Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143126) rbalint88 válasza Integrale (#143125) üzenetére


rbalint88
addikt

nem sok szívás van vele, hanem egy nagy, de az is inkább időben. mondjuk pénzben is kurva sok lesz, de hát semmihez nem olcsó egy olyan kör, amiben a következők vannak: 4 új gátló, kapcsolt részek cseréje, új turbó, kettőstömegű, kuplung, hengerfejjavítás. eből azért látszik, hogy a nagyja kopó-fogyó cucc, az egyetlen hiba a vízfogyasztás, ami erősen hengerfejproblémára utal.
ez így összegszerűen 7-800k között lesz, minden frankóra megcsinálva, minőségi alkatrészekkel-, viszont remélem olajcseréken és pár apróságon kívül a következő pár évben nem kell rá költeni. eddig legalábbis nem volt gondom vele, most meg összejött minden egyben, ez van.
egyébként kb úgy vagyok vele, hogy most fizetem meg a vételárban jelentkező 4-500ezer forintnyi árelőnyt :)
asszony német (és svéd) autó párti, olaszból csak a Maseratik tetszenek neki, aztán viszonylag kevéssé meggyőzhető arról, hogy egy V6-os benzines 166 az nagyon jó lesz nekünk, mert szép, szép a hangja és különben is :DDD egyébként ha lenne neki is egy szívecsücske autója és adottak lennének a körülmények, nem lenne gondja vele.
ha lesz valaki hülye, aki jó árat ad a 156-ért, még akár át is ülnék egy 166-ba, de nagyobb a realitása annak, hogy megmarad a 156, pár évig használom napi járósnak, valamikor kap egy Q2-t és játszós autó lesz belőle, ha jön helyette egy Giulia.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.