- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy nem jelennek meg a névjegyek? A telefon kiírja, hogy mikor szinkronizálta le utoljára a gmail névjegyeket, a megjelenítésnél ki van választva, az a csoport, de egy névjegy se látszik, de a csoporton belül ,ha gmailen nézem van 249 név:S
A hívás infónál a név és a fényképek azok megjelennek:S az smsnél is:S
sd4 van fent.Mit rontottam el? Illetve mit kéne még beállítani?-
Előre is köszi!
Üdv
pac -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Blademen Sweet_Dreams_III_Remastered fut, olvastam, hogy másnak is kifagy a google navigáció(nekem el se indul rögtön bezárja)
Az lenne a kérdésem, hogy melyik romon fut normálisan?Előre is köszi!
üdv
pac -
pacman789
aktív tag
válasz
bigdadylaci #29805 üzenetére
ezen én is gondolkoztam meg keresgéltem progit, de nem találtam
aki tud az mondjon egy progi nevet
régi telómnál be lehetett állítani, ha volt nem fogadott hívásom 1percenként csippant egyet. Jó lenne ha lenne rá valamilyen app
szerk.: Missed Call Deluxe
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kicsit belassult a telefonom,gondoltam újratelepítem, fingerprint full van trés, azóta kijött jó pár rom, melyiket érdemes felrakni? sajnos nem is volt időm követni, hogy melyik milyen
bocsi az off-ért
előre is köszi aki segít
ui.: amúgy a sweet dream 3ra gondoltam
Üdv
pac -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kb 1 hónapos a zte-m(ki lett cserélve) T-mobilos, gen 2es készüléket kaptam.
Felment rá a fingerprint full, és azt vettem észre, hogy nincs hely a telefonon.
szervízmenü memory test és 160megát ír:S olvastam olyat, hogy 256, de az a gen1nél volt és csak az elején(erre kellett a csodazip)
Ez mitől lehet? vigyem vissza?
[kép a szervizmenüről]Üdv
pacman -
pacman789
aktív tag
válasz
kelzsoca #15709 üzenetére
értem, egy kérdésem maradt a fehér zónába milyen telefonok vannak? értem itt a t-mobilos telók illetve a Magyarországon kapható összes független telefon, vagy milyen adatbázis az?
itt megint visszafordulnék arra a pontra, hogy ha a fehér zonába nincs benne a világ összes telefonjának az IMEi száma akkor, hogy lehet használni pl egy canadai független telfont?:S vagy nem lehet?találtam valamit:
A szám első hat számjegye a típusengedély számát és az engedélyező országot jelöli, a 7-8 jegy az összeszerelőt (pl. Nokia), és a fennmaradó rész a telefon egyedi azonosítója.mivel nekem az első 4 szám nulla így tti szívás:S na inkább alszok megvárom mit ír api29
köszi mindent!
jó8
üdv -
pacman789
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15699 üzenetére
(#15700) bodrik11,(#15699) Keeperv85: akkor lehet ott rontottam el, hogy bent hagytam az aksit:S
na mind1 megtörtént sajnos, most a lényeg, hogy valahogy visszaállítani.(#15698) mpire: Azt a fájlt, lehet valahol szerkeszteni? pl átírni benne az IMEI-t és utána azt flashelni vissza, így visszatudnám állítani.
amúgy nincs olyan mappámszerk.: bár én még azt nem értem, hogy azzal, hogy megváltozott az IMEI miért tiltanának le? mert ez kb olyan, mintha egy másik telóba raknám a sim kártyámat. vagy tévedek? nem értek hozzá, szóval ezt csak józan paraszti ésszel belegondolva gondoltam
-
pacman789
aktív tag
válasz
#45553408 #15694 üzenetére
A bekapcsolást azt nem úgy gondoltam, hogy bekapcsoltam a telefont, hanem a bekapcs gomb meg a hangerő le gombal indítottam el a gyári recovery-t. neked bekapcsol úgy a teló, ha csak a hangerő le gombot nyomtad semmi mást? mert nekem nem, ezért nyomtam mellé a bekapcs gombot.
erre gondoltál? -
pacman789
aktív tag
Szia!
kelzsoca féle Swedish_Spring_RLS4 volt fent, feltettem a gyári recovery-t, windows 7 64bit feltettem a blade driverét, majd aksi ki, utána visszarak bekapcs hangerő - gomb, bejön a gyári recovery rádugultam a gépre, progi már elindítva volt rendszergazda módba, felismerte rányomtam, hogy start, elindult és 98%nál megállt, kiírta pirossal, hogy reset és nem csinált semmit se 10percig. A fórumon azt tanácsolták, próbáljam meg újra az egészet, kábel ki progi bezá,r progi elindít kábel be és start végigfutott, ahogy felment fel a recovery és a fingerprint full, ekkor vettem észre, hogy más az IMEI.
ezt történt, most meg tépem ki az összes hajszálamat egyesével:S
szerk.: azzal amit a té adott ki.
-
pacman789
aktív tag
válasz
kelzsoca #15662 üzenetére
nem tudom mi lenne a jó megoldás:S mert ha minden gyári cuccot visszarakok és mondom, hogy a flashelés(gyári) közben szart be a teló megállt a progi és újra kellett csinálnom és a bekapcsolás után észrevettem, hogy megváltozott.
vagy várok, aztán vagy kitiltanak vagy nem, ha kitiltanak, akkor megyek be és adom elő a történetem:S
azért írtam api29-nek, remélem tud valamit segíteniköszi szépen a segítséget meg a tanácsot
szerk.: amúgy meg az tényleg lehetséges, hogy nem veszik észre? értem azt, hogy azt veszik észre, hogy megváltozott, vagy azt, hogy egy olyan IMEI számos teló van ami elvileg nem létezik.(de így akkor, ha más országba veszek telót, akkor mi van?)
-
pacman789
aktív tag
na az nem ugyan az :S
a szerviz menüben 4nullával kezdődik utána meg különböző számok, de egyáltalán nem hasonlít arra ami az aksi mögött van. Bár ebből nem lehet, olyan nagy gubanc. vagy igen?(#15654) umek7: Jó, de csak akkor,ha valami tönkremegy rajta és gariztatni kéne, de akkor is bepróbálkozok, hogy megállt a frissítésnél és, hogy az okozta.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
eddig svéd rom volt fent, most hogy megjelent a T-mobilos frissítés gondoltam frissítek, feltettem a gyári recovery-t és onnan meg követtem a t-mobilos leírást, elindult a progi de 98%on megállt:S azt íjra pirossal, hogy reset:Segy kép róla:
mi a teendő?:S
előre is köszi!
üdv
pac[ Módosította: RoyalFlush ]
-
pacman789
aktív tag
válasz
Pumika1975 #12399 üzenetére
miért?
ebbe mi a gáz, hogy ki akarom próbálni?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan progi, amivel betudom korlátozni a wifi sebességét?
32kb/sec-re akarom.
Gondolkozok, hogy előfizetek netre, mert már megszűnt a túlforgalmazási díj, csak hogy mennyire lenne elviselhető ez a sebesség, és ezt saját magam akarom kitapasztalni -
pacman789
aktív tag
válasz
dim dim #11175 üzenetére
ha ezer helyről hallod miért nem hiszed el?
az kimaradt, hogy éjszaka repülő módba van.
szerintem én nem leszek attól nagyfiú, hogy azt mondom, hogy húú nekem sokáig bírja, ez az igazság, miért hazudjak?:S szal, ha te nem hiszed el sajna ez van:S ja meg nincs rajta 1001 háttérbe futó progi, mert minek? nincs 3g-m mert nincs mobilnetem, szerintem nem hihetetlen. -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Melyik Romot ajánljátok? 1gen blade, eddig FLB-R10b_HUN_full volt fent, de már kezd lassulni fagyni:S gondoltam, ha újrarakom akkor tegyem fel a mostani legjobbat, olvastam vissza a fórumon, de elég sok ROM van:S nem tudok kiigazodni, hogy melyiket lenne érdemes felrakni!válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
pac -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit láma kérdés, de hova kell másolni a fényképeket a telóra, hogy megjelenjen a Galériába?:S
Már próbáltam minden hova, de nem jelenik ott megelőre is köszi
szerk.: újra kellett indítani a telót és így látszik:S mindig ez lesz a megoldás?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kelzsoca féle flb10-es rom van fent, gondoltam váltak erre a svéd romra. mivel 3.0.0.6-os recovery van fent frissíteni akartam, a rom manegerrel, de nem csinál semmit se:S először elkezdte letölteni aztán kifagyott a progi most ahogy rámegyek, hogy Flash ClockworkMod Recovery nem csinál semmit 1-2 perc múlva kifagy:S
mi lehet a baj?
Illetve máshogy nem lehetne felrakni az új recoveryt?
előre is kösziszerk.:
így megpróbálom:
http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327215/recovery-3-0-1-4-clockworkmod-recovery-for-zte-blade-oled-tft/vagy ez nem jó?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Last Epoch
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest