Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Telepítsd a gapps-ot és az elején van egy olyan opció, hogy mentse el az app.-okat Mikor legközelebb felteszed, magától letölti őket.
@sto1911: Csak akkor, ha úgy lett beállítva az acc. Alapban nem jelenik meg ez a lehetőség, ezért írtam, hogy a gapps telepítés közben egyszerű(bb) beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Egyrészt a gyári 2.2 romok és azok főzetei valószínűleg már csak G2-re lesznek jók.
Másrészt vannak egyéb előnyei:
Jobb vétel, kedvezőbb akku használat (ez nem 100%), HSUPA, 850Mhz-es GSM hálózat.(#10571) pista59
Teljes mértékben egyetértek.(#10574) Keeperv85
Míg G1 volt, addig se ment készenlétbe töltés közben[ Szerkesztve ]
-
Tonchi
aktív tag
neked ezt az írást ajánlom, ha a nevével kapcsolatban is tudakozni vágyol
[ Szerkesztve ]
-
balalev
tag
én TPT vel csintam...semmi bonyolultság, és nem is lett kuka, ja és én vagy 3szor vagy 4szer csintam xD ebből 1 véletlen volt, bekapcsoláskor véletlenül rányotam a hangaerő fel gombra. Semmi problem nem lett nyugi
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
kelzsoca
félisten
Mindenki azt csinál amit akar.
A TPT-s megoldások azért nincsenek támogatva, mert ezáltal többszörösére nő az esély egy esetleges téglásodásra, és ez azt fogja magával hozni, hogy a szolgáltatók bekeményítenek a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban, és akkor az összes Blade tulajdonos rosszul jön ki a dologból.
-
Glatius
őstag
Hm.... a mocskos gané szolgáltató annyira nem bízik a frissítőcsomagban, hogy egy 50000 forintos óradíjat (5perc/db) számol fel érte, hogy ne neki kelljen csinálni...
Nem hiszem hogy ez tisztességes árképzés! A fogyasztóvédelem igencsak elcsámcsogna rajta, mifel feltűnően súlyos aránytalanság van az ár és a szolgáltatás között!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
_NCT
őstag
Sejthető volt, anno a 256/512 mizériánál is ennyit kértek el egyes helyeken, volt ahol ingyé megcsinálták. BP-en volt ez az akciód? Mert ha olyan városban vagy, ahol van több T-pont akkor meg kell próbálni máshol.....
Csináld meg otthon, ha elcseszed, akkor vidd oda vissza ahol ezt mondták hogy "otthon is meg tudod csinálni", s max kapsz egy új telót Ha nekik megéri, akkor én már csak azért is elcseszném. Ha kötekednek, akkor lehet őket okolni, hogy szar a telepítő ami a T oldalán van, ezért nem sikerült.... Még jó hogy nem vagyok T-s......
update: ajjjaj Szolnok akkor már értem
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Ezen én már nem lepődök meg. Még a 90-es években bementem a T-Mobile-hoz, mert ismerőstől vettem egy telefont, de nem tudta a telefonzár kódját. Minden papírt vittem és azt mondták, 3000-ért elárulják... Kifizettem, mert kellett a kód, fél perc múlva ott is volt a kezemben.
#16661) sto1911: Értem. Akkor el is felejtem, bár sose használtam telefonon könyvjelzőket.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Azért gondoltam 16osra, mert elég komoly zenei gyűjteményem és széles zenei ízlésem van, és szeretem ha minden a zsebemben van, és bármit meg tudok hallgatni ami csak eszembe jut. A 16 gigás 2G-m anno csak zenével volt tele
Azt vettem észre egyébként, hogy a gyári 2.2-n a valamivel VGA felbontás alatti videófájlokat már tényleg szépen viszi a Rockplayer (amit meg nem, azt eddig szépen vitte az yxplayer), ez meg sorozatokhoz meg egy-két bdriphez elég szerintem. -
Bozek
nagyúr
A billentyűzetes téma minden bizonnyal user error, mert nálam működött eddig mindegyik CM-mel újraindítás után is a Smart Keyboard. A Facebook sync-et meg egyszer használtam, tehát számomra nem feltűnő, ha kikapcsol.
(#21742) latis666: Milyen animált háttérre gondolsz? Live wallpaper-t tudsz kirakni háttérnek itt is, mint bármelyik ROM-ban. Gondolom azt nem "gyalulta" ki belőle kelzsoca.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Én mondjuk az AnySoftKeyboard-ot használom (meg az alap is ott van), de még nem fordult elő ilyesmi egyik CM-mel se nálam. Fércbúkot passzolom, sosem használtam.
(#21745) B-L-A-C-K:Gondolom inkább tutira akar menni, hogy véletlen se kapjon már 2.1-est.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
infectedmann
őstag
Köszi. És milyen ROM-ot használsz?
Amúgy én WiFi-t nem nagyon használom csak itthon meló után max. 1-2 órát van bekapcsolva, nagyrészt 3G-n netezek. Néha játszogatom melóhelyen, de leginkább twitter/facebook + egyéb social network-re használom, illetve reggel utazás során elolvasom a híreket.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- FPS Droppok, Slow Motion lagg - Hardver probléma?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest