Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjöttek a fólia a telefonomra, felrakás nem nehéz, teljesen hólyagmentesen sikerült felraknom,passzol a kijelzőhöz is, mondjuk direkt erre lett legyártva szóval persze hogy passzol.
Viszont nagyon nagy csalódás ért, mármint pozitív szempontból, kelzsoca mondta azt hiszem, hogy felesleges mert jó üvegből van, és nagyon nehezen karcolódik. Ami lehet így is van, de mikor felraktam, és hozzáértem csak lestem mivel alig marad ott az ujjam nyoma, az üveggel ellentétben meg tiszta mázgitás lesz az egész, ég és föld így használni sokkal kellemesebb főleg fényen nézve. Érintésben meg semmit sem változott ugyan olyan érzékeny. Szóval csak ajánlani tudom.Ja és van 3db-om még ha valakit érdekel, de csak egyben eladó...

Aktív témák
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Ulefone RugKing
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont nagyon nagy csalódás ért, mármint pozitív szempontból, kelzsoca mondta azt hiszem, hogy felesleges mert jó üvegből van, és nagyon nehezen karcolódik. Ami lehet így is van, de mikor felraktam, és hozzáértem csak lestem mivel alig marad ott az ujjam nyoma, az üveggel ellentétben meg tiszta mázgitás lesz az egész, ég és föld így használni sokkal kellemesebb főleg fényen nézve. Érintésben meg semmit sem változott ugyan olyan érzékeny. Szóval csak ajánlani tudom.