- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DarkGubi #33167 üzenetére
időközben valószínűleg megvan a gondom megoldása, csak most nem tudom kipróbálni.
a telefonban nem volt sd kártya és Rickeffe-vel privátban megbeszéltük, szinte biztos ez a bibi.
én hozzá vagyok szokva, hogy nagy a gép belső memóriája (16 GB) és adatmásoláskor választom ki, hogy most sd-re, vagy belső tárhelyre teszed valamit.
emiatt nem is gondoltam, hogy a Bladenél így (egyszerűen csak összedugva a géppel) nem ismeri fel magát a telefon belső memóriáját a pc.
este kiderül.
azért köszönöm a segítségedet, tanácsodat! -
-
szki
őstag
válasz
DarkGubi #17580 üzenetére
Fringerprint T1 van a telon. Pár napja Zalaegerszegen tesztelgettem speedtest alkalmazással. Max letöltés 2114 kpbs volt, míg felfelé 377 kbps. Én ezt keveslem. Bár a mobiltv elfogadható minőségben jött, és a webes böngészésre is elég ennyi. Tehát CM7-re nem fogok váltani amiatt.
G, E, 3G jeleket gyakran látok kijelezve a telon, de H sajna még nem jelent meg (SS_RSL4, gyári 2.2 és most Fringerpint romokkal).
Lehet kell valami patch a telora, vagy ennyit tud a T-Mobile?Amúgy mikor jön a hivatalos 2.3.4 rendszer frissítés?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest