Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-20 18:40:24

LOGOUT.hu

A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46001) csabi1971


csabi1971
csendes tag

Sziasztok!

Adott egy Dell 3510 laptop. Sajnos néha kevés az üzemideje és nincs lehetőség hálózatról tölteni. Powerbankot néztem hozzá, egy Baseus 65w-ost : https://tesztarena.hu/baseus-65w-power-bank-teszt-kemenyen-alazza-a-konkurenciat/
Néznem kell hozzá egy usb/dc vagy usb-c/dc átalakítót is.
Az egyik üzletben elbizonytalanítottak, mivel az eladó szerint a powerbankok nem alkalmasak laptopok töltésére és ráadásul a túlmelegedés miatt ki is gyulladhatnak. Ez valóban így van?

(#46002) SeniorTilla válasza csabi1971 (#46001) üzenetére


SeniorTilla
veterán

A 30 Wh-ás teljesítményéhez képest a 65 wattos, több mint 2x akkora teljesítményleadás elég érdekes adat. A notebookod töltője gondolom 65-ös vagy hasonló. Képzeld el, hogy megy a gép és tölti az akksit a powerbank, csúcsteljesítményen. Ez nem normális használat, ha nincs megfelelő védelme, tényleg kigyulladhat.

Ezen kívül ha 65 wattot fogyaszt a géped, akkor 30 percet se fog tudni a powerbank.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#46003) csabi1971 válasza SeniorTilla (#46002) üzenetére


csabi1971
csendes tag

A teszt alapján nem melegedett persze nem tudom mennyire voltak objektívek. Nem ragaszkodom ehhez a típushoz csak megoldást keresek arra az esetre ha lemerülne a masina. Más powerbankoknál olvastam túlmelegedés elleni védelmet, adott hőmérséklet elérésekor szünetelteti a töltést amíg normalizálódik a hőmérséklet.A gép fogyasztási adatát nem tudom és még nem találtam meg a neten, a töltője valóban 65W-os.

(#46004) #82935552


#82935552
törölt tag

Sziasztok!
DELL topicban már próbálkoztam, de ott nem tudtak idáig segíteni, szóval megpróbálom, hogy itt hátha.

Szóval van egy Dell Latitude 7400-am, amin néha, leginkább alvóállapotból való felébresztés után nem megy vagy a touchscreen vagy a touchpad kezd el akadozni és használatlan lesz ezáltal. Ezt a két hibajelenséget egy újabb alvóállapot majd felébreszt módszerrel ideiglenesen meg tudom oldani, de hosszútávon újra produkálja a hibát.

A gépen jelenleg Win 11 Pro fut, amire gyanakodtam már, hogy a probléma okozója lehet, ugyanakkor az egyik Dell topic társ 7400-ain is Win 11 fut és nála nincs ez a probléma, szóval ezt lehet ki is zárnám.

A leginkább driver hibára gyanakszom/gyanakodtam, úgyhogy első körön újratelepítettem az Intel HID drivert, majd mivel ez nem oldotta meg a problémámat, újraillesztettem a touchscreent és a touchpadet is, de ez sem volt megoldás.

A fentiek után már csak egy dolog maradt, vagyis a BIOS. Angol nyelvterületen már pár évre visszamenőlegesen is panaszkodtak az általam leírtakra, és számukra a BIOS frissítése volt a megoldás, ami nagyon szuper, csak nekem amint meg lett a gép, a SupportAssist lefrissítete a BIOSt így elméletileg a lehető legújabb BIOS verzió van a gépen. Tehát én ezt a megoldási lehetőséget is kizárnám.

Szóval a fentiek fényében azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek mi lehet a megoldás? Esetleg telepítsem újra a Win 11-et? Vagy próbáljam meg Win 10 alatt?

(#46005) tomchy


tomchy
tag

Sziaszok!

Lenovo ThinkBook 14 Gen 2 (Ryzen 4700U)
Mostnában elkezdte a max. fordulatú hűtést, szinte bekapcsolástól.
CoreTemp szerint 60-70 között van átlagban. De akkor is pörög maximumon.
Néhány százalékoks CPU használatnál sem csökken. Újraindítás után sem marad abba, csak ha ki van kapcsolva és újra be.

