azt tegye át szépen a /system/app-ba, és ne a /data partíción rabolja a helyet (társai a dologban még a gmail, market, youtube...)

(#8543) vlevi válasza Destroyer91 (#8538) üzenetére


vlevi
nagyúr

"értesítőhangnak berakok,az csak sms,mms érkezéskor szólaljon meg"
Az az általános értesítő hang. Az SMS, emailnél satöbbinél külön be lehet állítani másik értesítő hangot.
Ehhez be kell menned az üzenetekhez, és ott a menü (azaz bal alsó érintő) gombra kattintasz, onnan a beállításokra, és ott lesz a legalsó opció a csengőhang kiválasztás.
ROM cserélgetés helyett (mellett) másik launcher-el próbálkozhatsz, kinek melyik tetszik. Go Launcher, SPB Shell, satöbbi.

[ Szerkesztve ]

(#8544) Probert75


Probert75
addikt

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ha nekem a Kies frissítette a telót 2.3.3-ra és rootoltam, majd kitöröltem és jegeltem egy-két dolgot, attól még, ha lesz újabb hivatalos frissítés, azt is fel fogja rakni a Kies?

Húúú, ez jó összetett kérdés lett! :DD

[ Szerkesztve ]

(#8545) Piero89


Piero89
aktív tag

Valaki megtudná mondani , hogy a gyári kernel verzió mi T-s ACE-nél ?

2.6.35.7-perf-CL323109
root@DELL101 #1

ez szerepel most a telóban... ez volna az?

:R

(#8546) mgTerminator válasza Dadan01 (#8542) üzenetére


mgTerminator
veterán

A TB-vel be lehet illeszteni a romba a frissitéseket ;)

(#8547) mgTerminator válasza ruskop (#8539) üzenetére


mgTerminator
veterán

A lényeg anyni hogy feltettem a coderom v2x-2b-t és töröltem az összes rendszer alkalmazást amire nekem nincs szükségem. Ezzel rengeteg helyet felszabaditottam a rendszer és a data partición is! Majd átkonvertáltam ext4-re, igy sajnos mind2 partición kb 20megával kevesebb lett a hely :S (ez olyan mint amikor fat32ről NTFS-re formázol gépen)
Aztán recoveryben csináltam egy biztonsági mentést, amit te is fel tudnál tenni 10 perc alatt ha elküldeném :D

Probert75: az SNS az a beállitásokban a fiókok és szinkronizálásmenüpont alatti "fiókok". Ott van gmail, meg facebook meg tököm tudja még mi. Ha törölöd az SNS-t akkor CSAK google accountot lehet hozzáadni (ahogy eredetileg is volt), facebookot meg a többit nem ajánlja fel. De próbáld ki! Jegeld őket és nézd meg hogy mi változik!

(#8548) Probert75 válasza mgTerminator (#8547) üzenetére


Probert75
addikt

Köszönöm a kiokosítást!
Akkor jegelem, mert fészbúkot egyáltalán nem használok, a gúgli fiókot meg csak a market miatt csináltam.
Ha jegelem, attól persze még tudok a marketről tölteni, jól gondolom?

A Pico TTS 1.0-át és a TTS Service 2.3.4-et akkor törölhetem?

[ Szerkesztve ]

(#8549) jaimee


jaimee
tag

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy képes az Ace a sztereó hangátvitelre bluetoothon keresztül? És ha igen van valami program amin keresztül működne (nokia) autós bluetotth kihangosítón keresztül?

2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.

(#8550) Destroyer91 válasza vlevi (#8543) üzenetére


Destroyer91
tag

Köszönöm a válaszod!
Ha launchert rakok fel,azzal ha jól olvastam máshol,megjegyzi a menü ikonok elrendezését usb csatlakozás után is ugye? Plusz hülye kérdés,de a launcherrel nem jár garivesztés ugye,az csak egy progi vagy? :U Plusz honnan tudok beszerezni launchert? :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.