Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
S-betűs a Koreai

-
callvote
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Namsung

-
callvote
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
szedd le ezt:[link]
a csomagban benne van az original recovery...
- A telefonban navigáljunk el a Beállítások-ba, majd keressük ki az Alkalmazások, azon belül az Alkalmazásfejlesztés menüpontot, nyomjunk rá, és az első USB hibakeresés menüpontot pipáljuk be.
- Kössük össze a telefont a PC-vel USB kábel segítségével, lehetőleg közvetlen kapcsolat legyen a PC-vel, tehát USB toldót, vagy USB hub-ot ne használjunk.
- Ha megvagyunk menjünk be az aktuális mappába, és keressük ki az install-recovery-windows fájlt, majd nyomjunk rá.ha ez megvan akkor igy már fel tudod tenni a t moblie frissítést

-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_skate
-
Apaxp
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyszer már nekem is csinált ilyent. Kikapcsoltam, akksi ki-be, újraindítottam calibráltam és azóta nekem jó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
És ha ebben az állapotban elhúzod a kezed a szenzor előtt, akkor mit ír?
Ránézhetsz még ezzel is: [link]
-
Indiant
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem az nem baj, ilyen apróságokon ne akadj fenn.
Kalibrálás gomb és a hangszóró mellé én az ujjammal szoktam koppintani, vagy mintha le akarnád takarni a telót. Lehet elsőre nem fog átváltani és hibát ír ki, de másodszorra meg szokta csinálni. Bár nekem kalibrálás nélkül (tehát fail -el) is működik a proxy. -
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rányomsz 1x a calib gombra, feldobja az ablakot, hogy elkészült, majd a hangszóró jobb oldalánál található szenzort egy pillanatra letakarod, ekkor a
Proximity
X: noÁt kell váltson:
Proximity
X: yes-re -
xtr3m3
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hasonlo cipoben voltam en is a SkaTe rommal majd a v1-es megoldotta ezt a problemat.
de sok kulonbozo skate van igy nem biztos hogy mindenkinek bevalik ez a megoldas -
Exelsior
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
tudom hogy van de az közel nem ugyanaz mint amit az eredeti mutat. sajnos. Most a launcher Pro-val csináltam meg amennyire tudtam + Agile Lock igy egész jó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Megfőzni nem hiszem hogy lehet, mert a készülék vagy újraindul vagy kikapcsol, ha azt szükségesnek látja, nyilván van benne hővédelem, de azért senki ne feszegesse a határokat

A készülék a legtöbb időt alap órajelen tölti, ha húzod a cpu-t érdemes lehet a minimum 245MHz-ről levinni 122MHz-re, ezzel is lehet energiát spórolni, de ha azt veszed észre, hogy nem, vagy csak nehezen hozható vissza készenléti állapotból, esetleg zenehallgatás közben szaggat a zene stb.. akkor emeld vissza a minimumot 245-re. (játszani kell vele)
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kényelmesebb egy backupot nyomni, mint külön feltenni, de egyébként igen, fent van a rom máshol is

(#3748) Indiant

-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Gondolom valamennyire már azért belakta a romot, és a mentéssel pár pillanat alatt vissza lehet állni gyári állapotra

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi