- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Ki kell próbálni. Szerintem a Fingerprint eddig a legstabilabb és legjobb 2.2-es ROM."
Szerintem meg kernel módosítás nélkül ebből a hulladékból, amit a ZTE odaadott most is, nem lehet stabil alapot készíteni.
Csak a felhasználói rétegek hibái nem férnek ki szerintem egy A4-es oldalon listázva...
-
Joshi
titán
válasz
#19617792 #15567 üzenetére
Na pont ez érdekelne: ...kicsit stabilabb és gyorsabb.
Mennyire stabilabb és mennyire gyorsabb? Észrevehetően vagy a fene se tudja? Az SD kártya már most is Ext2+Fat32-re van particionálva, nekem elsősorban ez volt az a plusz funkció ami kellett a 2.2 Froyo-val. Az 1Ghz-es procit meg szvsz semelyik Android verzió se fogja pótolni pedig nagyon kellene. Na nem a telót akarom fikázni mert nagyon szuper a készülék csak úgy megjegyeztem. -
umek7
őstag
válasz
HIROdj #15591 üzenetére
Azért, de amikor már kilencmilliomodjára kérdezik meg ugyanazt, akkor bosszantó tud lenni hogy a "lelkes újonc" nem tud pár percet arra szánni hogy visszaolvasson (kereső) és ezáltal még több információhoz jusson.
(#15595) Joshi: Ki kell próbálni. Szerintem a Fingerprint eddig a legstabilabb és legjobb 2.2-es ROM.
-
törölt tag
válasz
vtommy #15585 üzenetére
A szolgáltató honlapján megjelent frissítő csomagtól hullanak leginkább a telefonok. Egyrészt azért is, mert már előtte össze-vissza volt TPT-zve, meg partíció moddolva a telefon, és erre jött rá a gen2 frissítés. Van, amelyik kibírja ezt a sok modot, van amelyik elég hamar megpusztul tőle... Plusz maga a gyári frissítés is úgy tűnik, hogy nem igazán tesztelt, mert van, akinek megy/működik, van akinek meg helyből tégla lesz a telefonból. Meg voltak/vannak akik a gen2 upgrade előtt is össze-vissza moddolják a telefont, pl. a régi, RAM-feloldós csodazippel, ami kicsit hozzájárul a téglákhoz... Egyelőre úgy tűnik, hogy gen2-esítésre a legjobb a modaco-s exe-s megoldás, amiről kelzsoca is írt.
-
Ronam
addikt
válasz
#40993792 #15553 üzenetére
nekem december óta van meg a teló.kapott ez már hideget-meleget,tpt-t,modacos g2-t mindent amit el lehet képzelni
,megszámolni sem tudnám hányszor volt rom csere.mégis elsőre felment a t-s exe gond nélkül,most akkor ez mázli kérdése,vagy mi?
(#15591 HIROdj): ne haragudj,hogy ezt mondom de kaparom a falat a kommentjeidtől
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
anglergab #15577 üzenetére
"A t-mobile-os amss.mbn kellene, viszont svéd exe-s megoldással feltéve, saját partíciókiosztással."
Már válaszoltam korábban. NINCS keverés!
Én visszaállítottam gyári, Gen1 állapotra, és utána majdnem téglásított nálam az eredeti, hivatalos T-s update exe. User error kizárva.
Ott user error. Sőt... ott kezdődik, hogy eleve nem szabadott volna ez előtt átalakítani. No comment.
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #15577 üzenetére
Elég furcsa, hogy a szolgáltató tesztelés után hivatalosan közzétesz egy ilyen exe-t...
Szerintem nem kell mindent elhinni, nagyjából 0 tesztelés lehetett, a frissítést a ZTE készítette, a T-nek semmi köze hozzá, nyilván ők megbíznak a gyártóban, és a szoftverfejlesztő gárdában
Max 1-2x lefutatták, mielőtt nyilvánosra kidobták, de ész nélküli tesztelést szerintem senki ne képzeljen el
(#15579) HIROdj
Ha OC is kell akkor svéd rls4 vagy rls5.
(#15588) Keeperv85
Ebben is jo a modaco-s, csak egy gyári FTM recovery kell neki, mással nem foglalkozik
-
umek7
őstag
válasz
socketbind #15581 üzenetére
Mi is ez pontosan?
(#15582) attilav2: Igen, alapból úgy adják.
-
socketbind
csendes tag
Talán egy hete említettem, kipróbálta valaki azóta a Killswitchet?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1050559Én ugyan nem nyúzom a telefont, naponta kb. pár alkalommal 5-10 percig netezek vele, jelenleg úgy néz ki hogy 2 nap után 50% az akkutöltöttségem, de lehet hogy csak képzelgek. : ) Tapasztalatok?
-
tpeti78
senior tag
Készül a .....[link]
-
anglergab
addikt
(#15491) Keeperv85
Mit gondolsz erről?
A t-mobile-os amss.mbn kellene, viszont svéd exe-s megoldással feltéve, saját partíciókiosztással.(#15522) kelzsoca
Nekem is elhullott majdnem a telefon a hivatalos t-mobile-os update-től. Döbbenetes, hogy sok modaco-s cucc sokkal biztosabban működik, mint a hivatalos, gyári megoldás. Tanusíthatom, hogy esetemben nem lépett fel semmilyen user error, mégis lefagyott/végtelen ciklusba került a t-s Gen2 exe, méghozzá az elején, ahol a kritikus részeket tenné fel. Előző módosítások miatti hiba kizárva, ugyanis csodazippel gyári állapotra állítottam vissza a t-s frissítés előtt. Elég furcsa, hogy a szolgáltató tesztelés után hivatalosan közzétesz egy ilyen exe-t...
Nem a TPT-s Gen1 -> Gen2 módszert kellene népszerűsíteni?
Én már nagyon tartok a windowsos exe-s csomagoktól, mert random dolgokat csinálhatnak, különösen a hivatalos (sajnos). + Akik TPT-vel Gen2-esítenek extra 15 MB data helyet kapnak az exe-sekhez képest.
Egyetértek: sajnos a T-s update veszélyes...(#15550) Keeperv85
Én visszaállítottam gyári, Gen1 állapotra, és utána majdnem téglásított nálam az eredeti, hivatalos T-s update exe. User error kizárva. -
HIROdj
tag
csá melyik a legjobb rom? mikor lessz új? (amiben procit is lehet huzni)
-
Keeperv85
nagyúr
"Én pl visszaállítottam az eredeti T-s romra és csak utána frissítettem"
Csupán ennyiről van szó, semmi másról. Elég, ha éppen egy ilyen visszaállítás csinál egy hibás blokkot, az új partíciós tábla létfontosságú részébe. Kész is van a tégla.
Alapvetően ugye maga az exe is TPT-t hajt végre, nem fogja megnézni, hogy jó-e a beírt szektor...
-
Surfym@n
senior tag
talán a t-sek még ezzel próbálkoznak, ha egyáltalán van köztük olyan, ki jártas modaco-s fórumokon...
röviden annyi, hogy megnézik, be tudnak e lépni a telóval dfu-módba (hangerő le ÉS fel gombját nyomva tartva usb-re kötik a téglajelöltet)
ha nem akkor kuka, ha igen, akkor recovery, esetleg imei-visszaállítás...
csodálkozom is, hogy a te esetedben nem próbálkoztak ezzel.
lehet ki kéne küldeni pár kp-i szervízest a modaco-s fiúkhoz továbbképzésre.bár az is furcsa hogy a gyártó miért nem biztosít "szervízkönyvet" az operátoroknak
-
Fireman67
aktív tag
Lassan 2 napja használom a gyári 2.2-t. Előtte, főzetlen 2.1 volt rajta, amit ugyan onnan, ugyan azzal a módszerrel tettem fel, 2-3 nappal korábban.
Semmi baja a cuccnak, még az IMEI szám is stimmel. Ehhez tegyük hozzá, hogy elég szarul értek hozzá. Had ne vonjak le ezekből semmilyen következtetést.
Tapasztalatok: Az akku idő szinte semmit sem javult. (1-2 nap...használat szerint) A térerő addig is ennyi volt. A belső memória pofátlanul kicsi. -
törölt tag
A hivatalos T-s Froyo annyiban jobb, hogy frissebb, kicsit stabilabb és gyorsabb. De mivel gyári ROM, ezért kicsit buta, pl. nincs root, se a2sd (ext-s SD-re telepítés), inkább a Hungarian Fingerprint, az a gyári T-sből készült és jó. A svéd ROM-ok nagyon hasonlók a gyári T-s Froyohoz, ugyanolyan jók. Ha nem akarsz gen2-esíteni akkor a svéd ROM-ot lenne érdemes feltenni.
