Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaicew
csendes tag
Mélyen tisztelt Kelzsoca!
Olvasgatom itt a hsz-eket, ahogy tanácsoltad, és úgy látom te vagy itt a fő ZTE Skate guru, amért gratula, mert én még csak most tanulom ezt az egész androidos buherátorságot.
Lényeg az, hogy nagyjából ki bogarásztam, hogy az sd kártyát kell particionálnom ahhoz, hogy bővíthessem a teló memóriáját, és le is szedtem hozzá a megfelelő progit. A telóm rootolva van, rá tettem a clockworkmod-ot is, meg miegymás. De hiába olvastam vissza több száz hsz-t, mivel tele van sok off-al ezért nagyon szépen megkérlek, írd már le nekem, hogy ha meg van a linuxos partíció, akkor mit kell még csinálni, hogy oda települjenek a dolgok. Leszedtem egy romtoolbox-ot is, de ez licensz problémákkal küszködött, és egy idő után be adta a kulcsot. Kell felraknom az általad főzött ROM-ot is? vagy nem kell ennyire buherálnom? Ha valami összefoglaló topic-ot, vagy blogot kreálnál ezzel kapcsolatban annak nagyon sokan örülnénk, mert ezt a sok hsz-t végig olvasni napokba tellik.
Köszönöm a megértésedet és a türelmedet. ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby elektronika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest