Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#39688) King Unique válasza TeeJay (#39676) üzenetére


King Unique
titán

Nem értem mi ezzel a probléma, HDS-t felrakod neki, utána mindig automatikusan indul, 1x beállítod benne, utána minden programindításkor alkalmazza, szóval... :F
Ha * adsz meg, akkor tiltja minden lemezen a leállást, a másik kollega által mutatott APM módszer meg csak a fizetős verziónál működik, de elég ott is csak 1x beállítani.

Tehát ezt szabályozni, külső progikkal tudod, de azoknak futnia kell állandó jelleggel, bár egy laptop + OS + ezen programok esetében, szerintem nincs ezzel semmi probléma. Illetve Windows energiagazdálkodási beállításainak mókolása se rossz ötlet. Viszont ha tartósan meg akarod változtatni, azt csak a firmware módosításával, wdidle3 prigival lehet, fejparkolás topikban érdeklődj. A gyári 8 másodperces érték átírása, illetve más értékekkel való próbálgatás, több esetben a leállásra/ felpörgésre is kihatással volt.
Illetve, amit mondtak a többiek, h notivinyóknál nem véletlenül van ez a sok fejparkolás, leállás stb. Bele lehet persze avatkozni erővel, de akkor meg máshol jelentkezik negatívumként (akkuidő, mozgatás hatása stb.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.