Hirdetés
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zcsongor #8085 üzenetére
Teljes mentést csinál a recovery. Mindennel együtt visszafogja tenni a rendszert. A második kérdésedre sajnos nem tudom a választ, soha sem volt fent nálam az r8 lite. Azt tudom, hogy ez a Svéd csoda gyári mivolta ellenére sem hibátlan, de ebből te az égvilágon semmit nem fogsz észrevenni, ahogy a többiek sem akik csak használják
-
ux1
addikt
válasz zcsongor #13093 üzenetére
ADW Ex launcher ebben a barátod
(#13084) EarL 007
A legújabb stabil és jól működő CW recovery
GEN1:
recovery-clockwork-3.0.2.8-blade-gen1-update_signed.zip
md5: 21e453fafa4adcc3630567c99db0d5dfGEN2:
recovery-clockwork-3.0.2.8-blade-gen2-update_signed.zip
md5: 0614eaae68b14b1a2fc582f74da1e7fd[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
zcsongor
tag
válasz zcsongor #22124 üzenetére
Közben kutattam, és megtaláltam ezt. A leírtak szerint megcsináltam a dolgokat, a gyári recovery után szépen fel is szaladt a 2.2. A pin kódomat még a legelején megváltoztattam, és ezt most nem fogadja el, valószínűleg ez a rész is kapott egy hard resetet, és most az eredetire kíváncsi?
-
Glatius
őstag
válasz zcsongor #22157 üzenetére
A SIM -hez nem nyúl a telepítő... ha elbaxtad, akkor még két pin, és jöhet a PUK.
Ha a - telepítőtől függetlenül - megsérült a SIM, ingyen cserélik, a számod marad.
IKuresZI
Sok értelme nincs, nem mennek jobban a játékok, csak átveri a marketet, és olyan progit is le tudsz tölteni, ami nem a Blade gyengécske képességeihez készült. Az esetek többségében vállalhatatlanul rosszul futnak, e-penis effektnek lehetne használni.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Bozek
nagyúr
válasz zcsongor #22164 üzenetére
Igen, T-s SIM-el működni fog elvileg. Nem tudom, hogy a hálózati feloldó kódot hányszor lehet elrontani, de azt hiszem 5-ször. Úgyhogy ne nagyon próbálkozz többet.
(#22166) Joshi: Hááát, igazából egyiket se. Az alsó a 2.2-es, de kevés lesz a data partíció. Bár ha Neked kizárólag T-s 2.2-es kell, akkor engedd rá azt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Politika
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Robotporszívók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos autók - motorok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest