Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1131) Moleman


Moleman
addikt

Közkívánatra egy bővebb áttekintés következik az LC-POWER BECRUX-ról. :)
Gyomrában egy viseltes WD Scorpio Blue 640GB, és egy laptop USB3 portjához csatlakozik (a laptopban Kingston V300 120 GB).

A dobozban a rack, egy Y USB3 kábel és egy miniatűr (értsd használhatatlan) csavarhúzó van, a fedlap eltávolításához. Egy normális műszerészcsavarhúzó javallott. A kábel B vége mini. Külső táppal is etethető, az aljzat ott van, de táp nem jár hozzá. A visszajelző led kék színű, és most, hogy már besötétedett, maszkolásért kiált, mert kéken ragyog a fehér fal, pedig 1 méterre van tőle. :D

Az elektronika elfért egy 2 centi széles nyáklapon, ez csatlakozik a vinyóhoz és a fedlaphoz. A házba simán belecsúszik a vinyó, nem akad, mégis elég stabil, mikor benne van (de azért nem rázogatnám).

Egy közeli kép a vezérlőről (sajnos nincs jobb kamerám):

Ez alapján lehet ASM1053 és ASM1063 is, a fantáziánkra van bízva. :) (Szabad szemmel inkább 53-nak tűnik.)

Aludni úgy tűnik, tud, bár én csak a laptop elaltatásakor tudtam tesztelni, mivel egyrészt nálam folyamatos használatban van, másrészt annyira halk a vinyó, hogy a hűtőventillátor mellett nem hallani, mikor kapcsol ki-be. :) A rezonancia is nulla, pedig amíg a gépen belül volt, érződött némi vibrálás.

És a tesztek: előrebocsátom, hogy a vinyó 2.5 éve nem volt megformázva, napi 30-40 giga forgalom van rajta, nem a legjobb tesztkörnyezet, de a Sentinel szerint kifogástalan.

Atto:

HD Tune:

Crystal:

Sentinel:

TC másolás (2 gigás film):

Olvasás:

Fixen tartotta ezt a sebességet.

Írás:

160 ezer fölött indult, és 60 ezerre állt be a végére.

Ha van valami kérdés vele kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Köszönöm a választáshoz nyújtott segítséget, szerintem erősen ajánlott kategória (főleg, hogy nagyon olcsó, 3400 Ft körül vettem, 2 év garanciával).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.