Van frissebb BIOS (facn32ww), amit fel is tettem, de azzal meg nem működik az USB-C-n keresztüli dokkolás (lefagy, csak kikapcsológombbal lehet újraindítani).
Ezért ment vissza a régi (facn31ww).

internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20

(#46006) adam320


adam320
senior tag

Sziasztok.

Lenovo V15 G2 Ryzen5 5500u / 16gb laptopon hogy lehet megoldani hogy billentyűzetről kapcsoljam be? BIOS beállításban sehol nincs hotkey vagy hasonlók.

(#46007) Guitar14


Guitar14
senior tag

Sziasztok!
Alábbi segítségkéréssel fordulnék hozzátok:
Adott egy Thinkpad X240 kombinált jack csatlakozóval.

Szeretnék gitárt rádugni jack-el. (asztalin évek óta használom a kék line-in bemenetben ezzel az átalakítóval minden probléma nélkül)
Ugye mivel a laptopokon már csak kombinált jack van kénytelen vagyok arra dugni de a laptop, a realtek és a progi (asio4all) kimenetnek érzékeli a rádugott jack-et állandóan.
Hogy tudnám ezt átállítani/áthekkelni, hogy a rádugott jack ki- vagy bemenet legyen.
(Ismerősömnél működik minden hiba nélkül, neki egy acer aspire-je van és ott minden rádugott jack-nél megkérdezi, hogy ez ki- vagy bemenet)

Köszi előre a segítségeteket! :)

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#46008) SeniorTilla válasza adam320 (#46006) üzenetére


SeniorTilla
veterán

sztem sehogy

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#46009) Francia91


Francia91
veterán

Sziasztok!
Van egy Dell Precision M4800-asom, és a problémám a következő:
A laptopban van egy gyári DW1550 Bluetooth 4.0 LE modul, amit kb 1,5 éve még használtam a ModeCom SHF-120U hangfalammal Bt-s hangátvitelre (online rádió). Most megint elővettem volna ezt a funkciót, viszont laggol mindenféle hang Bluetooth-on keresztül. Online rádió, film.... A drivert leszedtem, újraraktam, semmi változás. Tettem fel régebbi drivert, azzal sem változott a helyzet, ugyanúgy laggol mindenféle hangátvitel BT-n keresztül. A rendszer Windows 10 64 bit, legálisan aktivált, a többi hardver a képen látható

Volt valakinek ilyen problémája, vagy a Windows frissítések b*sznak be a Bt-nek?

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#46010) SZIGMA válasza Di Natale (#45991) üzenetére


SZIGMA
aktív tag

Szia!

Orosz billentyűzetmatrica Aliról nem opció?
Vagy feltelepíted a nyelvi eszköztárba az orosz nyelvet és képernyő-billentyűzettel használod, bármely laptopon.

Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!

(#46011) Muerte68


Muerte68
addikt

Lehet láma kérdés de az érdekelne hogy vezeték nélküli (xbox 360-vagy One)kontroller használható, csatlakoztatható e esetleg laptophoz játékra
Lenovo legion 5- a gép

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#46012) Tim82 válasza Muerte68 (#46011) üzenetére


Tim82
nagyúr

Xbox 360 kontroller esetén kell USB-s receiver. [link] (nyilván nem Amazonról érdemes venni, csak szemléltetésnek linkeltem)

Xbox One-hoz való vezeték nélküli kontroller esetében elviekben BT-n megoldható. [link]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#46013) Muerte68 válasza Tim82 (#46012) üzenetére


Muerte68
addikt

kösztönöm ,ez jó hír jó volna a kábelt elfelejteni
Gondolom ami one-hoz van pároztatva azt már nem lehet feltételezem vagy egyik vagy a másik

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#46014) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Velem egy olyan dolog történt amit még eddig nem láttam soha. Kicseréltem az SSD-t a régi és új windows tabletem között. Minden zökkenőmentesen ment, működtek a dolgok rendesen. Másnap este windows letámadott 40 millió frissítéssel, driverekkel stb, engedtem hogy mindent letöltsön majd exluzívan Linuxon használtam a gépet pár napig (tehát a következő windows boot esetén frissítette volna magát ténylegesen). Linuxon is minden szépen működött.

Tegnap kellett valami windows oldalról ezért bekapcsoltam, lefrissítette magát és azonnal éreztem hogy valami nem okés, pattogott a hangszóró és "robothangon" szólt a windows boot hang. Már paranoiás vagyok a lenovo driverekre meg a windows update-re ezért újraindítottam linuxban, hogy akkor hagyom windowst, ott már egyáltalán nem volt semmilyen hang, majd vissza windowsba és egy kis pattogás után teljesen elnémult.

Ezután az estét (és hajnalt) azzal töltöttem hogy mindent kipróbáljak, driver cserék, windows tiszta újratelepítés, BIOS frissítés és downgrade, majd miután nem javult a helyzet szétszedtem a tabletet és kihúztam az akksit, hangszórókat, vártam egy fél órát majd minden vissza. Nem javult meg szóval valami nagyon elcsesződött.

Utólag azt is észrevettem hogy a mikrofon iszonyatosan "hangos" statikus zajjal tér vissza (~10% hangerőn kezd el a zöld sáv a maximumról lejönni ami a hangerőt reprezentálná), úgyhogy a "megoldásom" az lett hogy eltávolítottam eszközkezelőből a hangszórót, BIOS-ban pedig letiltottam a mikrofont.

Kérdem én, ez hogyan lehetséges? :F 100% biztos vagyok benne hogy az update közben szállt el valami, mert közvetlenül a windowsba bootolás előtt néztem egy videót linuxon és tökéletesen szólt...

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#46015) SeniorTilla válasza jonnyjoker01 (#46014) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Meg kellett volna várni sztem, hogy a windows befejezze a frissítéseket. Nekem volt olyan gép, ami kukára ment mert nem vártam meg, reinstall lett belőle.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#46016) ricsi99 válasza jonnyjoker01 (#46014) üzenetére


ricsi99
addikt

Frissítéssel lehet valami.. én temspekaer progit használok.. eddig hibátlan ment a mikrofon... aztán valamelyik nap olyan zajos lett ,hogy érthetetlen lett amit mondok... most átkapcsoltam a webcam mikrofonra és jó.
A problémád miatt elindítottam a tartalék rendszerem és jó volt a mikrofonom... aztán frissult azon is a win és tré lett megint...

UI:kapcsold ki az uefi-boot ot ha teheted... legacy módban nem tud win frissités barmolni a biosban

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46017) Pyttawrx válasza jonnyjoker01 (#46014) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia. Próbáld már ki kérlek úgy hogy kiveszed azt a háttértárat/tárakat, amin van/nak a rendszereid. Próbáld ki live linuxal is.

(#46018) bdani94


bdani94
tag

Sziasztok! Adott egy Asus x515ea gépezet, windows 10 homeot szeretnék telepiteni rá. Sikerül is de egy Vmd controller kikapcsolása folytán sikerül is.. De nem látja se a hálokártyát se a touchpadot nagyon semmit nem érzékel drivereket feltettem.. de semmi.. Ha a vmd controllert visszakapcsolom az ssdt se látja.

Ótletek?

Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8

(#46019) ricsi99 válasza bdani94 (#46018) üzenetére


ricsi99
addikt

elméletileg van hozzá gyártó driverpak nem?
Felraktad mind?

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46020) Dendytv


Dendytv
senior tag

Helló, milyen procikkal lenne értelmes használt laptopot venni jelenleg? Ami elegendő filmek 1080p fogyasztáshoz és régebbi játékokhoz ? Milyen Buildek lennének ezek ? VGA CPU RAM vagy mire kell még esetleg figyelni ? :F

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#46022) bdani94 válasza ricsi99 (#46019) üzenetére


bdani94
tag

Mindet felraktam az asus weboldalárol.. A gép szerint nincs hálokártya amin elgondolkodtam hogy Biosba nincs bekapcsolva.. pedig bevan kapcsolva minden :(

Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8

(#46023) ricsi99 válasza bdani94 (#46022) üzenetére


ricsi99
addikt

Indísd el a gépet egy pen-drive-ről futtatható linux-al... érteni nem kell hozzá ,de ha ott van lan/tuchpad akkor win hiba

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46024) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Na közben születtek fejlemények. Elpanaszkodtam a főnökömnek is a dolgot, azonnal rávágta, hogy tuti van flash memóriája a hangkártyámnak és a driver telepítéskor oda is ír, aztán elcsesződött valami és azért nem működik linuxon se. Így konkrétabban tudtam rákeresni a problémára és találtam hozzám hasonlóakat, egy javaslat szerint az Intel smart sound technology drivereket kellett letörölnöm és engedni hogy a windows felrakjon újakat magától és mostmár jó a mikrofon is meg a hangszóró is windowson meg linuxon is. Maga a hangszóró nem tökéletes, mert sokkal halkabb mint volt ezelőtt, de legalább tudom hogy nem lett hardveresen szétcseszve:D

Majd a hangerő dolog után keresgélek egy sort, aztán remélhetőleg ma este már toppon lesz a tablet :R

Üdv. Johnny

(#46025) Kbali válasza Dendytv (#46020) üzenetére


Kbali
nagyúr

Egy laptop nem csak processzorról szól.
Van külön erre topik, de érdemes előtte összeszedned az igényeidet, pénzügyi keretedet.

(#46026) Csöves


Csöves
senior tag

Új a laptop, nem kivehető az akksi, hogy használjam, hogy hosszú élete legyen.
Töltőn legyen állandóan, vagy merítgessem valamilyen szintig?
Vagy töltőn legyen 80%-ra téve.
Köszönöm.

Aquila non captat muscas.

(#46027) Pyttawrx válasza Csöves (#46026) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Saját tapasztalat szerint teljesen mindegy. Nem már ezekkel foglalkozni. Ha esetleg hosszabb ideig nem használod, akkor töltsd fel teljesen ennyi.

(#46028) ricsi99 válasza jonnyjoker01 (#46024) üzenetére


ricsi99
addikt

'tuti van flash memóriája a hangkártyámnak"
mik derülnek ki :D ...

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46029) Grave_444 válasza Csöves (#46026) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Én is úgy tudom, hogy mindegy. Ha töltőn van hálózatról megy, az akksit csak nem hagyja merülni.
Nem csökken az élettartama ha bent van, amennyiben kivehető lenne és hagynád pihenni lehet előbb tönkremenne.

(#46030) Csöves válasza Grave_444 (#46029) üzenetére


Csöves
senior tag

O.K., de hány %-ra engedjem a töltést?

Aquila non captat muscas.

(#46031) tomchy válasza Csöves (#46030) üzenetére


tomchy
tag

A Li-ion akkuk ajánlott állapota 50% körüli. Vannak alkalmazások (Dell, Lenovo gyári, vagy egyéb), ami ilyen szinten tartja. 80-ig jó (pl. Acer erre áll be "tárolási" módba). Állandó 100%-on tartani nem egészséges.

internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20

(#46032) ricsi99 válasza Csöves (#46030) üzenetére


ricsi99
addikt

80%-on hagyd.. úgy él legtovább..

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46033) Pyttawrx válasza tomchy (#46031) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Felesleges. Engedjük el 2022-ben ezt.

(#46034) tomchy válasza Pyttawrx (#46033) üzenetére


tomchy
tag

2022-ben sem változott az akkuk kémiája, ugyanúgy nem ajánlott tartósan 100%-on használni, illetve nagyon sokszor 0%-ig lemeríteni. Érdemes a gyártókat megkérdezni ;).
A legtöbb készülékben benne is van az az opció, hogy 80%-ig tölti, vajon miért? :F
Elektromos autóknál is ez a tanács, ha teheted, 80%-ig töltsd és 20-nál tedd töltőre.

[ Szerkesztve ]

internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20

(#46035) Pyttawrx válasza tomchy (#46034) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Ettől nem lesz hosszabb az akksi élettartama, szinte semmivel. A gyári töltő/ gyári akksi páros kell, van bennük védelem. Régen én is figyeltem pl a telonál erre….. de minek. Most van hogy 3%-ra is lemegy a telóm, de van hogy 4%-nál töltöm, vagy 70 körül is rátöltök. Majd 1 éves lesz, és még 100%-ot ír a max kapacitásnak. Soha nem használtam ilyen progikat. A laptopom főleg töltőn van, sosem veszem le. 3 %-ot esett 2,5 év alatt. Vagy akkor nekem van szerencsém, vagy igazam 😂. A kettő közül vmelyik igaz lesz. :D

(#46036) Csöves


Csöves
senior tag

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
80%-ra hagyom a töltést mivel asztalon van használva.

Aquila non captat muscas.

(#46037) SeniorTilla válasza Csöves (#46030) üzenetére


SeniorTilla
veterán

60%-on tartva a legjobb, ha van ilyen funkció, arra állítsd be. De a 80% is sokkal jobb, mint a 100%.

Ettől függetlenül már évek óta én is letojom, megy töltőről folyamatosan 100%-on és kész.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#46038) SeniorTilla válasza tomchy (#46034) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Azért tölti az autókat 80%-ra, mert eddig tart a gyorstöltés. GYORSTÖLTÉS

A sima töltésnél más a kémia, és ami a legfontosabb: sima töltésénél nem melegszik túl a cucc, gyorsnál igen. A kocsikat is fel lehet tölteni 100%-ra, de a hülye üzleti hájp miatt itt ugye az a lényeg, hogy ez minél gyorsabban történjen. Az utolsó 20% már nagyon sokáig tart, ha nem akarod felrobbantani az akkupakkot, ezért van, hogy csak 80-ig tölti a gyorstöltő.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#46039) lipi67


lipi67
veterán

Hali! Ha tudtok, légyszi segítsetek. Egy kedves idős bácsi áthozta a laptopját, hogy nem indul.
(ezen tartja a kapcsolatot a távol élő unokájával). A gép egy "ingyen osztogatott HP 250 g1.
HIBAJENENSÉG: Bekapcsolom, be is kapcsol, a ventit hallani, hogy felpörög 3-5mp-ig, majd csend s a capsLock lassan villog 2-3mp ciklusban. VGA kimeneten se ad képet. Tipp-ötlet?
Hdd nélkül is ezt csinálja. Sajnálom mert csak az unokája miatt kellene neki, szomorú...

:R

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#46040) Pyttawrx válasza lipi67 (#46039) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia.
Ram ki meg vissza. Vagy másik rammal teszt. Vagy vga hiba lesz.

(#46041) lipi67 válasza Pyttawrx (#46040) üzenetére


lipi67
veterán

Először is: Köszi a gyors választ. :R Sajna ram ki-be se segített, másik meg nincs... Uaz. venti felpörög, majd elhallgat. caps lock villog, wifi jel világít... (azt se lehet kikapcsolni)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#46042) Pyttawrx válasza lipi67 (#46041) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Ez vmi hibakód lesz. Mennyit és higyan villog. [link]
vga vagy proci.
[link]

(#46043) lipi67 válasza Pyttawrx (#46042) üzenetére


lipi67
veterán

Sajnos pont ahogy küldted:
" Ha a caps lock jelzőfény néhány másodpercenként egyszer felvillan " így így... Akkor proci...

Köszi! :R

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#46044) Pyttawrx válasza Pyttawrx (#46042) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Igen és hülyeséget is írtam, mert itt a vga a prociban van. :)

(#46045) Csöves válasza SeniorTilla (#46037) üzenetére


Csöves
senior tag

Köszi szépen.

Aquila non captat muscas.

(#46046) Zoli1222


Zoli1222
őstag

Sziasztok!

Ha esetleg ősszel beüt a kaka és a kisiskolás fiammal home office-ozni kell egy chromebook elég lehet neki? Ha esetleg szeretne utána egy kicsit játszani is? A választ előre is köszönöm!

(#46047) Pyttawrx válasza Zoli1222 (#46046) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Chromebook? Kizárt. Én azokat a gépeket mind dobnám ki. Chrome os van rajta. Emmc.. stb.

(#46048) ricsi99 válasza Zoli1222 (#46046) üzenetére


ricsi99
addikt

Minimum
2-3gen i5-i7 procc, 8Gb ram+ ssd
Ha játszanál akkor extrernal vga-s.
Ha e szint alá mégy, akkor hamar kihullik a hajad és megőszülsz.
Netbook-chroomebok kizárólag face böngészés+ youtube videok... minden másra felejtős

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#46049) Zoli1222


Zoli1222
őstag

Rendben! Köszönöm! Akkor másfelé keresgélek! :R

(#46050) SeniorTilla válasza Zoli1222 (#46046) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Ne, felejstd el a chromebookot. Semmire nem jók...

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.