Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-20 18:40:24

LOGOUT.hu

A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12885) krisi047


krisi047
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék egy notebookot, ami teljesítményben megfelel az igényeimnek, de nem akarok az indokoltnál lényegesebben többet költeni. A legfontosabb/legtipikusabb és talán leginkább erőforrás igényesebb felhasználási köröm, hogy a Chrome böngészőben nyitva van 50, de akár közel 100 oldal is, közben megy valamelyik Office vagy Jegyzettömb és egy Photoshop egyszerűbb feladatokra. A lényeg, hogy ne akadjon a gép, ne kelljen (fél)perceket várnom, míg egyik lapról a másikra lépek.

Jelenleg egy P6100 procival és 3GB RAM-mal futó géppel próbálkozom, de tökéletesen alkalmatlan a feladatra. 15 Chrome laptól már nagyon köhög, Firefoxxal fele ennyinél is megfekszik. Kicsit erősebb, de ULV géppel is próbáltam már hasonlókat, de kevéssel bírt többet.

A kérdésem, hogy mennyire erős gép kellene ehhez? Gondolom legalább 8GB RAM, de minél közelebb a kétszer annyihoz. Processzor tekintetében szükség lenne i7-es kategóriára? Kicsit túlzásnak tartom így látatlanban. Használt gépek, régebbi processzor is szóba jöhetnek. Köszi előre is!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.