- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #6124 üzenetére
(#6124) apeelme
Köszönöm a választ. Konkrétan a következőre gondoltam :
- Van most nekem több SD kártyám. Nagyon tetszik a v1 es ROM. Ezzel megy a telefon, viszont kacsingatok a V2 is. Arra gondoltam, hogy egy másik SD-re felteszem a V2. Mind a két ROM ról csinálok mentést. Ha gondom vagy nem tetszik akkor SD csere és visszaállítás.
Azért gondolkodtam ilyenen, mert nem rég voltak vendégek nálunk. Kimentünk horgászni, és én mondtam "nagy arccal" hogy felesleges fényképezőt vinni, hiszen itt a telefonom . Tudom, hogy ilyen a mesében sincs (mert minden tökéletesen működött ) de amikor kint voltunk és fényképezni akartamelszállt az sd kártya
néztem mint a lukinyúl
.
No ezért is döntöttem úgy ,hogy ha van tartalék kártya akkor az ilyen malőrt ki tudom zárni.megtaláltam az Appmonster linkjét (magyar nyelvű ) nem tudom , hogy frissíthető e, mert augusztusi ha jól látom [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest