Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
hali
pont nyitni akartam ilyen témát ("zongora" -ra nem dobja ki)
segítséget szeretnék kérni:
story: 6 évet zeneiskoláztam, sokat gyakoroltunk, versenyre is jártunk rendesen. ez volt 4 éve, azóta szinte semmit. most költözés lesz, szeretnék venni magamnak vmit, elsősorban klasszikus zenéket játszani. keret jó esetben ~400k.lehetőségeim:
1, veszek egy pianinot, es boldog vagyok. hátránya, h panel/téglába költözöm, szomszédok nem lesznek boldogok + sok helyet foglal, jót kell kifogni, hangolgatni, etc.
2, veszek egy digit.zongorát uennyiért, és itthon hétvégente gyakorlok pianinon. ebből mindenképp a fix kialakításút(legalább két szép láb, 3 pedál, fa meg minden), nem akarom cipelni sehovavan olyan, aki mostanában próbált digit.zongorákat és tudna mondani technológiai különbségeket? (Roland progresszív kalapács, Yamaha GH, GH3, ...). mennyire lehet ezeken megoldani a gyors játékokat?
márkában, bemutatóteremben tudtok segíteni, hova menjek, ahol ki lehet őket rendesen próbálni (és hagynak is)?
informatikusként nyilván szeretném összekötni géppel, de gondolom legalább egy(kettő) midi port mind1iken van... jól tévedek?aki most a #1: Yamaha CLP-240
köszi
bébé[ Szerkesztve ]
..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest