- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz
orrlyuk #16592 üzenetére
Ha csinálsz mentést a telóról, mindent kipróbálhatsz, én a launchertől kezdve a billentyűzetig mindent letakarítottam, amit nem használok, és csak a saját van fenn. Olyan mintha főzettem volna magamnak.
Vannak dolgok amihez természetesen nem szabad nyúlni, csak azokat az alkalmazásokat töröld, amiket a marketből már előre helyettesítettél. Van továbbá néhány, amit csak recoweryből tudsz cserélni. (contacts, phone, stb.) -
ux1
addikt
Ha már mindenképpen izgalmat akarsz
-
_NCT
addikt
Ha valaki a Sysdy nevű files mappában lévő partíciós mbn-eket kicserélni a sajátjaira, majd ezt a mappát felülíratja a c:\windows\sysdy mappában lévővel, az átélhet izgalmas perceket amikor upgrade-elni akar?
-
ticzi01
aktív tag
Ki tudja megmodnani, hogy mikor lesz végre stabil 2.3.3 Rom eddig egyedül ez a verzió jött be, csak a bugos fagyások kicsit bizonytalanná tette számomra a dolgot, de tény, nagyob baba.
Tapasztalatok? -
espista
senior tag
Ez az írás lehet a gyógyír a problémámra? #16554
[link] -
FakeJack
csendes tag
Sziasztok. Feltoltam a T-s 2.2-t a telomra es azota azt csinalja, hogy ujraindul, ha radugom a toltore. Tapasztalt valaki ilyet?
-
kelzsoca
félisten
válasz
warezxts #16580 üzenetére
Mint ahogy a neve is mutatja GPS konfig fájl.
FULL romot szeretnek feltenni RLS5 vagy CMxx, ezek fullak, vagy van belole full?
Alapból sem a modaco-s romok, sem a cyanogenmod romok nem úgy vannak elkészítve, tehát nincs.
Én, Keeperv85 és ux1 szoktunk csak full romot készíteni.
ui: a full elnevezést én adtam az ilyen romoknak, előnyüket pedig a blogomban egy full romnál megtalálod.
(#16583) FakeJack
A frissítés ugye hibátlanul végigfutott?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
warezxts #16580 üzenetére
Az attól függ, hogy neked mi a "full". Amennyiben a CM7 funkcionalitását nézzük, az elég full, ha a stabilitást, akkor nem full, hanem fail...
@pista59: Igazad van, kiment a fejemből, hogy a MoDaCo csomagban benne van az alap felosztás is. Mea Culpa... inkább megyek is és vízbe fojtom magam...
@Kelzsoca: Na de azért... szezso kimaradt, hát szégyelld magad!
-
warezxts
senior tag
valaki meg mindig erre... GPS.CONF file mire jo? mert a navim elter 30 fokot a normalistol, regi romban jo volt (RLS4)
Ha gen2sitem a telomat (mert gen1re mar nem terem a forumon semmi hasznos), akkor FULL romot szeretnek feltenni RLS5 vagy CMxx, ezek fullak, vagy van belole full?
Mindenkinek elore is koszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #16572 üzenetére
Eleve nem szabad üres SD-vel bárminek is nekilátni
A svéd modaco-s exe-ben a recovery pedig "csak" az usb mountolásnál vérzik el, de ha már van az SD-n csomag, amit lehet telepíteni nincs is gond (vagy esetleg egy friss recovery, amit azonnal rá lehet ereszteni a régire)
(#16575) Saccco
Blogomba körülnézel, megtalálod, elolvasod, és megcsinálod.
-
Glatius
őstag
-
GrandS
senior tag
Védett WiFi-hez hogyan lehet csatlakozni:
Teljesen legális a dolog, munkahelyi, adott egy csomó certificate file ( .der .key .p12 .pem ) , csak nem tudom hol lehet a telefonnal ezeket tudatni. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Glatius #16570 üzenetére
A MoDaCo-féle verzióban csak éppen a recovery szar, amit ha naivan nem cserélsz és neki látsz egy üres SD-vel, akkor jön utána a mély torkos műszak, mert azzal nem fogsz romot másolni már rá. Bootloader mód, így nincs, szóval az adb sem segít. Kifejezetten szerencsés, ha van kártyaolvasója az embernek...
-
Glatius
őstag
válasz
Saccco #16553 üzenetére
Az IMEI-t is tartalmazó tárterület áthelyezése mindenképpen kockázatos, ezért ha a T-s változatot használod, akkor inkább vidd be egy T-pontba. A modacos-ról kevesebb rosszat hallani, de lehet csak azért, mert azt nem tolja fel minden eszement. A svéd ROM nekem nagyon bevált, már a negyedik vűltozatát használom, szoftverre nehéz azt mondani hogy tökéletes, de ez majdnem az.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
volvoguy #16561 üzenetére
Tele van fél topic vele...
Röviden:
Csak G1-es telefonra jó, a tiéd olyan, mivel fogalmad nincs róla milyen a G2-es, ergo nem frissítetted még.
A frissítés után G2-es lesz, visszaút nincs. Nem tudod G1-re visszaállítani majd, akkor sem, ha esetleg meggondolnád magad. Ez természetesen vonatkozik a szervizben történő frissítésre is.@pista59: Mi a baj...? Valami rosszat mondtam talán?
@Marcelldzso: Köszöntöm a válaszod, közben mi is "megfejtettük" ezt a kérdést itt
-
volvoguy
addikt
A hivatalos 2.2 frissítésében van szerepe annak, hogy gen1 vagy gen2-es a Bladem (nemigazán tudom hogy ezek mit is jelentenek) illetve a kernelverzió? Nekem TM_P729TV1.0.0B01
Vagy tökmind1 milyen, beviszem T-be és ők megcsinálják?
-
Saccco
nagyúr
kelzsoca:
A fingerprint T1 - Tfüggő is? Vagy? -
sunya84
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyén fog hangzani az alábbi kérdés, úgyhogy előre is elnézéseteket kérem
Adott a jó kis Blade teló a Swedish Spring RLS5 by Szezso15 rommal és adott egy jó kis présházbuli a világ végén, ahol nincs net, mindez május 28-án, a BL döntő estéjén. A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e a mobiltv által lejátszott adás átküldése adatkábellel pc-re?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
espista
senior tag
Sziasztok!
RLS3b volt eddig a telefonomon modositott particios táblával. Tegnap feltettem a gyári 2.2-t, majd az FpT1-et. Jól gondolom, hogy az nem tartalmazza a particios tábla módosítását? -
vegyszer
addikt
válasz
kelzsoca #16539 üzenetére
az első kísérletem a teló szoftverébe való belemászásra egy root kísérlet volt, de csak a zöld robotig jutottam. Csak ar akksi levét segít, de ezen kívül gyakorlati problémát nem okozott...
mikor próbáltam mind menüből, mind az előbb elített kóddal minden beállítást törölni a készülékből, csak a zöld robotig jutok el, ismételten.Annyira nem megy a mindent törlés, hogy még a cookik is megmaradnak, mégcsak a névjegyek sem szállnak el, és kész.
Valami ötleted van rá, hogyan lehetne helyrehozni?
(rossz amilcímmel kezdtem a belakást, én nem tudom a másikat alapértelmezetté tenni, pl gtalkban) -
Glatius
őstag
válasz
Saccco #16541 üzenetére
Annyival veszélyesebb, hogy ez ne csak ír, hanem olvas és áthelyez.... ezt nem lehet ismételni, ha leállna.
rhartaBiztosan nem fat-16-ra van formázva. Másik lehetőség, hogy a Winfos telepítés előtt ellenőrzi a [Ctrl] [Alt] és [Del] gombok meglétét, ezért nem is fog menni.
-
rytsye
csendes tag
Valaki segítség az előző kérdésemre ??????
-
-
rharta
tag
-
rharta
tag
válasz
volvoguy #16537 üzenetére
A T.mobile oldaláról tedd fel a hivatalos Rom-ot és máris olyan. Ha gen1 akkor 2.1 ha gen2 akkor 2.2
Egyébként ugyanugy csináld mint ha gariba vinnéd vissza mókolások után. Nincs rá billentyűkombóEsetleg ez: a hüvelykujjaddal nyomd meg a menü gombot, majd 2mp-re a hangerő le és mielőtt letelne a 2mp nyomd le a hangfel-t is 3 mp-re. Most a gyűrűs ujjaddal nyomd meg a bekapcs gombot és közben kérj meg vkit h vegye ki a simkártyát.
-
rharta
tag
én azt szeretném kérdezni hogy windows xp elérhető lesz a bladen? Meg, hogy ahhoz kell külön boot particio? Mert én most próbálom feltenni a milleniumot, de valami fail-t ír, heeeeelp!!!
-
volvoguy
addikt
Szeretnék mindent legyalulni a Blade-ről (nevek, üzenetek, appok), hogy olyan legyen mint amikor még megvettem. Hogy csináljam?
Van erre vmi billentyűkombó? Hangerőgombokkal vagy hogyan tudom??
-
rytsye
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! Lenne még valami! Hogyan tudok avi-bol olyan mp-4 filmet convertálni(milyen progival) ,hogy a telefon egész képernyőjén fusson a film vagy azt be lehet valahol állítani? Mit kell csinálnom? Még egyszer köszönöm !
-
kelzsoca
félisten
válasz
volvoguy #16524 üzenetére
Nyugodtan bízz bennük, igaz a legtöbb nem áll a helyzet magaslatán, de a lényeg nem is ez, hanem az ha letéglásítja a készüléked, akkor azt szó nélkül cserélnie kell
(#16534) Saccco
Miért nem dobod fel csak a gyári recovery-t? és ezután engeded rá a T-s exe-t.
És akkor gyorsabban tudsz téglát is gyártani, most feleslegesen húzod itt az időt -
Keeperv85
nagyúr
válasz
volvoguy #16524 üzenetére
Pedig csak nyugodtan bízza szervizesekben! Aki nem nyúlkál tűzbe, az ugye nem is égeti meg magát. Lefordítom, hogy értsd: ha minden rendben van a telón, akkor nincs mitől tartani. Ha esetleg kifekszik, még mindig lehet mentésed, ami ugye otthon teljesen legálisan elkészíthetsz, garancia vesztés nélkül.
-
barnam_
nagyúr
válasz
istnag #16462 üzenetére
GEN2-es telefonon nem fog elindulni a T-s frissítő, tehát feleslegesen szenvedtél vele.
(#16513) Saccco: ezt is megéltük
Mondjuk sokat nem vesztettünk volna ha nem jelenik meg...
(#16524) suti_88: de, a legújabb Froyo Vérpistike MIUI edition-t fogják neked felrakni a T-nél
(#16527) kungzi: mért kellene hozzá?
(#16526) Bdanyy: 3G watchdog csak mobil net forgalmat mér, amúgy használd az apndroid-ot, és nem fog felmenni m.netre
-
kungzi
veterán
Múlthéten felraktam a hivatalos T-s frissítést. Szeretném kipróbálni a 2.3-at is, de ahhoz kell a modacos-s frissítés. Érdemes megcsinálni, vagy nagy a valószínűsége, hogy falazó blokk lesz a telóból?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Blade wifi fix meg regpon is megy, mégis folyton átugrik 3Gre a teló, vagyis ha elmegy a wifi jelrőssége, hiába jövök vissza a router közelébe nem megy vissza rá. Most emiatt sikerült 15 megát elhasználnia 3 nap alatt
Esetleg valami progi ami megbízhatóan programonként le tudja írni az adatforgalom mennyiségét, létezik? 3G watchdog csak az összes forgalmat írja, pro lehet tudja de nem akarom feltenni mert elveszteném az eddigi statisztikát.
-
volvoguy
addikt
Ha ugye beviszem a T-be hogy rakják rá nekem a 2.2-t, ugyanazt teszik rá mint ami letölthető az oldalukról? Mármint nem buherálnak semmit? (nem bízom a szervízesekben...)
