- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RaveForce #40833 üzenetére
Nem lesz.
Na most már én is kiváncsi voltam, és leszedtem a PowerAmp-ot, hogy mi a helyzet (nem használom 1ébként), és.............. tényleg nem játssza le a számokat
Akksi (r9): nem tudom pengénél mi a jó vagy rossz, de perpill 31%-on áll, és egész pontosan 53 órája és 35 perce megy. (az igaz hogy az s5230as samum, vagy a SE k610i-m 1 hétig is bírta)
(#40834) CoolBoy323 : "szakemberek":
(inkább felhasználókat kérdezz, ill. szervízeseket, meg esetleg jó sok fórumot olvass (mindenfelé, mindenfélét)
(Jah, és egy haveromnak kb. 9-10 éve megy a yamada nevű csoda dvd-je, akkor az is tuti márka? Vagy mint MM-be kaptunk anno 2-3 éve valami új "csoda" dvd playert, 100db-ot , olyan 70-et visszahoztak, és ez komoly!!!, viszont a 30 működő gép tulaját soha az életbe nem fogja senki meggyőzni hogy az amit használ az egy kalap xar, és többet soha nem is lesz belőle. És volt ebből a maradékból 1-2 aki visszajött, hogy szeretne még 1et abból az "olcsó" fajtából xy-nak is venni)
-
válasz
Aksi témára: lehet hogy egyik rommal 1 órával előbb lemerül, na és? Amúgy is naponta kell töltenem. Jó esetben kibír két napot, de akkor alig nyúlok hozzá, és benne van a rizikó, hogy lemerül amikor nem kellene...
PowerAMP-nak meg annyi a trükkje, hogy az ingyenes változatot kell használni. Az simán ment nálam R9 alatt. Igaz az meg semmire se jó, de a MixZing ingyenes, és ugyanúgy van benne EQ. -
Ronam
addikt
válasz
nem lesz all-in,mert van rá esély hogy hazavágja a telót,téglát senki sem akar gyártani a telóból gondolom
.dobd fel a modacos FLB-R10et vagy a Zsoca féle új R8-at és utána csinálj egy akksi kalibrálást amit az első oldalon találsz.mind2 ROM-on próbáltam a powerampot és megy faszán
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest