Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39651) Tegla80


Tegla80
addikt

Hubameg zajlik az élet. :Y

Remélem is,h megjelenik végre év végén a PS4.
Mert: (röviden,pedig tudnám .........)
-Én maximálisan +vok elégedve a PS3am jelenlegi tudásával :K .
Kielégítenek a jelenlegi játékok "színvonalai",nem vágyom többre. Ha többre vágynék PC-mellett tenném le a voksomat Én is,DE mivel nem szeretnék fél évente-évente 50e ft-okat rákölteni,h "naprakész"legyek(ha ezt ki lehet 1általán jelenteni :U ),ezért még a gondolata is távol áll tőlem.
Remélem a PS3 om tovább fogja élvezni a gyártók "kegyeit" a játékok megjelenését illetően,mint a PS2 és akkor még évekig(még2 tuti) el lesz nálam.Mert ,mint írtam nekem +felel grafikára,tudásra,mindnre a mai napig ! picit nem is értem ezt a "fejlődjünk" dolgot,mert "hova-és minek még??",előbb utóbb ez a nagy "fejlődés"(globálisan mindenre gondolok),lesz a nagy "game over" kiváltója.Mert az ember 1 "idióta-törtető-mindenen átgázoló gép lett", de fejlődjünk, kell az nekünk....... ;]

viszont azért várom a PS4 év végi debütjét,mert onnan számítva 1-1,5 év mire a minimálbéremből megtehetem,h megvegyem majd kb 2015 elején . :U GT6 amúgy sem lesz előbb tutira ami nálam a vásárlásra ösztönözne a PS4 javára.(minden más megfelel a 3as tudásán,csak legyen rá,mint mondtam)

kb valami ilyesmik "forognak" a fejemben így 32 éves koromra.
Én még emlékszem a C64-re SD tv-n (isten volt anno,kazin játékot "betölteni" és cserélgetni,majd flopyn ..... (gondolom a többség azt sem tudja ......kivéve a korombeli motorosok :P ) és az sem volt oly rég. vagy ily öreg lennék? (lennénk )

szóval gyere PS4

vegytek
-saját munka,és kivitel (sokféle van,kinek ilyen kinek oyan és a gyáriak jó pénzért)
kb 15e pénz volt kb,(3e a 6m 1coll-os cső,4,5e a kerekek,mert gurul és kb 3 az "egyébb vas csavar stb",a heggesztés és munka,meg nem számolandó,mert konyítok ehez is picit :B )
Priviben dobok majd aktuális képet a mostani felállásról,persze csak ha gondolod.(nem akarom felzaklatni azon fórumozókat akiknek "nem tetszik" a dolog ;] )

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#39652) Mister_X válasza Tegla80 (#39651) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hm, mi a sárga kazettákat cserélgettük a Nintendo kónokhoz, aztán jöttek a kálózcédék PS1-hez :B Istenkém, de régen volt...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39653) DM-Fan válasza Tegla80 (#39651) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem érted a fejlődést? Miért, szívesen néznél mai napig Junoszty TV-t, TV-játékkal, esetleg C64-gyel, mint egy 50"-os plazmát/LCD-t mondjuk egy csúcs, next-gen konzollal? Kötve hiszem - akárhogy is említed ezt a HSZ-ed végén! Én is ezen nőttem fel és nosztalgiából mai napig betöltöm az emulátorba ezeket a programokat, de nem azért, mert jók, hanem azért, mert nosztalgikus az egész! Megvan a C64 is a padláson, de sanszos, hogy soha nem fogom már bekapcsolni. És de: rohadt régen volt, a '90-es évek közepén álltam át PC-re, annak már lassan 20 éve! Nekem az sok idő.
Ma, ha lehetne, akkor megmaradnék az 50"-os plazmám mellett és elvárnám, hogy egy konzol azt maximálisan ki tudja szolgálni 1080p-ben 60 FPS-sel. Ilyen konzol ma nem létezik, pedig ilyen megjelenítőket nézünk már idestova 5 éve.

Annyira jókat röhögök ezeken a gondolatokon telefonok kapcsán is: a gyártók jönnek a fejlesztésekkel: gyorsabb CPU, nagyobb felbontású kijelző, jobb fényképező, nagyobb háttértár, gyorsabb adatkommunikáció, stb.
Aztán jönnek az okosok és minderre rávágják: minek? Jahhh.... jól van, neki nem kell, vegye elő a szekrényből a 3210-est, aztán legyen boldog vele! De a világot nem kéne megfosztani attól, hogy előrefelé menjen és ne hátra, vagy pedig egy helyben toporogjon!

A PS4 ára meg szerintem gyorsan fog normalizálódni, vagy eleve nem is nyit majd olyan magasan - az már elég valószínűnek látszik az előzetes pletykák alapján, hogy olcsóbb lesz, mint anno a PS3 volt. A játékok ára más kérdés, az biztos, hogy ott nyugodtan lehet majd egy 130-150%-os aránnyal számolni a jelenlegi PS3-as címek árához képest. Minimálbérből viszont nem gondolkodnék semmilyen konzol vásárlásán.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#39654) Tegla80 válasza DM-Fan (#39653) üzenetére


Tegla80
addikt

De a világot nem kéne megfosztani attól, hogy előrefelé menjen és ne hátra, vagy pedig egy helyben toporogjon!

De értem,azt nem értem miért nincs egy "épkézláb" emberi határ. fejben nekünk embereknek :U
nekem elég lenne ez is (globális téren),mert ettől többet-jobbat,minek is(csak,h csináljunk valami amit +int el lehet adni ??)
nincs meg mindenünk?? :U

tudod,minden ilyen stratégiai játék vége az,h felfejlődsz-fejlődsz és azon a szinten előbb utóbb az 1ik "okos" megnyomja a gombot és ...............
jah,az élet nem 1 nagy játék,ahol megvan ez a gomb , bocsi ;)

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#39655) DM-Fan válasza Tegla80 (#39654) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A világot ezek a fejlesztések viszik előre - ha úgy tetszik egyébként leginkább pont a hadiipar. Amit ma te számítástechnikai- vagy konzolszinten használsz otthon, a kis lakásodban, azt a hadiipar már hosszú évekkel ezelőtt levetette. Pont ezért egyébként már elképzelhetetlen lenne manapság egy olyan háború, mint amilyen mondjuk a második világháború, vagy akár a vietnami volt. Teljesen más manapság a hadviselés is és bármilyen hihetetlen, a világot ez nagyon durván viszi előre, többféle aspektusban is. Ez mindig is így volt, mindig is így lesz - ebből te is profitálsz, mert hozzád is eljutnak a fejlesztések készülékek formájában, biztonságosabb lesz a repülés, stb.
De nézd meg az autókat: ott meg a Forma-1 által kifejlesztett, kikísérletezett, a maximum-hajhászása közben létrehozott fejlesztések azok, amelyek szépen fokozatosan átkerülnek az utcai autókba is. Megintcsak a többre/jobbra/fejlettebbre, a maximumra való törekvés az, ami indukálja azt, hogy egyre biztonságosabban, komfortosabban tudj utazni te magad is.

De ugyanez van a szórakoztató-elektronikában is és szinte minden szegmensben. Ez kell, szükséges, az ember mindig újra, jobbra vágyik. Az elmúlt 100 évben olyan hihetetlen ugrás következett be a tudományban, hogy az elképesztő, nagyon izgatottan várom, hogy még mit fogunk megérni az életünk során, mert a fejlődés gyorsuló. Meggyőződésem, hogy ha 100 évvel később születünk, akkor a várható életkorunk se annyi lenne, mint most, hanem jóval több, mert az orvostudomány is döbbenetesen fejlődik.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#39656) ldave válasza DM-Fan (#39653) üzenetére


ldave
félisten

Érdekes gondolatmenet, szerintem az, hogy mire képes a technológia és mit van értelme megvalósítani, az nem mindig azonos. Pár éven belül biztos megoldható lesz, hogy egy 4'-es kijelzőn mondjuk 600 ppi-s képsűrűség legyen, de hogy van-e ennek bármilyen haszna egy okostelefon esetén, az más kérdés.
Jelenleg a TV-k esetében a 4K-s felbontás a következő lépcső, ha minden igaz, de én nem hiszem, hogy a next-gen konzoloknak ezzel most foglalkoznia kéne, de a stabil 60fps 1080p-s felbontáson tényleg legyen alap.

A Slime draws near! Command?

(#39657) DM-Fan válasza ldave (#39656) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Pár éven belül biztos megoldható lesz, hogy egy 4'-es kijelzőn mondjuk 600 ppi-s képsűrűség legyen, de hogy van-e ennek bármilyen haszna egy okostelefon esetén, az más kérdés."

Ha használtál már retinás iPad-et, vagy egy tényleg komolyabb képpontsűrűségű telefont, akkor ez a kérdés fel sem merül: persze, hogy van. Nyilván nem a 600 ppi-nek, de nem is ez a cél szerintem.

A 4k TV speciel tényleg fölösleges és parasztvakítás - legalábbis addig, amíg a most jellemző 42"-65"-os méretekben gondolkozunk. Ott tényleg semmi értelme. De amint egy egész szobafalnyi méretű paneled lesz/nagyban vetítesz, már mindjárt lesz létjogosultsága. Nem olyan nagyon távoli jövő már szerintem az sem, de hangsúlyozom: a 4k nem a jelenlegi méretű TV-kre van kitalálva, bárhogy is ez volt most a sláger a CES-en. A legtöbben még a fullHD TV-jükhez sem ülnek elég közel ahhoz, hogy lássanak minden részletet. Ugyanolyan méretben egy 4k megjelenítőhöz az átlag számára elfogadhatatlanul közel kéne ülni.

Get Moded!

(#39658) james001


james001
veterán

God of War: Ascension "From Ashes" Super Bowl 2013 Commercial - Full Version Íme a teljes videó :K

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#39659) Tegla80 válasza DM-Fan (#39655) üzenetére


Tegla80
addikt

értem-értem ,mint mondam.
Te értsd meg a "MINEK" re mondj választ! :U
magyarul,miért nem elég ez ami van??

(közben gondolkodtam és ez ugrott be: mert kb 30 év múlva elérném azt a szintet amit ma a "csúcs" nak hívnak és akkor a világon mindenki ugyanolyan "kis vérpistike" lenne :DD . nah ettől szívszélütést kapnának az "újgazdag" sznobok ;] )

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#39660) olbaidhun válasza james001 (#39658) üzenetére


olbaidhun
őstag

Ez mekkora, nna pontosan az ilyen címek miatt fogok venni újra egy ps3-at. Lehet megpróbálom a vérpistikés piros extra slim-et, ami már önmagában is egy erős eyecandy-faktort hoz magával... pedig a hideg futkorászik a hátamon tőle, de talán egy játék kivégzését túléli.

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#39661) DM-Fan válasza Tegla80 (#39659) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Megadtam a választ, mi nem egyértelmű? Melyiket nem akarod a korábban említettek közül: tovább élni, biztonságosabban utazni, gyorsabban odaérni valahová, nagyobb/szebb/minőségibb képet nézni TV-zéskor/játék közben? Ha neked ezekre nincs szükséged, akkor értem az őrlődést. Más esetben nem nagyon. Ezek csak azok a témák, amik a saját, mindennapi életedet befolyásolják és akkor még nem beszéltünk olyasmikről, mint az űrkutatás fejlődése, távolabbi galaxisok megismerése - neadj isten feltérképezése - a földi élet kiterjesztése. De ez már nagyon messzire visz, pedig valahol ez a jövő.

