- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
atillaahun #40907 üzenetére
Lehet az gyorsabb lesz! Azért köszönöm!
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Ha 10-12 db névjegy "Csak a telefonon" típusba van felvéve a telefonkönyvbe, azokat át tudom még állítani google névjegynek, hogy leszinkronizálódjanak a gmail fiókomba?
Köszönöm!
-
gaben88
őstag
[link] Erre még mindig nincs tippetek? Elég zavaró. Főleg, hogy van olyan gyári hang (alarm, jelzőhang, cs.hang) ami viszont 2x szerepel!
-
gaben88
őstag
Sziasztok! Par napja kerdezoskodtam a rootrol meg backuprol! Na vegul a Mybackup root progival sikerult a memo kartyara full backupot csinalnom, majd frissitettem a telot gyari T-s 2.2-re. Majd a z4root utan a Mybackup root progival sikerult is mindent visszaallitani. De most a telefon nem lat egy csomo csengohangot amit eddig igen, de meg a gyariak 90%-at sem latja... Ez mitol lehet? Pedig a system/media/audio... mappaba benne vannak! 5let? Koszonom elore is!
-
gaben88
őstag
válasz
dragon1993 #23228 üzenetére
Nagyon jó, köszönöm!
-
gaben88
őstag
válasz
dragon1993 #23218 üzenetére
Hát de jó fejek a T-sek...
Na, hátha lesz valakinek 5lete!
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Gyári T-s 2.1-el használja bátyám a telefont. Most fel akarja rakni a gyári T-s 2.2-t! A kérdésem az lenne, hogy teljes backupot (alkalmazások, sms-ek, beállítások, stb) hogyan tudna csinálni? A T-s leírás is írja, hogy csináljunk, de nem hogy hogyan...
Köszönöm!
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Eladó vadonatúj, bontatlan Google Pixel 9a szín választható!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Apple Iphone 14 - 128 gigas - starlight / feher szinu - gyarilag fuggletlen appstore vasarlasu
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB
- Samsung Galaxy S24 256GB Marble Grey gyártói garancia 2027-ig
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest