Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87501) svgyula válasza doongoo (#87497) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Láttam egy ilyet annó Debrecenben. A fickó berohant a kocsmába: kinek kell egy szines TV 5eft? nem válaszoltak ezzel kirohant! Mint megtudtam ment a következő kocsmába! Mielőtt elkapják még sikerüljön eladni :DD

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#87502) doongoo válasza kcsa (#87500) üzenetére


doongoo
addikt

Ha nem így van, akkor sorry, de mennyire életszerű az, hogy megbízok valakit, hogy szerezzen nekem 1 telefont kb. 1 napon belül nagyon jó áron? :Y Persze biztosan van ilyen, biztosan...

(#87503) #18193920 válasza Laza... (#87499) üzenetére


#18193920
törölt tag

Gonosz vagy.
Olyan sok más egyéb telefont csinált már, hogy zavarában elfelejtette a power+volume up kombinációt.
;]
Nem computer az ember agya, hogy megjegyezze azt a sok-sok gombot ami ezeken a készülékeken van.

[ Szerkesztve ]

(#87504) doongoo válasza #18193920 (#87503) üzenetére


doongoo
addikt

:C :C :C

(#87505) kcsa válasza doongoo (#87502) üzenetére


kcsa
veterán

Meg kell védenem. Nem mondta hogy konkrétan T6S beszerzésével bízták meg, hanem hogy vegyen VALAMIT értelmes áron. Ne gyanúsítgassunk itt alaptalanul, na :)

szerk.: kivéve ha én is félreolvastam valamit. De reakciója alapján nem hiszem :)

[ Szerkesztve ]

(#87506) include777 válasza #18193920 (#87503) üzenetére


include777
aktív tag

A modecom xino z25-öm csak mobile uncle tools recovery reboot-al hajlandó elindult recov.ban semmilyen gombnyomásra nem volt hajlandó.

keep calm and learn powershell

(#87507) mexel válasza Laza... (#87499) üzenetére


mexel
veterán

Köszi. Az első rootolásom egy Galaxy S volt valamikor 2010 november-decemberében. És milyen meglepő tudom hogy mit kell tenni, hogyan kell menteni, stb, annak idején amikor kérdeztek én nem baromságokat írogattam vissza amikor segítséget kértek, hanem segítettem. Még olyankor is amikor a vérpistikék ész nélkül függetlenítették a telefonjaikat és nem mentették el az efs-t és ugrott az imei-ük, meg az unlock kódjuk satöbbi.
Nem tudtam ha kérdezek valamit akkor előtte önéletrajzot is kell mellékelnem, részletesen leírva milyen telefonokat javítottam, cseréltem romot stb, hosszú is lenne leírni.
Az utóbbi jó pár hónapban ( 1 évben) viszont nem foglalkoztam nagyon ilyennel és nem ismerem az újabb típusokat, főleg a kínai telefonokat nem, és gyorsan változik minden, főleg itt. Ezért kérdeztem előbb ( látom kár volt, ezek a fórumok már nem erről szólnak) Örülök hogy ebből valaki ismeretlenül látja a tudásomat és hogy mihez értek. A power volume up az lehet hogy egyértelmű, de éppen azért nem nyomkodtam ész nélkül hogy ne valami kínai cwm-et kapjak, vagy az éppen itt ne menjen és elb@sszak valamit, én úgy emlékszem nem minden telefonon volt ez egyértelmű. Ha már az akkor valóban hülye vagyok hogy ezt nem tudom.
De mint írtam ilyen kínai telefonokkal eddig nem nagyon mókoltam ( és nem is nagyon tervezem)
( természetesen nem vagyok telefonos szakember, mindössze informatikus, a számítógéppel való tanulmányokat pedig még 198x-ben kezdtem, nem pc-n) Ennek ellenére szoktam kérdezni, még többet olvasni, mert MINDIG lehet újat tanulni, vagy jobbat. Kár hogy nem mindenki tud úgy mindent mint az itt jelenlévők. :R
Mindössze időhiány miatt feltettem egy kérdést a NORMÁLIS fórumozókhoz, vagy igazi szakemberekhez, hogy a THL T6s-en milyen módon jön elő a cwm hogy megspóroljak kb 10 perc guglizást magamnak.
A másik szintén a hozzáértőknek szól ( itt úgy látom inkább okoskodók vannak), hogy érdemes-e lecserélni a romot valami másra mint a gyári kínai. Aki már régebb óta foglalkozott tabletekkel is akkor tudhatja hogy sokszor érdemes volt a kínai szarokkal teleszemetelt romot ledobni és feltenni egy olyat ami jobb, esetleg van hozzá Cyanogen rom ( ami szint kizárt ennél a típusnál, de az ördög nem alszik), de más jó rom lehet a gyári helyett.
Gondoltam ha van aki foglalkozott ezzel a típussal tud segíteni, és akkor nem kell átböngésznem az xda-t és sok más jó oldalt a típus után.

Valószínűleg ez érthetetlen a sok vérpistikének, és csak kaffoganak.

A sértő megjegyzést a telefon származásáról pedig jó lesz visszavonni mielőt anyázok valakinek. :(((

Örülök hogy mindenki jól szórakozott, köszönöm az értékes segítséget :)

[ Szerkesztve ]

(#87508) Laza... válasza #18193920 (#87503) üzenetére


Laza...
addikt

És még őszinte is :DDD :W ;]

Never give up!

(#87509) doongoo válasza include777 (#87506) üzenetére


doongoo
addikt

töltőre téve is próbáltad a gombos verziókat? Valaminél csak úgy megy.

(#87510) include777 válasza doongoo (#87509) üzenetére


include777
aktív tag

mindenhogy próbáltam, cappa mester is segédkezett benne ötletekkel, ez csak így volt hajlandó (de őszinte leszek, nem nagyon használtam a recov menüt, mert nem kellett, a rajta levő stock rom atomstabil és gyors volt), illetve a cég letölthetőre rakta a gyári romot, így sp flash-al egyszerűbb volt nekem mint recovery-ben mászkálni :)

keep calm and learn powershell

(#87511) doongoo válasza mexel (#87507) üzenetére


doongoo
addikt

Anyázni nem kell, ha nem akarsz kitiltást is :))

Lásd: 87502

Amúgy miért pont cwm-et kerestél a telefonon? Mindegyiken van alapból valamilyen recovery, de az a legritkább esetben cwm. Visszaállítani meg lehet mindegyiken simán menüből is. Nem tiszta ez nekem még mindig...

[ Szerkesztve ]

(#87512) ZS3NI válasza mexel (#87507) üzenetére


ZS3NI
őstag

tl;dr :DDD

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#87513) #18193920 válasza mexel (#87507) üzenetére


#18193920
törölt tag

Jajj te ember, hát azt be kell látnod, hogy eléggé kevés információt adtál meg ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
1.hogy hozzam be a cwm-et? Miért van rajta cwm?vagy gyári recovery van rajta?
2.érdemes-e lecserélni a romot? Miért milyen rom van rajta?egy régi gyári, esetleg a barkácsolt egyéb?
Ez a vérpistike duma eléggé gyenge, ezt még én is tudom. Pedig én is azokban az években kezdtem amit említettél és én sem PC-n :D
De be kell látnod, hogy ezek után már mi sem voltunk könnyű helyzetben, mert ugye nem nagyon volt mire válaszolni.
Ja
3. az anyázáshoz, pedig már öregek vagyunk szerintem.Hagyjuk őket szépen békén :D

[ Szerkesztve ]

(#87514) WOT-H-A-C válasza #18193920 (#87513) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Szépen összefoglaltad a lényeget!! :K

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87515) mexel


mexel
veterán

Csak röviden, és befejezem. Mivel nem telefonguru vagyok, de már csináltam jópárat ( nem is vagyok naprakész) ezért megkérdeztem hogy a recovery menübe hogyan tudok ennél a típusnál belépni, illetve működik-e normálisan, használhatom-e. Hogy miért? mert abszolút nullázni szeretném, és régebbi esetekből úgy tudtam hogy simán a menüjéből elérhető alaphelyzetre állítéás nem ugyanez. Ezért úgy gondoltam hogy a cwm-es alaphelyzetbe állítás ha működik az lesz a legjobb. De mivel sok olyan kínai szutyokkal találkoztam ( főleg tabletekkel, az volt nálam több és nem telefon) így nem akartam egyből nyomkodni mert jártam már úgy néhény tablettel hogy olyan menü jött be kínaiul amiből kilépni sem tudtam ( mertem), az akksi kiszedés ott meg nem ennyire egyértelmű mint egy telefonnál.
Azt meg plánen nem gondoltam hogy meg kell magyaráznom azt hogy honnan van telefon és miért. Eddig nem vettem észre hogy ezt bárki megtette volna aki kérdez. Vagy annyira érdekes lehet az, hogy egy pécsi barátom, aki teljesen laikus és még régi nem okos telefont használ megkért hogy ha tudok nézek utána, hogy kb 25-ig bezárólag mit érdemes most venni. Mivel nem ismerem nagyon a kínai csodákat ( bár elismerem hogy megéri az árát némelyik, sőt sok), ezét körülnéztem itt is. Gondoltam ha lesz jókonkrét típus akkor rendelek kínából.
Tegnap viszont este találtam a hardveraprón egy T6s-t 25-ért, és ma felhívtam az eladót. Azt mondta hamarosan jár erre és megvehetem. A barátom holnap jön éppen pécsről, utána kb egy hónapig megint nem. Ezért lenne sürgős olyan állapotba hoznom a telefont hogy egy laikus is tudja kezelni, mert nem mindenki születik mérnöknek és informatikusnak. Ő pont ilyen, aki nem ért semmi ilyenhez.
Ezért most igencsak sietve kell mindent úgy beállítanom (még mailcímet is én csinálok neki) hogy egyértelműen tudja használni, stabil és jó rom legyen rajta.
Kár hogy regényt kell írjak egy egyszerű kérdéshez és még vádaskodnak is. Kíváncsi vagyok szemtől szembe is menne a dolog?
Egyébként lehet hogy hogy olyan kérdést tettem fel ami másnak egyértelmű, ennek ellenére nem hülye vagyok csak óvatos és nem akarok téglásítani egy gyakorlatilag gari nélküli telefont.
Ennyi lett volna az elég információ ahhoz, hogy valaki leírja, hogy ezen a szutykon is a power+volup működik és nyugodtan használjam egy resetre mert működik. Mert a kérdés kb ez volt :)
Részemről befejeztem, pedig már párszor megfogadtam hogy nem kérdezek hanem inkább csak olvasgatok, azzal mindig jobban elboldogultam ha valamit nem tudtam, csak az mindig időigényesebb.
Egyébként érdekes módon volt aki értette mit akartam és privátban válaszolt is, nekik valóban köszönöm szépen.

laza: taníts mester, te olyan okos vagy! Én buta nem értek semmi olyat amit te tudsz. Légyszíves csak tőmondatokat írj, hátha azt megértem.

[ Szerkesztve ]

(#87516) Laza... válasza WOT-H-A-C (#87514) üzenetére


Laza...
addikt

Én is ugyan ezt írtam, de van aki nem ért virág nyelven. Ezért hogy megértse, pontokba kell szedni :DDD

Never give up!

(#87517) Laza... válasza mexel (#87515) üzenetére


Laza...
addikt

"Ezért lenne sürgős olyan állapotba hoznom a telefont hogy egy laikus is tudja kezelni, mert nem mindenki születik mérnöknek és informatikusnak."

Minden okostelefon kínából így jön. Bekapcsolod, és működik. Komolyan! Próbáld ki :DDD A ThL-ek jellemzően teljesen jók ebből a szempontból, semmi sallang, csak a magyar nyelvet és a g.fiókot kell beállítani

Never give up!

(#87518) WOT-H-A-C válasza Laza... (#87516) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Tudom...meg is lepődtem mert igen barátságos voltál a kolegával!!!! :D :D Látszik, hogy jó kedvűen ébredtél ma!!! :K

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87519) Laza... válasza WOT-H-A-C (#87518) üzenetére


Laza...
addikt

És tényleg... :C Látnok vagy? :DDD

Never give up!

(#87520) #18193920 válasza mexel (#87515) üzenetére


#18193920
törölt tag

Sajnálom, hogy így alakul ez a dolog.
De szerintem ne veszítsd el a hited a fórumokban.
Csak kicsit összeszedettebb és több információt tartalmazó kérdést tegyél fel, legfőképpen ha nem most kezdted te sem a dolgot.
De ha visszaolvasod, pont ez volt a lényeg, hogy nehogy téglára vágd a telót.
Mert ahogy írtam is a THL-eknél előforduló hiba, hogy a gyári recovery téglázza a készüléket wipeolásnál.
Viszont, ha CWM van felrakva akkor pedig a Beállítások/Gyári beállítások visszaállítása okozhat problémát.
Így ha nincs információd a készülékről akkor mindig lutri, hogy mi lesz a vége a műveletnek.
(ha ez vigasztal a kollégák valamelyik nap engem osztottak $ váltás témakörében)
laza :P azaz lazábban kell felfogni, nem olyan nagy dolgok ezek, hogy érdemes lenne komolyabb vitába bonyolódni

[ Szerkesztve ]

(#87521) mexel válasza #18193920 (#87520) üzenetére


mexel
veterán

Köszi!

laza: bebizonyítottad hogy mennyire nem érted amit írok, pedig a gyengébbek kedvéért körülírtam, de még így sem fogod fel. Persze nem akartalak olyan szavakkal megzavarni hogy "laikus", stb.
Valószínű a környezetedben ( feltételezem ált. isk.) mindenki tudja hogy pl milyen programot töltsön le a play-ről vagy bárhonnan, ha éppen nem megy valami videó, stb. Tudod ez nem mindenkinek egyértelmű, valaki azt sem tudja mi az az android, a play-ről és appokról nem is beszélve ( többen vannak mint hinnéd)
A hozzáállásodból látom hogy te nagy mellénnyel az ilyen embereknek nem szoktál segíteni, hanem lenézed őket.
Amit írtál, hogy csak be kell állítani egy gmail címet és magyar nyelvet, ez igen sokaknak gondot okoz (sajnos), bár idősebbeknél ez teljesen normális is lehet akik nem ezen nőttek fel. Igen sok embernek és igen sokszor kell szájbarágósan megtanítanom a számítógép és okostelefonk kezelését, figyelve hogy ne dobálózzak olyan szavakkal amit nem értenek ( file, app, és ezek csak az egyszerűbbek).
Eből tanulva szoktam beállítani a telefonokat is ilyen embereknek, feltelepíteni olyan alap és szükséges appokat amik könnyen kezelhetőek és sok esetben jobbak ( vagy szerintem jobbak) mint az alap verziókon lévők. ( mivel nem értenéd ezt is megmagyarázom: pl videók lejátszásához valami beállított jó progi a gyári helyett, vagy galéria helyett egy jobb, a tárcsázó helyett valami jobban használható, stb)
Ráadásul minden ilyesmit ingyen csinálok, pedig kevés időm van erre. Valószínűleg ez is idegen itt sokaknak (tisztelet a kivételnek)

Sajnos már megint túl sokat írtam, és valószínűleg nem is érted mit akarok ezzel mondani, de azért még tettem egy próbát.
Tényleg befejeztem, a segítségeket köszönöm. Több időm elment így mintha nem kérdezek semmit :)

[ Szerkesztve ]

(#87522) Laza... válasza mexel (#87521) üzenetére


Laza...
addikt

Ennyire nem szoktam segíteni, hogy még írok egy scriptet is hogy az 1.0 user is tudja firssíteni a telóját.

Vagy írok készülék bemutatót, hogy más is megismerje az adott telót.

Vagy bemutatom milyen power bankot ne vegyél. stb. na mosmár írhatsz, válaszolni már nem fogok.

Never give up!

(#87523) WOT-H-A-C válasza mexel (#87521) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Ne szívd mellre....Kicsit furán kezdted a dolgot mert itt sokunknak úgy jött le dolog, hogy "szakbarbár" vagy és mindenféle komolyabb ismeret nélkül azonnal romot akarsz cserélni.A személyeskedés részéhez nem fűzök semmit sem... Azt minden estre tudnod kell, hogy droidos berkekben ez a topik egyfajta mentő övvé avanzsált, nagyon sok ember fordult ide segítségért és kapott is...ha vissza olvasol, mrfrakk bxogatás helyett pont azokat az infókat adta meg neked ami kell! Kicsit kevésbé heves reagálással te is megkaptad volna mert te sem vagy kevesebb mint bármelyik segítséget kérő!

Tehát azt javaslom nyugodtan kérdezz ha van mit, mert sok segítőkész ember van itt!!Egyéb iránt itt mindenki kap savat ha feldob egy magas labdát nem csak te!!! :P

Relax és peace!!! ;)

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87524) mexel válasza Laza... (#87522) üzenetére


mexel
veterán

Így viszont nem teljesen értem a reakciódat. Mindegy, valóban befejeztem.
Mégegyszer kösz a segítségeket.

(#87525) Potzee válasza WOT-H-A-C (#87523) üzenetére


Potzee
addikt

:C :R

PICO PSU - passzív hűtés - 0dB

(#87526) albgab


albgab
aktív tag

Sziasztok!

Adott egy Lenovo A60-as készülék.
A bluetooth-ot szeretném rajta aktiválni, de sehogy sem sikerül.
A telefonon megkerestem az eredetileg fentlévő bluetooth apk-t és újra telepíttettem (szerinte már fenn van), de nem sikerült.

Mi lehet a baj?

Köszönöm

(#87527) tolvaj! válasza Cyborg (#87461) üzenetére


tolvaj!
őstag

A ClassFM egy rossz példa, a Balázs elcseszett és ostoba hozzá állása miatt. Elvakult almás, így persze, hogy olyat mond amit az appstore-ban olvasott, vagy másik almástól hallott. A frankó és valódi hírközlést ( legyen az politikai és / vagy gazdasági ) ne várj magyar kereskedelmi adótól. :)

[ Szerkesztve ]

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#87528) WOT-H-A-C válasza albgab (#87526) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Nem esett le a telefon?? Vagy volt rajta mòdosìtva szoftveressen??

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87529) #18193920 válasza albgab (#87526) üzenetére


#18193920
törölt tag

Eddig jó volt a bluetooth?
Gyári a rom és a recovery a készüléken?

WOT-H-A-C - Most te előztél meg engem :D

[ Szerkesztve ]

(#87530) WOT-H-A-C válasza #18193920 (#87529) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

:DD

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87531) RVR400


RVR400
veterán

A 10 perc megspórolt gúglizás helyett lett fél óra felesleges kommentelés... :D

(#87532) gghrtz


gghrtz
őstag

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez mi? :R

(#87533) Quidam


Quidam
csendes tag

Sziasztok,

Segítséget kérek Tőletek.

Tudna valaki egy rendszermentést (magyar nyelv, play store, google fiók stb tartalommal)
prezentálni esetleg linkelni Huawei Honar 6 H60-L02-höz ?
Hardware version: HL1UH60L02M
Sajnos van némi szoftveres gondom :O

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#87534) vinpilu válasza gghrtz (#87532) üzenetére


vinpilu
senior tag

Kiraksz egyet a munkahelyeden az asztalra és beállítasz hozzá egy profilt (wifi kapcsoljon be, gps ki, rezgő mód stb.). Raksz egyet a kocsiba is, ott meg gps, bluetooth bekapcs. például. Ahol vagy éppen, közel teszed az NFC képes mobilod ehhez a taghez, és az adott profil betöltődik, ahelyett, hogy kézzel állítgatnád.

[ Szerkesztve ]

(#87535) gghrtz válasza vinpilu (#87534) üzenetére


gghrtz
őstag

Köszi! Ez gondolom többször lehet beállítani. Van a "matricának" egy speckó kódja, és egy programban beállítom hozzá a profilt. :R

(#87536) svgyula válasza Quidam (#87533) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Gyári ROM oldal:
Gyári oldal

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#87537) fateless válasza gghrtz (#87535) üzenetére


fateless
veterán

Lekapsz egy progit, és azzal átprogramozhatod vagy épp le is zárhatod és akkor többet ne mlehet módosítani

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#87538) espi38


espi38
őstag

Sziasztok!
telefon vásárlás előtt vagyok és ez a típus nagyon megfogta az érdeklődésemet.
Egy hozzászólást olvastam,hogy nagyon halk a halk a hangszórója amin a másik fél hangját halljuk.
mennyire igaz ez,a feleségemnek egy INew V3-as teloja van ami hasonló dolgot produkál nekem halk de a nejemnek ok.
Várom a segítő válaszokat,hogy valójában érdemes e ezt a típust megvenni.
Tobvábbi szép estét mindenkinek

(#87539) espi38 válasza #18193920 (#86671) üzenetére


espi38
őstag

Sziasztok!
telefon vásárlás előtt vagyok és ez a típus nagyon megfogta az érdeklődésemet.
Egy hozzászólást olvastam,hogy nagyon halk a halk a hangszórója amin a másik fél hangját halljuk.
mennyire igaz ez,a feleségemnek egy INew V3-as teloja van ami hasonló dolgot produkál nekem halk de a nejemnek ok.
Várom a segítő válaszokat,hogy valójában érdemes e ezt a típust megvenni.
Tobvábbi szép estét mindenkinek

(#87540) Laza... válasza espi38 (#87539) üzenetére


Laza...
addikt

Öööö... milyen teló? :F

Never give up!

(#87541) albgab válasza #18193920 (#87529) üzenetére


albgab
aktív tag

Fogalmam sincs sosem használta. Eddig nem kellett.
De amennyire rémlik sosem ment.
Gyári rom van rajta.

(#87542) csendes válasza Laza... (#87540) üzenetére


csendes
őstag

Amire válaszolt, az alapján DOOGEE TURBO DG2014

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#87543) Laza... válasza csendes (#87542) üzenetére


Laza...
addikt

Na igen, csak első hsz még nem válasz volt....

Never give up!

(#87544) aytukabozs válasza albgab (#87526) üzenetére


aytukabozs
addikt

Gyors research alapján ez egy ismert problem az a60-aknál.
Factory reset, rom újrahúzás a leggyakrabban elhangzó orvosságok a guruk szájából.

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#87545) WOT-H-A-C válasza aytukabozs (#87544) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

"Szakmaiságot tőlem ne várj,"

Töröld már ki ezt a hülyeséget az aláírosdból mert nem hiteles!!! :D :D

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87546) espi38 válasza WOT-H-A-C (#87545) üzenetére


espi38
őstag

Igen a DG2014 rendelése előtt vagyok de most néztem,hogy Kínában ünnep van így jó ideig nem lesz feladva semmi:(

(#87547) WOT-H-A-C válasza espi38 (#87546) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Őőő, jó neked.....

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87548) aytukabozs válasza WOT-H-A-C (#87545) üzenetére


aytukabozs
addikt

Lusta vagyok. :)

Meg ha valamelyik itteni pro-hoz pl. Cappához viszonyítok, akkor igaz is. :P

(#87546) espi38

Hamár úgyis ünnep, várd be a turbo2-t :D

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#87549) WOT-H-A-C válasza aytukabozs (#87548) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

"Lustaság fél egészség!" :D

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#87550) cappa72 válasza WOT-H-A-C (#87549) üzenetére


cappa72
nagyúr

"A tisztaság fél egészség".

Tehát ha lusta és tiszta vagyok, akkor 100% egészséggel valék megáldva :DDD

[ Szerkesztve ]

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.