Én többre vágyom, de szerintem az emberek többsége így van ezzel. Valamilyen célja mindenkinek kell legyen, amiért küzdhet: felnősz, családot alapítasz, biztosítani akarod nekik/magadnak azt az életet, amit esetleg korábban Te/felmenőid nem kaphattak meg. A jobbra kell törekedni, ez visz előre, nem a múltba kell révedni, mert akkor seggel megy az ember a jövőbe.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#39662) Mister_X válasza james001 (#39658) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ahogy belemélyedtem a GoW univerzumába és megismertem Kratos történetét - együtt tudtam érezni vele. És innentől meg lehet érteni az egész játék lényegét, átérezni a fájdalmát, a dühét, az elkeseredettségét (a Chains of Olympus égén el is pityeredtem, hüpp). A kaszabolás innentől már csak extra ráadás, az istenek kibelezése meg maga a numero uno. Előrendelve.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39663) james001 válasza Mister_X (#39662) üzenetére


james001
veterán

Úgy van! Epic az egész játék,én majd a gyűjtői szobros kiadást akarom beszerezni. Csak egyenlőre árat nem találtam,legalábbis konzolboltokban nincs kiírva még.
Egyébként meg aki ezt a trailer-t csinálta,sztem simán összedobhatott volna egy "rajongói" kisfilmet is akár,mert a csávó egész hasonlít Kratos-ra. Igaz,készül egy GoW film,de kitudja milyen fos lesz,mint a legtöbb játék átirat is volt...

Szerk.: Közben most néztem,576-ban 24.999 ft lesz a szobros kiadás. Nem is olyan drága...

[ Szerkesztve ]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#39664) Edgeri válasza DM-Fan (#39661) üzenetére


Edgeri
senior tag

"A jobbra kell törekedni, ez visz előre, nem a múltba kell révedni, mert akkor seggel megy az ember a jövőbe." - hát ez kurva jó volt, jegyzem is magamnak :C :DD

Üdv, Edgeri

(#39665) #49155328


#49155328
törölt tag

Aki US store-t használ, már lehet fizetni paypallal is.
kb 10500 forintra jön ki egy 50 dolláros feltöltés.

(#39666) ldave válasza #49155328 (#39665) üzenetére


ldave
félisten

És működik is magyar bankkártyával? Mert az UK Store-ra is lehetne paypal-el tölteni, de nem fogad el magyar címre regisztrált bankkártyát a rendszer. Elsőre úgy tűnik, hogy engedni, de csak zárolja a pénzt egy ideig és nem jelenik meg PSN-en a feltöltött font.

A Slime draws near! Command?

(#39667) #49155328 válasza ldave (#39666) üzenetére


#49155328
törölt tag

Ma vásároltam, igaz nekem euros számlám van, de működik.
OTP-s mastercard.

(#39668) supercow válasza #49155328 (#39665) üzenetére


supercow
őstag

Akkor újra kipróbálom, 1 hete még nem engedett végig... Paypal visszadobta a tranzakciót.

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#39669) supercow válasza supercow (#39668) üzenetére


supercow
őstag

Nem, még mindig nem megy.

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#39670) Mister_X válasza #49155328 (#39667) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hm. És vállalsz is feltöltést? :)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39672) supercow válasza Sanyi.mTs (#39671) üzenetére


supercow
őstag

akkorse nézem meg, igyekszem spoilermentesen indulni. :N

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#39673) james001 válasza supercow (#39672) üzenetére


james001
veterán

+1 Kár lelőni a poént.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#39674) Mister_X válasza Sanyi.mTs (#39671) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ilyet bűn linkelni. :N

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39675) v!ct0y válasza james001 (#39673) üzenetére


v!ct0y
veterán

Én néztem belőle részeket. Kár volt :DDD Egy örökkévalóság lesz mire eljön végre a megjelenés napja. :)

(#39676) james001 válasza v!ct0y (#39675) üzenetére


james001
veterán

Már csak 1 hónap és 13 nap :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#39677) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Ma már volt egy (nem is annyira pletyka kategóriás) pletykánk a PlayStation 4-el kapcsolatban, jöjjön még egy, a rend kedvéért - a forrás ezúttal az angol EDGE, azaz ezeket az infókat is érdemes a megszokottnál egy fokkal komolyabban venni.

Mit mond / tudott meg az angol lap?

1. A PlayStation 4 az USA-ban és Japánban 2013 végén, míg Európában 2014 elején startol el.

2. Fejlesztői források szerint a PS4 "kicsivel erősebb" lesz, mint az új Xbox, és jelenleg kifejezetten fejlesztőbarát gépnek tűnik.

3. A napokban kiszivárgott specifikációk megfelelnek a valóságnak.

4. Az új PlayStation átalakított kontrollerrel érkezik - a Sony alapvetően megtartja a DualShock dizájnt, de Start / Select gombok helyére kisméretű, leginkább a Vita hátsó részéhez hasonlítható érintőfelület kerül.

5. A PS4 folyamatosan rögzíti a képernyőn zajló akciót - az utolsó tizenöt percből bármit felhasználhatsz (képet, videót), és megoszthatod a neten. A kontrolleren éppen ezért feltűnik egy új gomb - a Share.
forrás

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#39678) olbaidhun válasza Sanyi.mTs (#39671) üzenetére


olbaidhun
őstag

A videót elnézve, még mindig rémes, hogyan alázza az eszköz és szoftver kombója a mai über brutál pc-ket... directX11, tesszelláció és minden extrém extra nélkül. Csupán izomból... Hihetetlen lesz ismét a játék és jól látom, hogy megint emelték a poligon számot, amellett, hogy még több mozgás/ akció van egyszerre a képernyőn?! Ezt hogyan oldották meg vajon?

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#39679) #79125504 válasza gyuromoj (#39677) üzenetére


#79125504
törölt tag

Majd akkor kell minden játékot beszerzni PS3-ra ha megjelenik a PS4 egy páran úgy is szabadulni akarnak majd meglévő konzoluktól fillérekért :DDD

(#39680) olbaidhun


olbaidhun
őstag

Aki új konzol fronton annak az egy szuper befektetés, remek játékok tucatjaival futhat össze. Érdemes végigvinni azt a néhány zseniális exkluzív címet is, amelyekről már annyiszor szó volt.

pl a Heavenly sword-ot sem győzöm kiemelni a tucatjátékok sorából...

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#39681) Mister_X válasza gyuromoj (#39677) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az ötös pont kiemelten tetszik.

@olbaidhun: ezt nem ember programozta, ez az egyetlen lehetséges magyarázat :)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39682) ldave


ldave
félisten

Srácok, aki valaha kicsit is szerette a japán rpg-ket, annak nagyon ajánlom a Ni no Kuni-t, varázslatos egy játék lett.

A Slime draws near! Command?

(#39683) Mister_X válasza ldave (#39682) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Megvetted?
Más: Crysis 3 Open Beta a Store-on. Nagyon állat lett. A grafika nem 10/10, sőt, mondhatni csúnya (de nagyon), bár csak 1.4GB volt a program. Remélem a végleges ennél sokkal szebb.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39684) ldave válasza Mister_X (#39683) üzenetére


ldave
félisten

Meg, melóból hazafele beugrottam a boltba és hát ott árválkodott a polcon, nem hagyhattam ott szegényt :(

A Slime draws near! Command?

(#39685) Ghard válasza olbaidhun (#39678) üzenetére


Ghard
őstag

Nem rossz, de azért ennyire ne istenítsd :)
Meglátszik rajta eléggé az alacsony textúrafelbontás, de egyébként rendben van.

(#39686) xpsyx válasza Tegla80 (#39651) üzenetére


xpsyx
tag

Ezzel annyira egyet tudok érteni...Éppen ez volt az oka, hogy anno PS3mat vettem..

"-Én maximálisan +vok elégedve a PS3am jelenlegi tudásával .
Kielégítenek a jelenlegi játékok "színvonalai",nem vágyom többre. Ha többre vágynék PC-mellett tenném le a voksomat Én is,DE mivel nem szeretnék fél évente-évente 50e ft-okat rákölteni,h "naprakész"legyek(ha ezt ki lehet 1általán jelenteni ),ezért még a gondolata is távol áll tőlem.
Remélem a PS3 om tovább fogja élvezni a gyártók "kegyeit" a játékok megjelenését illetően,mint a PS2 és akkor még évekig(még2 tuti) el lesz nálam.Mert ,mint írtam nekem +felel grafikára,tudásra,mindnre a mai napig ! picit nem is értem ezt a "fejlődjünk" dolgot,mert "hova-és minek még??",előbb utóbb ez a nagy "fejlődés"(globálisan mindenre gondolok),lesz a nagy "game over" kiváltója.Mert az ember 1 "idióta-törtető-mindenen átgázoló gép lett", de fejlődjünk, kell az nekünk....... " by Tegla80

PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1

(#39687) Mister_X válasza ldave (#39684) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hülye bolt, mi? ;] Egy kicsit bővebben össze tudnád foglalni (sztori, harcrendszer, stb)? Meg a Catherine-re is kíváncsi lennék.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39688) Sanyi.mTs válasza ldave (#39684) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

és mennyiért nem tudtad ott hagyni szegénykét? :DDD

(#39689) Mister_X válasza Sanyi.mTs (#39688) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Mivel egy hete jelent meg, gondolom 12e.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#39690) olbaidhun válasza Ghard (#39685) üzenetére


olbaidhun
őstag

Lehet, hogy nem egy játékról beszélünk... néztél már 1080p ingame videót? Helyesbítek, vittél már végig mostanában hasonló kategóriás játékot, ami szebbnek tűnik a szemedben? Az a véleményem, hogy akár a korosodó god of war3-at is mellé tehetjük a pc-n szaladgáló dx11 benchmark-oknak.. Nem vonom kétségbe, hogy lehetne még-még-még ilyen-olyan! De azt is vedd figyelembe, hogy sokak szerint ez a hardver már megjelenésekor elavult technológia volt és megúszod egy közepes VGA árából.

(#39683) Mister_X
Lehetséges, hogy a crysis3 már csak "only human" üzemmód? Lenne mit ellesniük, ha optimalizálásról van szó, de úgy látom, hogy megint szorítja őket a határidő. Azért nem kis meló lehet, még az ő engine-jükkel sem a 3 platform párhuzamos rendezése.

Remélem maradandót alkotnak és nem fullad ki a tartalom a videókban is felsorolt/ lejátszott eseményekkel. Mostanában a mozival járok úgy, hogy megnézem a trailer-t és már semmi sem marad film közben...

[ Szerkesztve ]

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#39691) DM-Fan válasza olbaidhun (#39690) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Pedig szerintem is túlértékeled a GoW grafikáját, egyáltalán nincs ebben olyan extra, amit ne tuda lazán kipréselni magából akármelyik mai, sőt, akár pár éves PC is, ha arra is megjelenne valaha. Ehhez nem kell DX11, vagy tesszeláció, nem olyan komplex ez, az utóbbi pár év VGA-inak egyáltalán nem lenne nagy falat. Ugyanakkor mondjuk ha egy BF3-at kéne 1080p-ben, DX11-ben, élsimítással lerenderelni a PS3-nak, el is olvadna szegény.
Senki nem vitatja, hogy szép a GoW, de semmi világrengető nincs benne, pont erre írtam, hogy ne mossuk egybe a játékélményt a grafikával! Egyszerűen arról van szó, hogy exkluzív címről beszélünk, amit egy profi csapat éveken át erre a vasra gyúrt és optimalizált, CPU-ból dolgozik a vas a GPU helyett, mert CPU-val azért el van látva.
De nem rovom fel neked, mert tudom, hogy a szíved csücske a játék és szerintem mind érezzük, hogy elfogult is vagy vele kapcsolatban. :R

Get Moded!

(#39692) Ghard válasza olbaidhun (#39690) üzenetére


Ghard
őstag

:)
Szinte az összes ps3 exkluzív játékot végigjátszottam fullhd tvn, igen, a Gow3at is,3x. Játékélményben nincs párja, ps2n pspn is végigvittem a részeit. Mivel emellett pcn játszok főleg,azért technikailag is valamennyire látok dolgokat :) És a gow kizárólag látványban nem veheti fel a versenyt egy pc exkluzív játékkal.
Tv-t alapból messzebbről néz az ember,ezért nem is kell tűélesnek lennie,mint egy pcnél 40-60cmről.
Egyébként ugyan ez igaz az Uncharted szériára,az talán még a gownál is szebb,de túlhájpolják néhányan azt is.
De ha nem hiszel nekem,kösd rá egy monitorra a pst, eleinte nekem sem volt nagy tvm,így játszottam vele,aztán majd akkor meglátod :)

(#39693) DM-Fan válasza Ghard (#39692) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én egy 50"-os fulHD plazmán jászok 1,5 méterről, szóval én TV-n is látom a hibákat, nemcsak monitoron és bizony a PS3 exkluzívoknál is van hiba bőven, meg elnagyoltság is. Az Uncharted-szériánál nekem se nagyon nyújtott más nagyobb játékélményt, grafikailag is szép, de el kell ismerni, hogy egy komolyabb PC egy jól megírt játékkal százszor szebb grafikát produkál annál is ugyanazon a plazmán, 720p helyett 1080p-ben. És kár azon vitatkozni, hogy ne mutatna szebben az Uncharted is 1080p-ben, csak azt már ugye nem bírja a vas. Egy mai, köepes PC elbírná, ha készülne egy port, de nem fog. Abban bízom, hogy a negyedik rész már tényleg a következő PS-re készül és lazán fog menni 1080p felbontással, legalább 60 FPS-sel.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#39694) supercow válasza DM-Fan (#39693) üzenetére


supercow
őstag

azt híresztelik, hogy alap lesz a 1080p/60fps, esetleg 3D. Nejem egy 47" 3d LCD-m van, remélem betartják és láthatom az eredményt.

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#39695) TazLeacher válasza supercow (#39694) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nejem egy 47" 3d LCD

Azért az már talán egy kicsit beteges, ha egy TV-t veszel feleségül... :DDD

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#39696) DM-Fan válasza supercow (#39694) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Nejem egy 47" 3d LCD-m van"

Fura ízlésed van hallod-e, hogy elvettél egy TV-t. :D

Viccet félretéve: nekem az a problémám, hogy a PS3-mal kapcsolatban is azt ígérték anno a marketingkampányban, hogy az 1080p felbontás alap lesz. Ehhez képest már a rajtkor sem volt az. Remélem, hogy most legalább 1-2 évig tudják tartani ezt az ígéretet - ezért is lenne szükség a rövidebb termékciklusra, hogy ez kompromisszummentesen tartható legyen, mert egyébként közel lehetetlen, mivel az IT-ipar közben fejlődik és a szoftvergyártók ahhoz igazítják a játékokat, nem a statikus konzolokhoz.

Get Moded!

(#39697) szasanyi


szasanyi
félisten

Mér' honnan tudjátok milyen nő ismerősei vannak? Nem is biztos, hogy ez volt a rosszabb választás. :DDD

(#39698) SektorFlop


SektorFlop
aktív tag

feb. 6-tól elvileg akciós lesz a 30 napos plus, azt megtehetem hogy meg veszem 4x az akciós áron, és elvileg hozzáadódik.

"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."

(#39699) trufa12


trufa12
addikt

nah ezt a gow videót nem nézem végig

OMG , olvasgattam itt , lehet akármilyen gyenge a ps3 :)
ezt a játékot akkor is jól meg csinálták , és magasból kaka rá hogy pc n milyen lenne . ez így is jó :)

Sőt brutális a ps3 omhoz képest, ráadás ez 1 videó , és csak nem olyan mint a játék lesz futásközben (persze ez maga a játékról a videó , de mégis csak 1 rögzített anyag. )

szóval ennél valószínű szebb lesz , úgy az egészet nézve .
ALIG VÁROM :R

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#39700) ldave válasza Mister_X (#39689) üzenetére


ldave
félisten

Nincs egy hetes, tegnap jelent meg a játék, szóval ez most elsőnapos vétel volt, maximális áron :) Az a gond, ezekkel a rétegjátékokkal, hogy alapra kicsi a példányszám és jelen esetben is csak egyetlen egy darabot kapott a bolt, szóval ha kell a játék akkor ilyenkor kell megvenni, mert később max csak angol ebay-ről lehet majd beszerezni, horror áron.

Alig két órát játszottam vele, szóval még csak első benyomások vannak, majd jövő héten belemerülök és akkor mesélek róla. Cathrine meg pihen a polcon, azzal is csak pár órát játszottam, szóval komoly véleményt nem tudok adni róla.

A Slime draws near! Command?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.