-
sesshou
senior tag
válasz
Glatius #16515 üzenetére
Ugyan nem igazán áll szándékomban megváltoztani ezt a felosztást de hol tudom ezt megnézni hogy most hogy van felosztva? és hogy lehet ezt megváltoztatni. Jó informatikus révén addig nem igazán hagy nyugodni a dolog amíg (ha ugyan nem is nyúlok hozzá.) nem tudom hogy mindent ilyen kis dolgot. és akkor majd én leszek az aki az ehhez hasonló bugyuta kérdéseket megválaszolni
-
kekfog
csendes tag
Akinek volt olyan problémája a 2.1-es gyári szofttal, hogy a vissza gomb nem villogott nem fogadott hívásnál és sms-nél, attól kérdezném, hogy a 2.2-es-be is van ez a probléma? Tudom, hogy a Led me Know Beta nevű progi megoldja a gondot "elvileg". Nekem az FLB8-on lefagyasztotta a főképernyő óráját.
Az "én megyek" is jól működik ezen a gyári 2.2-esen? -
diegho
nagyúr
Nálatok is többet bír a teló a T-s 2.2-vel? Én eddig 2 nap alatt lemerítettem mindig, ha neteztem vele napi 1-2 órát és még játszottam is valamennyit. Most meg szombaton reggel vettem le a töltőről, azóta folyamatosan bekapcsolva a wi-fi, neteztem kb 3-4 órát, játszottam kb 1 órát és 63%.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Pumika1975 #16510 üzenetére
Fogalmam nincs mi a szívfájdalma, lehet "véletlen" feljelentettem őt vagy valamelyik "mélyen tisztelt" tolvaj barátját... "ez van, Sprite!" Nem mintha nagyon meghatna egy fórumon valakinek a véleménye, pláne... na inkább hagyjuk szerintem.
-
Saccco
nagyúr
Régen jártam erre....
Van T-s 2.2?!?! El se hiszem... -
sesshou
senior tag
-
Glatius
őstag
válasz
volvoguy #16508 üzenetére
Ha a T-s update-t akarod, akkor vidd be egy T-pontba, és csináltatsd meg a szervízessel! Ha az ő kezében adja be a kulcsot, akkor biztos a csere, ha te viszed be, hogy nem bírta ki, akkor jön a kézmosás, meg a nem hiszem el...
Ez a művelet mindenképpen kockázatos, feleslegesen pedig nem szabad kockáztatni még apróságokat se. -
volvoguy
addikt
ÜDV! Tényleg kijött a 2.2-es update a Blade-hez? Megnéztem T oldalán, szóval akkor gondolom igaz.
Frissítésről mit érdemes tudnom? Letölti magától a készülékem netről és updateli magát, vagy nekem kell a T oldaláról az ott leírtak szerint?
Az update minden adatot töröl a telóról? Tehát érdemes Backupolni ezeket? Köszi üdv!!!
-
kelzsoca
félisten
d) CM miatt ugyan ne akarja már átméretezni a partíciós kiosztást
(#16505) sesshou
Segítek akkor picit, stabilabb lehet mint eddig, de soha nem lesz olyan mint egy a készülék gyártója által fejlesztett és kiadott szoftver.
Ha a telefon hobbi, szórakozás céljából tartod elsődlegesen, akkor tedd fel a CM romot, ha komolyabb munkára, munkaeszköznek használod a készüléket, és fontos a megbízhatóság akkor használj gyári romot.(#16508) suti_88
Vidd be egy T-s boltba és ráteszik a telefonra, előtte a fontos adataidról készíts mentést.
(#16509) Glatius
Szerintem aki a T-s frissítést szeretné a készülékre engedni, nyugodtan mondható, hogy vigye inkább be a szolgáltatóhoz, és csináltassa ott.
-
-
sesshou
senior tag
Valahol olvastam hogy ahhoz hogy a cm-et feltegyem át kell variálni a system/cach/data particionálást a telón ez mennyire igaz mennyire veszélyes mennyire vissza csinálható és mennyire... hogyan kell
-
kelzsoca
félisten
A mai napon 2011.05.16. még nincs információ arról hogy a Telenor hazai mobilszolgáltatónál, a ZTE Blade típusú készülékre mikor várható a hivatalos 2.2-es Froyo frissítés!
Keresőszavak: pannon, telenor, zte, zte blade, blade, frissítés, update, 2.2, froyo, hivatalos, ügyfélszolgálat, szolgáltató, telefon, kerti locsoló.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Hardcore café
- GTA V
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest