Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
callvote #14193 üzenetére
A családban volt 14 db. HTC Diamand tól a HD2 ig egyik sem volt soha az e-carénél.Az tény,hogy horror áron dolgoznak a le esett HD2 eltört digicizere a tény.A munkájuk minőségét így nem áll módomban véleményezni.Az szintén gáz,hogy a HTC botrányosan el van szállva az árakkal.Azonban az is igaz hogy volt 2 Huawei is és egyiknek sem volt.hogy porosodott a kijelző alatt,a hangminőséggel egyiknél sem volt gond tehát ezáltal valószínűsíthetem,hogy komolyabb háttérrel dolgoznak csak meg kell nézni a kijövő modelleket vastagon jobb paraméterekkel jönnek és előbb mint a ZTE a hibáit ha kinövi lehet esélye a fölzárkózáshoz,de a jelenlegi trend nem ezt sugallja. Mire kijönnek az új modelljei már megint elavultak lesznek sajnos.A beharangozott újdonságoknak már kopogtatni kellene az ajtón nem év vége fele jönni.Ezt nem ócsárolásnak írtam csak csupán beszélgetünk és ez egyéni vélemény nem szabad sértésnek venni.Használtam tudomásul vettem ennyit tud ez a vég eddig tartott a szerelem mint a házasságban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest