Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5884) Gebriel


Gebriel
veterán

Nah még egy hír :D
"A Nielsen legújabb felméréséből kiderült, hogy hiába hódították meg a világot a nextgen konzolok, a legnépszerűbb gép még mindig a jó öreg PS2.

Az amerikai és európai irodával is rendelkező piackutató cég többnyire televíziós nézettségeket mér, de profi képet tudnak adni az emberek többi szabadidős tevékenységéről is. A konzolpiacot 2008. január és októbere között monitorozták, a felmérésből pedig többek között kiderült, hogy még mindig a PS2 legnépszerűbb gép.

Az interjúalanyoktól azt kérdezték meg, hogy átlag mennyi időt játszanak egy nap, és ezt milyen konzollal teszik. Az emberek eszerint a legtöbbet a Playstation 2 előtt töltik (31,2%), ezt követően jön az Xbox 360 (17,2%), a Wii (13,4%), az Xbox (9,7%), a Playstation 3 (7,3%), valamint a GameCube (4,6%). A handheld és egyéb konzolokra 16,2% jött ki.

A számokból következtethető, hogy hiába adnak el milliókat a nextgen konzolokból, és hiába kapkodják el mindig az összes Wii-t, még mindig a Playstation 2 uralja a konzolpiacot - legalábbis az előtte eltöltött órák tekintetében. De mi a helyzet a PS3-mal? Még a régi, évek óta kinyírt Xbox is megelőzi?"

Forrás: www.gamekapocs.hu

Jah lehet megelőzi a Xbox is, mert erre a gépre nincs warez, ennyi :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.