- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #6124 üzenetére
(#6124) apeelme
Köszönöm a választ. Konkrétan a következőre gondoltam :
- Van most nekem több SD kártyám. Nagyon tetszik a v1 es ROM. Ezzel megy a telefon, viszont kacsingatok a V2 is. Arra gondoltam, hogy egy másik SD-re felteszem a V2. Mind a két ROM ról csinálok mentést. Ha gondom vagy nem tetszik akkor SD csere és visszaállítás.
Azért gondolkodtam ilyenen, mert nem rég voltak vendégek nálunk. Kimentünk horgászni, és én mondtam "nagy arccal" hogy felesleges fényképezőt vinni, hiszen itt a telefonom . Tudom, hogy ilyen a mesében sincs (mert minden tökéletesen működött ) de amikor kint voltunk és fényképezni akartamelszállt az sd kártya
néztem mint a lukinyúl
.
No ezért is döntöttem úgy ,hogy ha van tartalék kártya akkor az ilyen malőrt ki tudom zárni.megtaláltam az Appmonster linkjét (magyar nyelvű ) nem tudom , hogy frissíthető e, mert augusztusi ha jól látom [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest