Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16506) King Unique válasza sz.j (#16505) üzenetére


King Unique
titán

Ezek szerint 2,5" méretben gondolkodunk. Én részemről az általam összeszedett dolgokat tudom továbbra is ajánlani, ebben vannak tesztek is, hogy szemléletesebb legyen [link], [link]. + a linkben is szereplő Samsung M3 portable modellről is készült nemrég teszt.
Ezek természetesen mind elérhetőek 500 GB, 1 TB méretben is.

Láthatod, hogy kétféle megoldás van, gyári kompakt külső vinyó/ külső rack + HDD kombó. Utóbbinak is megvannak a maga előnyei és hátrányai (kiválasztási szempontok). Linkekben vannak ezekre is alternatívák, illetve van külön topikja is, ahol az alábbi modellek kiemeltek és ajánlottak: [link], [link], [link], [link].

Tudom, a bőség zavara....de azt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mi a fontos neki. Dizájn, szoftveres körítés és xy funkciók támogatása, vezérlőchip frissíthetősége, alumínium ház, vagy épp a benne lévő HDD strapabírósága?
Ha azt mondtad megbízhatóság, akkor azt lehet úgy is nézni, hogy nagy múltú, kiforott gyártó terméke (pl. WD My Passport), vagy egy eleve jó hővezető aluház + NAS HDD (2,5" WD Red), utóbbiról tesztet is linkeltem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.