Hirdetés

Aktív témák

• motor

tag

válasz motor #23 üzenetére

meanwhile in the secret room...

amint az kiderült a KOPI KONTROLLED nem is csak védelem, sokkal inkább egy formátum, CD kompatibilis: vagyis nem minden, CD lejátszására tervezett alkalmatosság játsza le. Leginkább az E-MI? kiadót bafogatják miatta és a Filipsz, mint a CD szabvány megalkotója nem is engedi a KOPY KONTROLLED (eu: Cc)
    technológiával gyártott korongok forgalmazását a Compakt Disk logo feltüntetésével.

tesztemben két hangmintát hasonlítottam össze. az egyik mintát a hagyományos rippelés technikával készítettem, a másikat meg a még hagyományosabb analóg felvétel módszerével. ön is láthatja: semmi külömbség ! mert ezt csak hallani lehet
    well az analóg módszerrel sokkal szebb lett a másolat minősége (sztereó, sercegés, telítettség), de sajnos ezen is hallható némi flanger szerű torzítás, tehát a mágikus diszk(Cc) jól szerepelt, szerelt, leszerelt, leszerepelt. röviden összefoglalva a mágikus diszk(Cc) 1 becsapás: mert semmin sem lehet úgy lejátszani (és most ideértek 1 normál Filipsz CD lejátszót is amiről eddig nem szóltam; hihihi) hogy jó minőségű zenét halljon a zember. pont mintha egy kalóz- kazettát vettem volna csak éppenséggel ezt méreg drágán. olyan ez mintha befizettem volna egy afganisztáni útra 1 utazási irodánál és ott derül ki, hogy csak egy tankból nézhetek kifelé a kémlelőnyíláson

a témát ezennel nem zárom be, további okos hozzásózásodat várom..

[Szerkesztve]

Aktív témák