- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20301 üzenetére
Miután végigzongoráztam pár Romot a MIUI V5-ben állapodtam meg.Szépen teszi a dolgát,raktam rá egy nekem tetsző témát így már egész jól elvagyunk egymással..
Mondjuk a MIUI JB verzióját is szívesen megnézném ,de nem jutok vele egy nevezőre.
Nincs valakinek kedve egyszer kipróbálni,hogy én vagyok a nagyon nagy lúzer vagy tényleg nem lehet telepíteni ??
(persze ha sikerül felrakni és megosztja velem a trükkjét ,azt hálásan megköszönöm )(#20303) Adamis
Nekem is arra fáj a fogam,ha sikerrel jársz,oszd meg légy szíves .
Nekem a porosodás nem jött be,azt kitisztítják,azt mondta a koma a call centerbe,hogy dobjam bele vízbe,akkor kicserélik,de nem tudom bepróbáljam e a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest