Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87507) mexel válasza Laza... (#87499) üzenetére


mexel
veterán

Köszi. Az első rootolásom egy Galaxy S volt valamikor 2010 november-decemberében. És milyen meglepő tudom hogy mit kell tenni, hogyan kell menteni, stb, annak idején amikor kérdeztek én nem baromságokat írogattam vissza amikor segítséget kértek, hanem segítettem. Még olyankor is amikor a vérpistikék ész nélkül függetlenítették a telefonjaikat és nem mentették el az efs-t és ugrott az imei-ük, meg az unlock kódjuk satöbbi.
Nem tudtam ha kérdezek valamit akkor előtte önéletrajzot is kell mellékelnem, részletesen leírva milyen telefonokat javítottam, cseréltem romot stb, hosszú is lenne leírni.
Az utóbbi jó pár hónapban ( 1 évben) viszont nem foglalkoztam nagyon ilyennel és nem ismerem az újabb típusokat, főleg a kínai telefonokat nem, és gyorsan változik minden, főleg itt. Ezért kérdeztem előbb ( látom kár volt, ezek a fórumok már nem erről szólnak) Örülök hogy ebből valaki ismeretlenül látja a tudásomat és hogy mihez értek. A power volume up az lehet hogy egyértelmű, de éppen azért nem nyomkodtam ész nélkül hogy ne valami kínai cwm-et kapjak, vagy az éppen itt ne menjen és elb@sszak valamit, én úgy emlékszem nem minden telefonon volt ez egyértelmű. Ha már az akkor valóban hülye vagyok hogy ezt nem tudom.
De mint írtam ilyen kínai telefonokkal eddig nem nagyon mókoltam ( és nem is nagyon tervezem)
( természetesen nem vagyok telefonos szakember, mindössze informatikus, a számítógéppel való tanulmányokat pedig még 198x-ben kezdtem, nem pc-n) Ennek ellenére szoktam kérdezni, még többet olvasni, mert MINDIG lehet újat tanulni, vagy jobbat. Kár hogy nem mindenki tud úgy mindent mint az itt jelenlévők. :R
Mindössze időhiány miatt feltettem egy kérdést a NORMÁLIS fórumozókhoz, vagy igazi szakemberekhez, hogy a THL T6s-en milyen módon jön elő a cwm hogy megspóroljak kb 10 perc guglizást magamnak.
A másik szintén a hozzáértőknek szól ( itt úgy látom inkább okoskodók vannak), hogy érdemes-e lecserélni a romot valami másra mint a gyári kínai. Aki már régebb óta foglalkozott tabletekkel is akkor tudhatja hogy sokszor érdemes volt a kínai szarokkal teleszemetelt romot ledobni és feltenni egy olyat ami jobb, esetleg van hozzá Cyanogen rom ( ami szint kizárt ennél a típusnál, de az ördög nem alszik), de más jó rom lehet a gyári helyett.
Gondoltam ha van aki foglalkozott ezzel a típussal tud segíteni, és akkor nem kell átböngésznem az xda-t és sok más jó oldalt a típus után.

Valószínűleg ez érthetetlen a sok vérpistikének, és csak kaffoganak.

A sértő megjegyzést a telefon származásáról pedig jó lesz visszavonni mielőt anyázok valakinek. :(((

Örülök hogy mindenki jól szórakozott, köszönöm az értékes segítséget :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.