- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
andyTM #12874 üzenetére
te tulajdonképpen mit akarsz a medion rommal?
ahogy elnézem gyári és annak modositott változata van fent..
ez olyan mint a sima skate szoftver és pl a V2...
a medion az csak belgiumban a telefon neve...itt nálunk skate...
ugyanaz a telefon,semmi különbség nincs.
irtad a navira vagy kiváncsi..milyen navigáciora?..ugyanaz van minden skateban,lehet az medion nevü vagy orange monte carlo....
az egész topic abbol indult ki,hogy valaki irt egy levelet hogy az aldiban vette a telefont aminek medion a neve,de látta hogy ez valojában skate,és kérdezte hogy lehetne modositani a romot mint akinek skate nevű van..erre csinált valaki egy sima rombol modosított romot.
nem is értem minek akar valaki feltenni egy külföldi romot,ami az alap android kis módosítása amikor a V2 pont ilyen és nem kell szenvedni vele
lehet én értelmeztem valamit félre,mert nem értem mi is a cél ezzel a rommal vagy miért is kell ezt feltenni?..ha igy van akkor tárgytalan az irásom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest