Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
motor
tag
meanwhile in the secret room...
amint az kiderült a KOPI KONTROLLED nem is csak védelem, sokkal inkább egy formátum, CD kompatibilis: vagyis nem minden, CD lejátszására tervezett alkalmatosság játsza le. Leginkább az E-MI? kiadót bafogatják miatta és a Filipsz, mint a CD szabvány megalkotója nem is engedi a KOPY KONTROLLED (eu: Cc)
technológiával gyártott korongok forgalmazását a Compakt Disk logo feltüntetésével.
tesztemben két hangmintát hasonlítottam össze. az egyik mintát a hagyományos rippelés technikával készítettem, a másikat meg a még hagyományosabb analóg felvétel módszerével. ön is láthatja: semmi külömbség ! mert ezt csak hallani lehet
well az analóg módszerrel sokkal szebb lett a másolat minősége (sztereó, sercegés, telítettség), de sajnos ezen is hallható némi flanger szerű torzítás, tehát a mágikus diszk(Cc) jól szerepelt, szerelt, leszerelt, leszerepelt. röviden összefoglalva a mágikus diszk(Cc) 1 becsapás: mert semmin sem lehet úgy lejátszani (és most ideértek 1 normál Filipsz CD lejátszót is amiről eddig nem szóltam; hihihi) hogy jó minőségű zenét halljon a zember. pont mintha egy kalóz- kazettát vettem volna csak éppenséggel ezt méreg drágán. olyan ez mintha befizettem volna egy afganisztáni útra 1 utazási irodánál és ott derül ki, hogy csak egy tankból nézhetek kifelé a kémlelőnyíláson
a témát ezennel nem zárom be, további okos hozzásózásodat várom..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest