Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60247) Szevam


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog

Sziasztok!

Sikerült összehallgatnom néhány KZ fülest a talin, itt van róluk egy kisebb összefoglaló:
Forrás: Sansa clip (igyekeztem ugyanazokkal a zenékkel összehasonlítani)

KZ - ED10:

Hiányoltam a magas tartományt, szerintem mosottabb hangzású volt, mélyebb mélyekkel rendelkezik mint az ED9. Kisebb tér jellemzi.

KZ - ED9:

Az ED10-hez képest sokkal tisztább, előjött a kicsit ciccegő magas tartomány, kevésbé olyan meleg, mint az ED10. Számomra ez volt a legjobb a KZ-k közül. Megnyílt a tér az ED10-hez, ATE-hez képest. Több mély mint az ED3-ban.

KZ - Special edition:

Erősebb V hangzású mint az ED9, az ED10-hez képest tisztább, de leginkább a HDS1-hez tudnám hasonlítani a tisztaságát. Ez volt fizikailag a legkönnyebb.

KZ - HDS1:

Talán ennek van a legjobban V-s hangzása, tisztaság szempontjából hajaz az ED9-re.

KZ - ATE:

Ő is magas hiányban szenved, mint az ED10 és csak egy picivel tartottam tisztábbnak hozzá képest. Ami érdekes volt, hogy nehezebben tudtam meghajtani, mint a többit. Nehezen tudtam bele szenvedni a fülembe.

KZ - ED3:

A magasok nem akartak annyira előjönni itt sem. Tere ugyanakkora mint az ED9-nek. Jazzhez jobban megy. Fizikailag ugyan olyan nehéz, mint az ED9.

Számomra a következő sorrend állt fel (legjobbtól a legrosszabbig):
ED9 > Special Edition > HDS1 > ED3 > ATE > ED10

Összességében mindegyik KZ kényelmes volt. Az árérték arányokat tekintve az összes füles megéri az árát.

További észrevétel, hogy a legkevésbé kedvelt füleseknek volt egy olyan mély tartománya, amely ha bizonyos zenék bizonyos részeinél megszólaltak, akkor konkrétan éreztem, hogy mozog a dobhártyám (ATE, ED10, ED3, egy kicsit gyengébben éreztem ezt az hatást a HDS1-nél is). :Y

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.