Hirdetés
Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Előre is bocsánat, ha nagyon láma kérdést teszek fel.
Most rendeltem meg a T-mobiltól az egyik Go net csomagot. Viszont otthon és több más helyen is van wifi. Az beállítható e ha van wifi akkor csak azt használja és ne a 3G-t, vagy egyáltalán hogyan van/lehet ezt szabályozni?
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Meg tudná-e valaki mondani, hogy az eredeti T-mobilos 2.1 romból mely alkalmazásokat lehet törölni büntetlenül. Tehát később nem fog problémát okozni más alkalmazásokban a hiányuk.
Köszönöm!
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
Nem! Én is így jártam - zöld figura/ZTE felirat/majd semmi. Bevittem a T-Mobilhoz ahol a szervizes is megpróbálta újra lefuttatni a frissítést. Neki sem jutott tovább, így szó nélkül kicserélte a telefont. Kértem, hogy nézzük meg melyik verzió van az új készüléken. Persze a régi 2.1-es, ne erre kértem, hogy most akkor itt tegye fel a 2.2-őt rá ne kelljen holnap is jönnöm. Rendes volt (amit itt is köszönök!) le futtatta a frissítést az új telefonon is. Ezzel nem is volt gond szó nélkül felállt az új rendszer.
Így most van egy új, 2.2-es Blade-em.
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz kelzsoca #18505 üzenetére
Kelzsoca!
Tisztellek segítő hozzá állásod és munkád miatt, de ti papoltok mindig arról, hogy vissza kell olvasni és most ti nem teszitek.
Senki nem akar a telefonon exe-t futtatni. A "SuperOneClick" egy program amivel a számítógépen keresztül rootolni lehet a telefont. Ha nem ismeritek a Modaco-ról töltöttem le. Pont ma reggel rootoltam vele a saját telefonom és ezt beszéltük meg.
Bocsánat nem a Modacoról, hanem az XDA-ról.
[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz kelzsoca #18519 üzenetére
Én azt mondtam nekem ezzel sikerült, nem azt, hogy másnál is garantált a siker.
A z4root-ot ismerem, de azért nem szeretem, mert az amúgy is szűkös helyből jó sokat elvesz telepítve (kb. 25Mb).
A másik módszer pedig a fastboot-os nekem nem jött össze, szó szerint vele én is megkaptam a "waiting for devices" üzenetet. Az oldalatokon leírtak szerint és az ott található linkről letöltve. Itt most nem a vírusra gondolok, hanem arra, hogy az sem tuti megoldás ezek szerint.
Egyébként szerintem az általam csinált módszer sem bonyolultab mint a fastboot-os. Ja és megnézettem a Virustotal.com oldallal, nincs benne vírus. A 39 tesztből 4-nél jelzett Exploit-ot de ezt a z4root-ra is jelzi, 39-ből itt 21 írtó jelzett be.[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz Keeperv85 #18533 üzenetére
Csak, hogy értsd a logikáját.
Nos én tökéletesen elégedett vagyok a T-mobilos 2.2-vel, tehát nem akarok másik romot feltenni. Számomra fontos a megbízható működés, nincs kedvem romokat próbálgatni, melyik válik be és melyik nem. Elég néhány oldalt vissza olvasni kinek mi a baja a costum romokkal.
Csupán néhány dolog ami miatt rootoltam a telefont, ami praktikus megoldás szerintem jelen esetben. Így kitudom venni a számomra felesleges alkalmazásokat és be tudom tenni a system/app-ba amire szükség van, ezzel helyet spórolok a másik oldalon. Tudok telepíteni olyan programokat melyekhez kell a root, pl. a screenhot progi. Ki tudom venni a kamera hangot és stb.[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
Szeretnék a lockscreen-re egyéni szöveget megjeleníteni. Találtam egy alkalmazást ami elméletileg tudná ezt, de gyakorlatban nem működik (Contact Owner).
A gurukat kérdezném, manuálisan nem lehet ezt valahogy megoldani? Vagy esetleg tud valaki olyan app-ot ami ezt tudja és működik is?Szerk: Blade_Sweet_Dreams_III. rom-ot használok
[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz kelzsoca #28192 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a tulajdonosi adatokat kellene kiíratni, vele. Hátha egy becsületes ember találja meg egy elhagyás esetén. Bár én azt is szerettem volna megoldani, hogy mint az iphone-oknál az sms és email üzenetek szövege is jelenjen meg.
[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz kelzsoca #30027 üzenetére
Kelzsoca!
Már két új romoddal is úgy jártam, hogy ha módosítás nélkül teszem fel akkor semmi gond, de ha bele teszek bármit is a data/app mappába hibás zip üzenettel le áll a telepítés.
Belerakáshoz ki sem szoktam bontani, hanem Total Commanderrel megnyitom a zippet és csak bele húzom a kívánt appot.
Eddig ilyen nem volt most így jártam a Blade_Sweet_Dreams_III_Remastered és Two-Face_V (2011.07.08) -el is. Mi lehet a gond? Az app nevében se szóköz, se ékezetes karakter nincs.
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
Nektek sem jön be a hungariandroid.com?
Opp, most látom már más is kérdezte!
[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz baal-amiga #41639 üzenetére
A sima Maestro nem jó, nem használható internetes vásárlásra, erre a célra csak a dombornyomott kártyák használhatók.
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
válasz baal-amiga #41645 üzenetére
Paypal-t nem használok, így ez a része passz. Viszont a te accountodra megveheted más kártyájával, tehát ha van a családban másnak megfelelő kártyája, akkor azzal működik.
HMNote10Pro
-
mr.nagy
tag
Én így jártam Kelzsoca SDIV romjával, hozzáteszem az SD3 használom teljes megelégedéssel mióta kijött. Gondoltam kipróbálom az újat. Azt kell mondanom, hogy szép, jó, gyors de az aksit úgy zabálta mint annak a rendje nálam. A procit nem húztam, maradt a gyári értéken.
Egy újraindítás 10%-ot levett az akkuból, egy óra zenehallgatás 25%, stb. Érdekes, hogy stabil wifi kapcsolatnál lényegesen kisebb volt az energiafelhasználás, mint az ugyanolyan 3G kapcsolatnál.
Nálam összességében mintegy 30-40%-al kevesebb ideig bírta egy feltöltéssel mint az SD3, így visszatettem a régit.HMNote10Pro
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest