Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126607) #16514048 válasza -v- (#126601) üzenetére


#16514048
törölt tag

Winkler miatt mondjuk szoktam a hajamat tépkedni, mondjuk amikor vagy fél éve rácsodálkozott, hogy van új Mustang, azt hitte az a legújabb amit akkor legutóbb teszteltek. Vagy amikor Papp Tibinek nem akarta elhinni, hogy az elektromos Golf az eGolf, a plug-in hybrid meg a GTE, úgy, hogy előbbiről még ő maga írta a tesztet. Esetleg akkor, amikor a TCTV-ben nem tudták, hogy milyen Audikat is vezettek pontosan, összevissza keverték az egészet.

De minden Égéstér adásban van néhány olyan pillanata, amikor fogalma sincs egy adott autóról, hogy az éppen melyik is, illetve több napos-hetes hírekre is képes rácsodálkozni. Olyan, mintha valójában abszolút nem érdekelné őt az egész, mintha nem tartana lépést az autóipari hírekkel, csak nem tudom mit keres akkor egy autós portálnál.

Az íráshoz persze ért, a sajtóanyagot ügyesen bele tudja szőni egy könnyed, élvezetes irományba, csak éppen egy hónap múlva már nem csak azt felejti el, hogy tesztelt egy adott autót, hanem azt is hogy egyáltalán létezik olyan.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.