Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8536) mgTerminator válasza Probert75 (#8523) üzenetére


mgTerminator
veterán

Irtam hogy majd oda fogom irni, de egyelőre csak ennyire volt időm. Nekem ezeknek a nagyrésze már hetek/hónapok óta törölve vannak. Ha ezeket kitörlöd, biztos hogy nem lesz rendszer összeomlás, csak ha nem olyat törölsz, amit később használnál és le van törölve.
Pl ottvan az a 2db TTS valami, ha azokat törlöd vagy jegeled, akkor ha a beállitásokban a hang be és kimenet/szövegfelolvasó beállitásaira nyomsz, akkor kiirja hogy leállt a beállitások... De nem omlik össze a rendszer és mivel nekem nem kell hogy pofázzon, én töröltem.

Egyébként mégvalami, amit jó ha tudtok! A fölös rendszeralkalmazásokat már csak azért is jó törölni, mert a DATA partición is fel lehet ezzel helyet szabaditani!!!!!! Ugyanis az összes, még1x hangsúlyozom hogy az ÖSSZES alkalmazásnak van egy Dalvik-cache fájla, amit a data partición tárol, nem számit hogy rendszer vagy utólag telepitett alkalmazás! A dalvik cachet vagy a TB-ban törlitek a dalvik cache üritésével, vagy recoveriben, de ott törli az összeset nem csak a fölöslegeset, igy az utána való indulás lassú lesz mert újra létrehozza az összeset de utána már nincs probléma...

Dadan01 Ezért nem teljesen igaz hogyha a rendszer particióról törölsz akkor csak ott szabadul fel hely ;)
Az utóbbi napokban ezzel a témával foglalkoztam, tehát 100% hogy igy van :D próbáld ki ;) Egyébként a TB ki is irja hogy mennyi a fölös dalvik és ez mennyi helyet szabadit fel a DATA partición!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.