Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizslakutya

senior tag

válasz Agyzuzo #20180 üzenetére

Nos csengőhang kipipálva.
    A Te módszered szerint fogtam hozzá :R ,de a médialejátszó egyszerűen meg sem jelenítette a kívánt mp3-at.
    Aztán kiderült van benne egy szűrő,ami 2 megára volt állítva és ami alatta volt, nem hozta elő,miután zéróra levettem a szűrőt,rögtön előjött a kívánt csengőhangom és gond nélkül beállítódott.
    Battery Usage nincs engedve,tehát az nem zavar be.
    Amúgy valóban elég gyors,mostanában a launcher leállások is megszűntek,egyedül a frissített Viber az áll be néha,de az is rögtön újraindul.(mondjuk ez az új verzió már elég kellemes,végre jelzi,hogy van a másiknak viber kapcsolata vagy nincs)
    A launcherben nem lehet azt megcsinálni,hogy az alsó sor is 4-5 panelból álljon?

Egy érdekesség de még jól jöhet,este lemerült és kikapcsolt,töltő majd újraindítás,minden oké,elkezdtem blues rádiót hallgatni,elálmosodtam,nem volt kedvem kikapcsolni,kihúztam a fülemből és szundi.Hajnalban sms-re ébredtem,elfogyasztottam a havi 200 megás adatforgalmamat. Puff neki! Aztán rájöttem újraindításnál nem állt át automatikusan Wifire,hanem az adaton maradt,nem figyeltem és egész éjjel nyomtam le a megákat. :W
    Tanulság,aki újraindít,mindig nézze meg,hogy ráállt e a gép a Wifire ! :Y

Új hozzászólás Aktív témák