Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolti83
tag
válasz
Beni2360 #19976 üzenetére
Gondolom típustól függ, hogy milyen az ikon, ugye? Ugyanis nekem Zidoo Z9X -em van, és ott nem téglalap, hanem kör alakúak az ikonok.
Másik kérdés: NASon vannak zenék. Elindítom az adott mp3-at, viszont ha a Zidoo hangerejét leveszem 0-ra, hiába van a Zidoo egy arcam avr20-as erősítővel összekötve, nem jön hang a hangfalakból. Ennek mi az oka? Szeretmém, ha mind az 5 hangfalra ugyanaz a sáv menne ki.
-
kzsolti83
tag
válasz
Beni2360 #19964 üzenetére
ok, köszi.. kipróbálom akkor egy saját magam által létrehozott collectionnel! vagy, amit még lehetne, de az nem tűnik túl triviálisnak, ha valahogy elérnèm a zidoo adatbázisát, és ott felülírni az adott filmhez tartozó paramétereket. Gondolom vmi táblában ott van, hogy adott tartalom milyen collection része!
-
-
kzsolti83
tag
válasz
Beni2360 #19960 üzenetére
Van egy sorozatok mappám a NAS-on. Ebben van egy family guy mappa, külön évadonként mappába rendezve a részek. De van egy 1,5 órás film, ugyanígy a family guy mappa alatt közvetlenül, ami nem évadon belül jött.. A sorozatok mappát kitettem a PW-ra, minden szépen meg is jelenik ott, de van egy family guy collection, amelyben az évadok vannak.. és a family guy collection mellett van egy poster, ami ehhez a 1,5 órás filmhez tartozik. Megnéztem a TMDB-t, ez filmként van nyilvántartva, nem TV Show-ként. A kérdés mindössze az, hogy movieként azonosított tartalmat be tudok-e tenni olyan collectionbe, ami TV Showként azonosított tartalmakat tartalmaz.. Ugyanis amikor a filmként azonosítottnál rányomok arra, hogy add to collection, nem jelenik meg a family guy collection.
-
kzsolti83
tag
válasz
Beni2360 #19957 üzenetére
Mindegy, megoldottam. Thx a visszajelzést. Végül nem egy custom categoryt raktam ki a PW-re, hanem az adott resource-t (mappát), illetve a file neveket korrigáltam a küldött link alapján. Még egy dologra nem jöttem rá, hogy Movie-ként felismert tartalmat hogy tudok olyan collectionbe tenni, amelyben TV showk-k vannak.
-
kzsolti83
tag
válasz
Beni2360 #19955 üzenetére
Bocsánat, nem TV, hanem TV shows - tehát az alapértelmezett categoryról beszéltem! Nem a mappa vagy mappaszerkezet a gond, mert akkor a TV Shows kategórián belül collectionként mutatja (értsd a TV Shows- on belül van egy family guy collection és ahhoz tartozó poster, és ha arra kattintok, akkor jelennek meg az évadonkénti postetek), de ha ezt a collectiont hozzáadom az általam létrehozott categoryhoz, akkor ott nem collection posztere jelenik meg, hanem külön-külön évadonként!
-
kzsolti83
tag
Sziasztok! A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget; Zidoo Z9X-em van. NASról bescanneltem mindent. Van egy mappám, amiben a Family Guy eddigi összes része ott van. Bescannelte, automatikusan betette a TV kategóriába, egy Collectionbe. Létrehoztam egy saját kategóriát Sorozat névvel. A teljes collectiont átraktam ebbe a kategóriába. Viszont a TV-ből nem került ki, de a nagyobb baj, hogy a custom kategóriában évadonként jelent meg, tehát nem egy poszter alatt a collection, és azon belül az évadok, hanem a kategória “gyökér könyvtárában” annyi poszter alatt ahány évad van. (de közben ki tudnám venni a collectionből) A TV alatt továbbra is jól mutatja! Mi lehet a gond?
-
kzsolti83
tag
Illetve van olyan progi, olyan beállítás, amire mindenképp érdemes figyelni? Soha nem volt még médialejátszóm! Köszi előre is
-
kzsolti83
tag
Sziasztok! Azt jól gondolom ugye, hogy ha NASról erősítőn keresztül kívánok filmeket lejátszani zidoo segítségével, akkor a hdmi in -be semmit nem kell dugni?
-
kzsolti83
tag
Azt meg tudja vki mondani, hogy milyen hdmi kábel jön a zidoo z9x-hez? 2.1 vagy 2.0? Holnap kapom meg, és kérdés, hogy kábelt kell-e külön beszereznem. Köszi
-
kzsolti83
tag
Ha vkit érdekel, több magyar üzletben leakciózták a Z9Xet (120e --> 105e), és egyéb modelleket..
-
kzsolti83
tag
Milyen érdekes, hogy mára az összes magyar boltban 5000 ft-tal drágább lett a zidoo Z9X.. nem is értem, hogy mitől kerül 1,5× annyiba, mint 2 éve
-
kzsolti83
tag
Sziasztok! Zidoo z9x vásárlásán gondolkodom. A 2GB ram nem kevés? Köszi
-
kzsolti83
tag
Sziasztok! Abban kérnék egy kis segítséget, hogy a Z9X és a Z10 pro között van bármi érdemi különbség azon kívül, hogy utóbbinak van HDD tárja? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest