Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiborg79
csendes tag
Sziasztok!
Én is ilyen telefonnal rendelkezem, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Nálam a térerő ill. annak kijelzése is stabil. Árához képest (én 13-ért vettem kártyás telenoros csomagban) teljesen jó.
Olcsóságához képest, tulajdonképpen csak a TFT kijelző kissé gyenge (rossz betekintési szögek, fakó színek), illetve a készített fotók rossz minőségűek. Ez -főleg ilyen árban - belefér. Rendszersebesség, játékok, multimédia futása korrekt sebességű. Antutu eredményem 10300 pont. 3D játékok szépen, folyamatosan mennek.Ha valaki tud hozzá szilikontokot, akár itthon, akár külföldön, tegyen már közzé egy linket. Köszönöm.
Rootolás ügyben nézelődtem én is már, eddig nem sok eredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest