Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Múltkor megkaptam a linket a gyári T-s romhoz (t-mobile-so oldal). De mivel módosítva lett a recovery, így nem tudom, hogy a sima felrakás segítene-e, hogy visszaálljon 100%-ban gyárira a telefon. Tehát ha megcsinálom azt a folyamatot, ami fönt van a T-s honlapon, akkor utána már simán vihetem vissza garanciába, vagy még előtte a recovery-t is vissza kell állítani? Ha igen, akkor hogy, mert azt nem találtam...
-
TazLeacher
nagyúr
Sajna sehogy sem sikerült a senzort életre kelteni, tehát vissza kellene varázsolnom teljesen gyári állapotba a telefont, hogy vissza tudjuk vinni a T-mobile-ba.
Tudna valaki linkelni egy gyári T-s romot?
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Továbbra is gondom van a távolságérzékelővel. Felraktam a V2-es romot, hátha segít, de nem.
Hívás közben nem érzékeli a telefon, ha elveszem a fülemtől, addig semmit nem tudok csinálni, amíg a másik fél le nem teszi. A sensor calib-ban pedig, ha kalibrálom, bár az előugró ablakban azt írja ok, de alul továbbra is a Faild van...ha oda rakom a szenzor elé a kezem, akkor is csak a LUX érték változik, a távolságot nem érzékeli. Próbáltam úgy kalibrálni, hogy odarakok valamit, vagy sem, illetve, hogy közben el-el takarom, de nem változott semmi.
Van valami, amit tenni tudok, vagy garancia? Ez szoftveres gond, vagy elromlott?
Ha garancia, akkor segítenétek, hogy mi a teendőm, hogy teljesen gyári állapotba kerüljön a telefon?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi az infókat. Próba cseresznye.

-
TazLeacher
nagyúr
Üdv,
Egyszer már csináltunk Proximity szenzor kalibráció-t (romfelrakás után), akkor minden rendben ment. A napokban megjelent, hogy telefonálás közben néha ha elemeljük a fülünktől a telefont, nem éled fel a telefon. A kijelző is csak akkor jön vissza, ha a másik fél letette
Gondoltuk megcsináljuk a kalibrálást, de nem jött össze. A Calibe-ra kattintva kiiírja, hogy OK, de utána a "No", aminek át kellene változnia, nincs ott, helyette "STOP" van, és abban a sorban a jobb oldalon a "Fail" van.
Ilyenkor mi van? Összefügg a hiba meg a kalibráció?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ja, csak a miatt kell a backup? A miatt nem kell. Semmi extra nincs fent, még kezdő droidos, még csak net meg email, meg telefon...akkor nem is kell backup. Azt hittem a romot kell backupolni. De gondolom azt simán le tudom tölteni valahonnan, ha szükség lenne a gyárira, aztán kész.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Havernak van ilyen telója, és próbálom meggyőzni, hogy "piszkáljunk bele" egy kicsit, mert nekem is ég és föld volt a Blade-nél a csere után. 2 kérdésem lenne:
1. A kelzsoca által készített T-Mobile custom rom gyorsulást is hoz?
2. Egy rész nem tiszta nekem, révén nem vagyok járatos Skate témában:
A romot úgy készítettem el, hogy felférjen az alábbi partíciós kiosztásra:
system:136mb
cache:2 mb
data: 302mbHa minden gyári a telefonon, akkor kell előtte piszkálni valamit?
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Haver venne hétfőn ilyen telót, és fel szeretnék készülni a "döntésére". Az lenne a kérdésem, hogy root, illetve romcsere már működik-e a telefonon. Ha igen, egy magyar nyelvű leírást esetleg tudna valaki linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)