Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
SkaTe V2 rom van fenn, ami alapból támogatja.
Csak kíváncsiságból akartam(om) megnézni, hogy használja-e az ext-et.Titanium backup-t feltettem, de a problémák közt ezt írja:
"Először is győződj meg róla, hogy a telefonod rootolva van enélkül semmi sem fog működni"Egyébként a kezdőképernyőjén látom, hogy van ext, és használja is:
SD-kártya (a2sd): 495MB (456MB szabad)Ennyi most elég, egyenlőre nem akarok rootolni.
-
joestone
addikt
Köszönöm !
Elestem megcsúszva a körynéken fellelhető egyetlen 50 cm hosszú jégen . Bevágtam a fejem , de olyan szinten , hogy teljes filmszakadás és egy kb 5 forintos nagyságú bevérzés az agyamban lett a vége . Szerencsére nem nőtt a vérzés így nem kellett operálni . Haza is engedtek , de ha jelentkezik vmelyik tünet akkor irány vissza . Most szigorú pihenésre vagyok utalva . Szerencsére a computert püfölhetem . Mondjuk túl sok időt nem tudok eltölteni előtte , mert gyorsan fáraszt . A mai napot már nem aludtam végig , de a hajolgatástól rendesen beszédülök ezért ezt hanyagolom is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest