Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10574) Shufny válasza Bsony (#10572) üzenetére


Shufny
őstag

Elvileg a legkényelmesebb IEM, az árkategóriában páratlanul kiegyenlített hanggal. Ami sokaknak jelentheti, hogy túl "kevés" a basszusa, E5 -nek van bass boost -ja, de amúgy szerintem nem éri meg a plusz pénzt. Természetesen nem hibátlan, és bizonyos szempontokból jobbak is lehetnek már azonos árú fülhallgatók, de nekem úgy tűnik, hogy még most is nagyon jó vétel (ha meg az itthoni boltok felhozatalát nézed, akkor egészen bizosan sokkal jobban jársz vele). Zinho -nak van ilyen a fórumról.

Egyébként mp4nation -nél most egynapos karácsonyi akciók vannak. Éredemes figyelni az ezzel kapcsolatos topicot náluk. (Lejátszókkal vigyázni. Régebben elég sok probléma volt a minőségükkel, azóta nem tudom mi a helyzet. Viszont a SoundMagic és Brainwavz termékek ajánlottak)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.