Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
konikan
aktív tag
És sikerült. kelzsoca féle SS rls 4b volt fenn, majd visszaraktam a stock recovery-t, utána pedig a T-s exe. Miután nem tetszett a gyári rom, z4root-al ideiglenes root, majd Rom Managerrel recovery. Ezután már könnyedén települt a T-s Fingerprint. Örülök magamnak
Köszönöm @kelzsoca[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
T-s Fingerprintes romnál a Facebook szinkronizációra lesz valami zip, mester?
-
konikan
aktív tag
válasz totattis #14442 üzenetére
Ilyenkor van a szerviz. Ismerősömet is oda irányítottam, bemegy szépen a papírokkal, és egy bizonyos időintervallumon belül rávarázsolják neki a 2.2-t. Csak az ugye nem 10 perc még visszakerül hozzá.
(#14450) JamesFinn
Az előző kb. 500 hsz csak erről szól, de ne is törődj vele[ Szerkesztve ]
-
-
konikan
aktív tag
válasz IKuresZI #15015 üzenetére
Anno próbáltam rls4b alatt, nálam ette az akksit, és nem is volt annyira tetszetős mint a gyári launcher. Persze ez az én véleményem. Csak azért próbáltam ki, mert ismerős a SE Satioján isteníetette.
(#15005) EarL 007
Csomagtól függ, nekem ECO díjcsomag mellett havi 200 HUF-ért elő kellett rá fizetni.[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz atlagenber #15100 üzenetére
Bocsi, nem gyári rom volt a telefonon amikor elkezdtem a gen2sítést.
1.hsz nézd meg, lehet, hogy ott választ találsz.[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
rls4-hez való aosp contacts-al működésre lehet bírni a Fingerprint-es Facebook szinkronizációt?
(#15351) Def26
Nekem a H.A.W.X Motorola Droidra volt állítva, vagy X10-nek.[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz XXX003 #16269 üzenetére
Erről volt már szó. A telefonodból sajnos egy ún. "féltégla" lett, azaz a telefon megy, viszont az imei szám elszállt. Ha jól olvastam nem csak neked volt ez a problémád, hanem még valakinek, de ő vissza is tudta állítani. Olvass vissza
(#16262) Des1gnR
Lehet, hogy szoftverhiba. Ha a T-s rommal se megy akkor egyértelmű.[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz klepto #16379 üzenetére
Újra előjött a hezitálás. Havernál ugyanez a helyzet volt. Gondolkodott, hogy milyen olcsó androidos telefont vegyen, tetszett neki a telefon csak a márkája nem mert a ZTE az kínai... A vége az lett, hogy vett egy SE X8-at ami persze nem kínai szerinte (dehogyisnem) és azt használja.
Egy szó mint száz, ebben az árkategóriában szerintem magasan a Blade a legjobb. OC-t azért nem szokták ajánlani mert csökkenti a processzor élettartamát.
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz rcsaszi #16707 üzenetére
Mindenképpen megéri. Egyrészt Gen2-es lesz tőle a telefon, másrészt a gyári romból készült Fingerprint klasszisokkal gyorsabb mint a rls4. Egyetlen egy hátránya (ha neked ez számít), hogy nincs benne OC lehetőség. Nem mellesleg az akksi ideje is jobb egy csöppet.
-
konikan
aktív tag
válasz tmagic #16721 üzenetére
lite romban általában az alkalmazások nagy része ki van szedve, és nem kell hozzá ext2 partíció az sd-n.
full romban van egy csomó program (kinek hasznos, kinek nem) és azokhoz a romokhoz szükséges az ext2 partíció.
Kezdő felhasználóknak mindenképp a lite rom való, mint ahogy az kelzsoca blogjában le is van írva. De ha visszakeresel minimum 3 módszert találsz az sd kártya particionálására, ami mellesleg nem egy nagy dolog.
(#16722) robit1973
z4root nevű programon belül a permanently rootot választod[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz jegenye77 #16749 üzenetére
Az a gyári a Google Maps gondolom, és igen, kell hozzá netkapcsolat azzal tölti le a térképet.
(#16751) Szevi
Már egyszer ki lett tárgyalva mi a különbség gen1 és 2 között, ebbe nem szeretnék belemenni, de biztosan találsz választ ha visszaolvasol. Szvsz a Fingerprint az a rom ami jobb a rls4-nél.[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz kelzsoca #16771 üzenetére
Maradt nálam is a dupla APN, de ez legyen az egyetlen hibája ennek a romnak
(#16787) Mikika
Fingerprint V1 szerintem az eddigi legjobb. OC nincs benne, ha netalán emiatt szeretnél romot(#16802) szezso15
Nemgongondoltam volna, hogy a nyan-cattal itt is találkozni fogok"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
válasz zozzzzzzzzzz #16850 üzenetére
Letöltesz egy keyboardot (pl.: Smart keyboard) majd amikor szöveget akarsz beírni hosszan nyomd le a szövegbeviteli felületet->beviteli mód->kiválasztod a keyboardot->örül
és igen, milliószor le lett már írva(#16847) Tomash95
NO WAREZ!(#16849) Zsolt_72
Egyszerűen le akarták húzni az emberkénket[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz zozzzzzzzzzz #16859 üzenetére
Privát mindjárt megy
Privát ment[ Szerkesztve ]
Aktív témák