Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51254) zsolt501 válasza dchard (#51251) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Lassan megérne egy Logout-os cikket a történet, illetve a tékozló homárra is, mert kezd kissé elhatalmasodni a Digin a vízfejűség és az átgondolatlan fejlesztés ütemezése.

Én sok mindent megértek, de mikor hónapokig vagy akár évekig is ott áll egy befejezetlen hálózat az sok mindent elmond egy cég beruházásairól, a főnökökről és a befektetőkről.

Sajnos azt kell mondanom hogy jó ha valami olcsó de ha valami ez mellett túl sok kompromisszummal jár akkor már nem biztos hogy annyira vonzó lesz hosszabb távon.
Az utóbbi időben egyre több a probléma a hálózat stabilitásával és ez a tv adásokra is igaz, nem egy esetben fordul elő hogy kiesnek csatornák vagy szét eső képpel találkozik a tv néző ami kissé kiábrándító.

Én azt is megértem, hogy nincs tökéletes szolgáltatás és bizonyos esetekben nagyon nehéz biztosítani ezt, de ezt az előfizetőt hidegen hagyja, az előfizetőt az érdekli hogy amiért fizet azt maradéktalanul meg is kapja, és nem fogja megkapni akkor az sem érdekelni hogy az ÁSZF ben mi van ha ő lemarad a kedvenc filmjéről, sorozatáról, sport eseményéről vagy kedvenc politikusáról :)

[ Szerkesztve ]

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.