Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
-
Sir Riccio
addikt
Nekem volt már fagyás, bár az adódhatott a 729MhZ CPU max. órajelből is. Időnként eljátsza, hogy ki majd be kell kapcsolnom a kijelzőt ahhoz, hogy be tudjam írni a PIN kódom, mert elsőre érzéketlen a Touch de ezt gyári Orange B08-al is csinálta ha jól emlékszem. Szintén stable, amit én sem neveznék késznek és lehet, hogy placebo lesz amit mondok, de nagyon stabilnak érzem az eddigi CM-ekhez képest. Ez már üti azt a szintet amit az LG-nél tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Saccco
nagyúr
Nézőpont kérdése.
Én a Blade-t vodás kártyával használom. Havidíj 3.000 Ft.
36.000 + 24*3000 = 108.000 Ft
A számolásom abban sántít, hogy nincs hűségem ami a Blade-hez kötne (a vodánál van egy másik telefonra). Valamint kártyás árat számolok. De így felfogható egy TCOnak.
szerk:
+1 sántaság... Nem lesz meg 2 évig...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
istnag
addikt
Azért, ezt nem lehet így számolni,hiszen a 24*5000 az leforgalmazható és,ha valaki használja telefonálásra is a telefonját az nem olyan sok.
Más: Kedves Mindenki! köszönöm,hogy megtiszteltek privát üzenetekkel,de pls,ne nézzetek már hülyének. Az,hogy nem írok ide nap,mint nap,nem azt jelenti,hogy ne tudnám,hogy pl,Zsoca mit akart írni és mit sem,vagy,hogy nincs IGO androidra,vagy a mi a GEN1 és GEN2 és hasonlók. Az elsők között vettem meg ezt a telefont a kezdetektől jelen vagyok a fórumon olvasom is. Néha nem értem ugyan,de ez az én szegénységi bizonyítványom (-főleg angerlab hsz-eit ). Nem vagyok egy nagy guru,de tényleg hülye sem. Ha valaki félreértené,nem az a baj,hogy jönnek,ilyen,felvilágosító privátok,hanem az amilyen stílusban jönnek. Ezt azért írtam ide,mert nincs időm,kedvem mindenkinek egysével válaszolni.
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
"200 db SMS pff ezzt pláne nem értem míg egy sms-t begépel az ember felhívom az egyént és megbeszélem vele, sokkal gyorsabb és praktikusabb."
Ezzel azért vitatkoznék. Nekem a vodánál 100perc + 1000smsem van.
Igaz az smsek csak hálózaton belül ingyenesek, de így is elküldök 150-200at egy hónapban. Mindent le tudok írni amit akarok, vígan küldözgetek akár csak egy smile-t is. Nem mellesleg meg beleférek a 3000ftba...szerk:
Kimaradt... nem vagyunk egyformák![ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelzsoca
félisten
Végülis csak 2 év letöltendőt lehet kapni IMEI átírásért, egész vállalható
(#7347) moonster
A blogomban is megtalálható CM rom ma volt a második napja hogy fent van, és mindkét éjjel bekapcsolt ébresztővel, airplane módban 0%-ot merült.
(#7349) kungzi
Restore=visszaállítás, lehet full visszaállítás illetve csak bizonyos dolgokat is vissza lehet állítani.
(#7350) Edez
Hát csináljátok, engem nem zavar, modacon minden le van írva, még a Gen1=>Gen2 update is, ha valami rosszul sikerül meg beírtok oda a forumba és várjátok a megoldást, ha esetleg valami rosszul sikerülne.
Ha meg teljesen tégla, viszitek vissza a szolgáltatóhoz a készüléket, a tömeges visszahordásnak a garancia további szigorítása lesz az eredménye, és a végén majd csak bevizsgálás után cserélnek ZTE Blade-et, és nem azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
De az, hiszen te egy másik illegális módon csináltad az átalakítást, amivel kitörölted az imei számodat.
Tehát már az elején elrontottad, kicsit azért gondolkodjatok tisztán mielőtt írtok valamit.kopuler
gen2-gen1 még mindig nem megoldott, csak a gen1-gen2 és az sem tökéletes.
Szerintem várjunk vele 1 hónapot, és jobb lesz.
Amúgy az elmélet mindig könnyebb.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Glatius
őstag
Nekem gyanús, hogy már a program megszerzése és birtoklása ia büntetendő lehet, ugyanis bűncselekmény elkövetésén kívül semmire sem használható. Lehet, hogy a lopás csak akkor bűncselekmény, ha be van fejezve, de a rablásnak a kísérlete is büntetendő a terrorcselekmény pedig előkészületi szakban is csukdával jár... Az IMEI átírás is a legsúlyosabb dolog, amit egy ilyen készülékkel elkövethetsz, lehet, hogy durva az analógia, de nem jár messze az igazságtól..
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
mira72
őstag
nincs kivezetve?
akkor a sim alatt/mellett mi van? (hátlap le és sasol, utána okoskodik...)
ott van bent az elem-e is...
nem láttam még telót amin nem lenne kivezetés ( biztos van... )Ui.: Na megvan?
(#7398) Hosiminh : válaszoltál saját magadnak hát mert a teló alszik
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
ux1
addikt
Nem is szerepel jtag, de mivel csak elég a proggi képére ránézni és ott serial portos csatlakozás van elég valószínű a jtag, egyébiránt van jtag kivezetve, és nem ez az első program ami használja is. A komolyabb loggerek és analizátorok mind jtag-gel működnek. A MoDaCo-n is találsz még vagy két ilyen programot, ha olvasgatsz.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Keeperv85
nagyúr
"Én pl visszaállítottam az eredeti T-s romra és csak utána frissítettem"
Csupán ennyiről van szó, semmi másról. Elég, ha éppen egy ilyen visszaállítás csinál egy hibás blokkot, az új partíciós tábla létfontosságú részébe. Kész is van a tégla.
Alapvetően ugye maga az exe is TPT-t hajt végre, nem fogja megnézni, hogy jó-e a beírt szektor...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem érted, még mindig látom-
Ez a mód, ami írt, a DFU mód, akkor és csak is akkor jön elő, ha kikpcsolt állapot után egyszerre van jelen az bootloader és az FTM mód.Kulcsszó: EGYSZERRE.
Szerinted, ha van egy működő rendszered és az alól indítod adb-vel vagy menüből a bootloader módot, akkor honnan szopja elő a telefon mellé az FTM-et is közben? Nyomhatod a gombot, mint az őrült, mert az nem veszi észre...
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest