Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59548) XP NINJA


XP NINJA
őstag

Sziasztok! Van itt egy Gigabyte Z97X-Gaming 3 alaplapom, ami úgy néz ki megadta magát. 2 éves múlt, abból az utóbbi 4 hónapot bányászással töltötte.

4 vga-val sokáig működött, aztán jött az 5. de azt már nem ismerte fel. Mondták hogy bios reset, amit meg is csináltam az elemkivevős módszerrel, de akkor meg a felpörög, 1mp múlva hangjelzés nélkül kikapcsol majd be a végtelenségig ismételve hibát produkálta. Rakosgattam ide oda a kártyákat, mert 1 db-al sem működött onnantól, aztán valahogy elindult. Néhány hetet így is működött, majd vga-t kellett cserélni, ott megint kezdődött előrről az egész, viszont azóta nem kelt életre.

Másik ram, másik táp próbálva volt, úgy sem. Önmagában sem tud elindulni, amikor csak ram meg proci van benne (4 hónapos G1840). Szétszedtem az egészet átnézni, hajlott lábakat sem látok, de nem is volt piszkálva. Ram nélkül a ram errort elcsipogja, de ez az egyetlen életjel.

A cpu körüli piros hűtők alól a thermal pad folyadéka már megindult, ez okozhat valami zárlatot? Szembetűnően rossz kondikat nem látok sehol.

Kidobni nem szeretném azért ezt a lapod, de mit lehetne vele kezdeni? :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.