-
Edez
tag
válasz
Keeperv85 #15557 üzenetére
Én pl visszaállítottam az eredeti T-s romra és csak utána frissítettem. 90%-nál kiírta a progi, hogy írás hiba, oszt szevasz se zöld droid se semmi. Amilyen szar az usb csatlakozó elég szerintem kicsit megmozdítani a telefont és mivel az aksi sincs benn simán elszáll. TPT-t biztosabbnak tartottam, de hát ez van.
-
socketbind
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek, bár nem valami hasznos infó: Vodafoneos VDF_P729TV1.0.0B01 builddel nem fogsz tudni csatlakozni PEAP/MSCHAPv2-őt alkalmazó (legfőképp Cickó alapú) hálózatokhoz. (pl. céges vagy szewlan). Android 2.2 bug. Lehet frissíteni custom romra vagy cseszegetni a ZTE/Vodát.
-
Glatius
őstag
És az is benne lehet a dologban, hogy sokan nem vállalják be, hogy saját módszerre/MD5 check nélkül/orosz oldalról töltött alkalmazással próbálták átbuherálni.... egyszerűbb a T-re kenni...
-
Zorel
senior tag
Erre van megoldás?
Thx! -
Joshi
titán
Erre nem kaptam választ esetleg ennyire gáz lenne a kérdés?
-
szucsinka
őstag
válasz
MaTTeS #15533 üzenetére
nekem is csak 3g-vel megy a telenor... ha csak gsm-et állitok be akkor NiX térerö..
tudja vki meddig tart ez az állapot,?más: ha tpt-és modszerrel gen2-esitek akkor azon kivül hogy nem legális van vmmi hátrányom az exéssel szemben? ugy értem hogy akksi +térerö akkor is jobb lessz?
tudom olvass vissza +hasonlö de take it easy -
Greg-77
aktív tag
A múlthéten felraktam a Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue-t mert már nem bírtam kivárni a gyári T-s 2.2 erre ki is jött egy hét múlva!
Aggregátor: ZTE Blade T-Mobile 2.2 frissítés, kezdőknek alapján föltettem a gyári T-s 2.2 és 7% megállt újra kezdtem és akkor szépen végigment minden okés jól működik, eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam. Viszont mikor átakartam rakni az alkalmazásokat az sd-kártyára hibával leállt és azt mondta nem helyezhető át mikor ismét rányomtam áttette minden gond nélkül és ezt random módon tette de azóta is futnak rendesen az alkalmazások. Egészen kellemesen működik a készülék a Fingerprint miben hoz mást, újat, többet, érdemes föltenni (a Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue tetszett)
-
_NCT
addikt
válasz
#30662400 #15549 üzenetére
Mégis micsoda?
Hogy amire nem képesek a "nagy" több százezer forintot kaszáló fejlesztők, azt néhány fórumozó megoldja helyettük is, hogy ne kelljen annyi téglát visszavinni? És ezzel esetleg a gyártó is és a szolgáltató is jobban jár? Bár inkább csak a szolgáltató, gyártónak ezek forintos dolgok....
Ha ez így van, akkor ott súlyos elvi és üzletpolitikai problémák vannak.....
(bocsi hogy úgy fogalmaztam hogy csupán sima mezei "fórumozók" vagytok, de az ő szemszögükből ez így van....tiszteletben tartom mindenki szakmai tudását
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #15546 üzenetére
"Hát komolyan mondom én aztán végképp nem szeretek ilyet közzé tenni, de ez a T-s update téglásít, és nem hinném hogy ennyi user error lenne..."
Én meg hiszem. Agyon van G2-esítve, meg szanaszét particionálva legtöbb teló, amiből tégla lett... ez már magában elég user error. Erre még most rájön az is, hogy keverni is lehet a fájlokat --> téglagyár.
-
3lackhawk
csendes tag
Pont péntek 13-án kell mindenkinek GEN2-esiteni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #15543 üzenetére
Az a gyári állapot direkt került bele, van aki ragaszkodik hozzá, de aki nem annak meg ott a 128-as system
Csináltam én is sajátot, de ide inkább nem teszem be, ez a biztos, persze csak szerintem.
(#15544) api29
Hát komolyan mondom én aztán végképp nem szeretek ilyet közzé tenni, de ez a T-s update téglásít, és nem hinném hogy ennyi user error lenne...
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #15538 üzenetére
Egy-két észrevételem lenne.
Mivel a svéd ROM az első olyan ROM, ami gen1 és gen2 kompatibilis, szerintem ezért annál megoldható, hogy gen2-esítés után a már belakott ROM adatai visszakerüljenek a telefonra, így ne kelljen minden újra feltelepíteni. Ehhez a CWM Advanced Restore menüjében a restore data-t lehetne használni.
Másik, mellékelted a gyári partíciós táblát is, ez oké, csak egy kicsit pazarló még CM7 esetében is, mert 220MB system bőven sok mindenféle ROM-hoz (a gyári Froyohoz is, az is egy kicsit hájas ROM), így meg a data-n kevés hely marad. Ne csináljunk egy optimálisabb partíciós táblát CM7 / gyári Froyohoz? Mondjuk 37.5MB cache, 150/160 MB system, és 252/242MB data? Én csináltam saját táblát, és a svéd exe-vel feltettem a telefonra és nálam jól ment. -
sonique
őstag
válasz
MaTTeS #15533 üzenetére
mint tudjatok folyamatosan cserélik a Telenor hálozatát
és ezért vanna olyan cellák amik épp nem üzemelnekvagy épp közben kapcsoljak le
ilyenkor a kártyád is be tud ragadniérdemes ügyfélszolgalatot felhivni érdeklödni az tartrozkodási helyeden lévö
hálozat fejlesztésröl
és kérni egy frissitést a kártyára -
-
tboldi
nagyúr
Lucifer6280:
nem tudom. de megkérdezhetem miért?bocsi, nem a "válasz" gombra kattintottam
-
latis666
aktív tag
válasz
kelzsoca #15508 üzenetére
Én tegnap a stock recovery-s verzióval csináltam meg a t-s exe-s frissitést és bár a szivem majdnem megállt, azért a frissités tökéletesen végigment.
(előtte nem volt partició modositás)
szerintem a korábbi módositás vagy memoriában maradt szemét miatt lehet ez a sok hiba. Persze érteni nem értek hozzá az igaz. -
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Létezik olyan program ami elrejti a market elől az alkalmazásokat.? -
kelzsoca
félisten
=S=A=J=Á=T==F=E=L=E=L=Ő=S=S=É=G=R=E==H=A=S=Z=N=Á=L=D=
Mire használható ezen leírás? =>Vodafone készüléknél RAM feloldás/a készülék Gen2-vé alakítása/módosított partíciós tábla használata
=F=E=L=E=L=Ő=S=S=É=G=E=T==N=E=M==V=Á=L=L=A=L=O=K=A LEÍRÁS NEM JELENHET MEG MÁS HELYEN, KIZÁRÓLAG CSAK A LOGOUTON, TEHÁT SENKINEK NEM ADOK ENGEDÉLYT EZEN ÍRÁS PUBLIKÁLÁSÁRA MÁS OLDALON!
-
Zorel
senior tag
Sziasztok!
Gyári T-s 2.1-et frissítettem a T-s 2.2-re, rendben is volt, de mivel igen kicsi a data hely, így a T-s fingerprint_liteot is felpakoltam, ami után nem indult el a telo, zöld robotig jut és ott megáll. Recoveryből visszaállítottam a 2.2-t, így a telo ok, de a fingerprint nem jön össze. Ötlet, hogy mi az oka? Köszi.
-
MaTTeS
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy problémám van. Tegnap frissítettem gen2-re a telefont a t-s exe-vel. Azelőtt a kelzsoca féle Swedish Spring RLS4b blue lite verzió volt fent. Frissítés után a Szezso15 féle MIUI-s RLS5-öt raktam fel. Ma küldtem egy sms-t és utána (kb egy órára rá) vettem észre, hogy nincs hálózat, nincs szolgáltatás. A teló T függő, de djuice (telenor)-os kártyával használtam. Hazajöttem és beleraktam a régi T-s simemet, azzal egyből talált hálózatot (max téretővel). Visszarakaktam a djuice-os simem és nem talál hálózatot. Gondolván, hátha a romnak nem tetszik valami, visszadobtam a kelzsoca féle Swe.Spr. RLS4b lite verziót. Nem jött be a dolog, mert továbbra sem talál hálózatot djuiceos simmel.
Valami ötlet? -
syl5
őstag
Sziasztok!
Fáj nagyon a szemem, így nézzétek el nekem, hogy nem olvasom át az elmúlt 25 óra 600 hozzászólásostermését!
Szóval volt valami egetrengető dolog ezen időszak alatt? -
kelzsoca
félisten
válasz
Peat;) #15516 üzenetére
Szia!
szeretném a gyári t rommal gen2-esíteni a telefont, majd utána a fingerprint lite romodat feltenni.
Szerintem ne kockáztass
Hamarosan elérhetővé fogok tenni egy leírást, mert folyamatosan hullanak a telefonok a T-s frissítés miatt.
Ebben a leírásban a modaco-s megoldás lesz, szerintem érthetően általam felvázolva, várd meg, olvasd el, és dönts(#15512) pacman789
Szerencséd volt.
-
Peat;)
veterán
válasz
kelzsoca #15492 üzenetére
Szia, szeretném a gyári t rommal gen2-esíteni a telefont, majd utána a fingerprint lite romodat feltenni. Azonban a partícionálás gondolatával is játszok mivel ha minden igaz a gyári gen2 data az 162 mega körüli, miközben most 208 megát ír nálam android info internal memorynak..akkor ha nem vagyok szuperhülye ez visszalépés lenne ilyen szempontból
A partícionálás csak a modacos gen2-esítéssel érhető el? ([link]) Vagy csak gen2-esítés céljából felrakott 2.2 t romos készüléket is lehet particionálni, mielőtt custom romot raknék fel?
Bocs ha már volt, illetve ha túlzottan bonyolult akkor hagyd a fenébe és maradok gen1 vagy megbarátkozom azzal hogy az sd kártyát kell majd befogni a kis gen2 data miatt..
SZERK: nem jó a gyári tré updatelő?! Akkor még egy kérdés, a modacos partícionálós leírás megfelelő, annyi változtatással hogy a lite romodat rakom a kártyára? "At this point, download SS RLS4b on to your sdcard and leave it there.(Important)"-itt, és majd azt telepíteném.
-
kelzsoca
félisten
válasz
pacman789 #15505 üzenetére
Ennek a telefonnak nagy valószínűség szerint vége lett.
Sokat nem tudsz tenni, lehúzod usb-ről, és megpróbálod újra FTM módba tenni, ha engedi akkor a telefonból nem lett tégla, ha semmire nem reagál, akkor viheted is cseréltetni a szolgáltatóhoz.
(#15507) Keeperv85
Komolyan vicc, hogy éppen a hivatalos frissítéstől szállnak el a telefonok, állítom ha a modaco-s exe-t engedték volna rá ezen tulajdonosok talán egy készülék sem lett volna tégla, valami nincs rendben ezzel a T-s update-el.
-
-
kelzsoca
félisten
==========================
Fingerprint_circlemod_theme
==========================MD5: c89fbd0f109d70ac3b5ea5715983692e
Keresőszavak: finger, fingerprint, theme, téma, circle, circlemod
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
eddig svéd rom volt fent, most hogy megjelent a T-mobilos frissítés gondoltam frissítek, feltettem a gyári recovery-t és onnan meg követtem a t-mobilos leírást, elindult a progi de 98%on megállt:S azt íjra pirossal, hogy reset:Segy kép róla:
mi a teendő?:S
előre is köszi!
üdv
pac[ Módosította: RoyalFlush ]
-
kelzsoca
félisten
(#15494) Freeman01
(#15498) Reverting5 perc és kész.
-
Ronam
addikt
válasz
Keeperv85 #15491 üzenetére
de feltűnt a probléma amit írtál.pont miután felraktam a t-s exe-t nálam ugyanez volt.fos ez a recovery,ahogy van.be is paráztam kicsit wipe után
,csak ez a fos recovery maradt,első alkalommal mikor próbáltam sd-ről rom-ot telepíteni ott is ugyanezt a hibaüzenetet dobta
.kicsit beszartam,de aztán egy restart után megoldódott a probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest