Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockersrac
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy van egy régi folyosó ajtó, amit ki kellene valahogy nyitni, de se nekünk, se a gondnoknak nincs hozzá kulcsa. A kérdésem az, hogy a savazásos módszer mennyire hatékony? Milyen savat szoktak használni? Én arra gondoltam, hogy peroxid+sósav keverékkel próbálkoznék. Azért savval csinálnám, mert nehezen hozzáférhető helyen van. Vélemény esetleg, hogy mennyire működőképes az elképzelésem? Egy sima réz Elzett zárbetétről van szó...
-
Pompi
nagyúr
Próbáljunk meg odafigyelni, hogy milyen kategóriába nyitjuk a topicot! Az Off-topic Logout témakörbe értelemszerüen az off-topic Logout írások topicja kerülnek.
-
ttoth
tag
Nem kell rosszra gondolni.
Bérlünk egy garázst, amin van egy lakat meg egy rendes hengerzár. A lakathoz van kulcsunk, a hengerzárhoz még a tulajnak sincs. Viszont nekünk van még vagy két zárbetétünk, amit itt tudnánk használni, csak ugye az eredeti kulcs nélkül nem tudjuk kivenni a régi zárbetétet az ajtóból.
Azért nyitottam egy új topicot, hogy erre a problémára megoldást találjak. Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest