- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Nem akar valaki cserélni sata SSD-t egy Sandisk X400 M.2-s 256-s SSD-re?
120 GB-s is elég értékegyeztetéssel, vagy 2 *120 GB , vagy 256 GB egy az egybe....
thnx
-
ZS3NI
őstag
Foglalkozik itt valaki 8mm kazetta digitalizálással? Lenne pár kazettám a szekrényben.
-
törölt tag
2 talca monster energia ital megmaradt. Erdekel valakit mondjuk fel aron?
-
vallas
őstag
-
Macka
veterán
[link]
Samu A71 eladó. -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre még csak itt érdeklődök, mert csak tervszerű az egész, hátha valakit érdekel az alábbi fél konfig.
Asus Prime B250M-A
I5 7400 (gyári hűtője nem tudom, hogy megvan-e, ha igen akkor adom hozzá)
G.Skill Ripjaws 4x4Gb F4-2133C15-4GVRA procin egy Alpenföhn Brocken csücsült, szóval soha az életbe nem melegedett fel igazán (ezt nem adom hozzá!).
A doboza emlékeim szerint mindennek megvan.
Amennyiben valakit érdekel privátban keressen kérem, mert úgy szeretném eladni, hogy nem akarok gép nélkül maradni, ha tényleg érdekel, egyeztetünk, hogy közbe már elhozzam az újat, ezért is hirdetem meg itt inkább.Árban 70k-ra gondoltam, hogy lehessen kicsit alkudni is belőle.
-
barnam_
nagyúr
Sziasztok,
Pci-e vga-t keresek, semmit sem kell tudnia, csak legyen rajta hdmi kimenet. Árban a lehető legolcsóbbra gondoltam
(max 5k?)
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok,
Keresek Raid vezérlőhöz kábelt.
sff-8087- 4xSATA kábelt 2db-t
sff-8088-4xSATA kábelt 1db-t
Hátha valakinek porosodik polcon. -
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8279 üzenetére
Lehet akkor foxpost lenne a legjobb, megnézem mennyi az annyi, aztán írok privit...
-
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8277 üzenetére
Persze....
Szerintem csak azért nem megy, mert nem szereti a 3 modult a dell gép, még kipróbálom az 1 4 GbB-srammal, de szerintem azzal is menni fog...
Hogy tudjuk megoldani, te most merrefelé vagy...?
-
vallas
őstag
Sziasztok,
van egy 4 GB ddr3-as ram-om, ami valamiért nem megy 2*2GB ddr3 -s ram mellett egy dell 7010 gépben.
Nincs valakinek elfekvő 2*2 GB ddr3 ram-ja a 4 GB -ért cserébe ?
ilyen a ram:[link]
Köszi
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Sziasztok!
Eladó Dell Projektor [link]
-
törölt tag
Csoki,sor komboert valakinek nincs elfekvo butafonja? Nokia 3310 szart be. Ezt valtana. Nagy simet tudjon fogadni. Koszonom
-
sonar
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy melyik cég bukott meg? Milliárdos csalássorozat: győri és zalai bűnszervezeteket számolt fel a NAV
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Usb-s, vagy belső Wifi kártyát keresek, ha lenne valakinek esetleg eladó. -
sonar
addikt
@vallas, @reti
Köszönöm a felajánlásokat, egyelőre még csak tervezgetem a beavatkozást.Viszont ha már vannak itt bringások bátorkodnék még egyet kérdezni.
Nézegettem az agydinamókat, nekem nagyon szimpatikusak. De nem igazán értem, hogy utólag hogyan lehetne azt a beszerelni. Tudja vki? -
Immy
őstag
Sziasztok,
Elfekvőben esetleg nincs valakinek egy USB-s cd olvasója? -
rétisün
veterán
így a képek alapján (szerintem) ez négyszögtengelyes hajtókar.
a csapágyakat kivenni ilyesmi körmöskulcs kell(ene) azt is tudok adni, de persze az ütésre meginduk, kihajtom módszer is jó lehet, főleg ha nem azt akarod visszatenni.
arra fugyelj, hogy a leggyakrabban (mert van többféle szabvány) mindkét oldalon hajtásirányba (amerre a pedált tekered) kell kihajtani a csapágycsészéket.
-
sonar
addikt
Tegnap végre megcsináltam a képeket. Ebből honnan tudom eldönteni, hogy valóban négyszöges a hajtás?
Bringa, hajtás_1, hajtás_2Illetve a lehuzó elég (a csavart dugós kulccsal le tudom szedni elvileg.)? A hajtás_2 képen van a hajtókarház végén egy fém elem bevágásokkal.
Azt hogy kell levenni? Menetes? Ütöm és megindul a menet? -
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8256 üzenetére
A tisztításra én féktisztító + rongyot szoktam használni. Más eszközöknél már bevált. Inkább a kenés a kérdéses számomra. Fújtam én már rá mindent ami otthon volt. (WD40, lánc spray, szilikon olaj) Kárt nem tettem vele, csak nem biztos, hogy ideális. Ezért is kérdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata.
@vallas - este ha időben hazaérek csinálok képet.
-
belaazallat
addikt
Lánc tisztítás többféle képen történhet:
Szerzel egy lánc bontót, meg egy olyan patentszemet, ami jó a láncodhoz(ahány sebességes) Láncot levesezd, be egy palackba, benzin/petroleum/gázolaj,/spéci tisztító folyadék adig áztatod/rázod, míg tiszta nem lesz.
Vagy veszel egy lánc mosót, rá kell tenni a láncra és feltöltöd a korábban említett tisztító szerrel, kefék segítségével megtakarítja a láncot. Én is ilyet használok. [link]de van itt a ph-n kerékpáros topic, az összefoglalóban minden benne van
-
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8253 üzenetére
Egyéb szerszámokkal el vagyok látva
csak ehhez a spéci munkához való nincs. Illetve ha kell akkor beruházok rá.
Olajzás: MTB a bringa meg gyerekekkel terepen/földes úton is tekerünk. Múltkor ránéztem és
szóval le kellene takarítanom a láncokat az összes bringán.
-
belaazallat
addikt
Lidl/aldi szokott lenni kerékpáros szerszám készlet, abba szerintem minden van. Bár lehet inkább újabb kerékpárokhoz, az a 20+ éves bringa az még érdekes lehet.
Többféle szerszám kellhet, attól függ milyen alkatrészek vannak rajta, agyhoz lehet hogy villás kulcs, vagy spéci, ezt így látatlanba nehéz megmondani. Rétisün kolléga megnézi és megmondja neked mihez mi kell.
Olajozás megint egy érdekes dolog, mindenki másra esküszik, lehet szó műszer olajról, de az gyűjti a port, speciális lánc spay, vagy wax.
-
sonar
addikt
Kösz a válaszokat és a felajánlásokat. Lehet, hogy igényt tartanék majd a lehúzatóra vagy egy kis segítségre.
Két bringáról lenne szó, mindkettő 20+ éves.
Az egyiken lötyög a hajtókar (ez nem az enyém) illetve az enyémet (MTB Schwinn Csepel) szeretném szétszedni fullra mert a rozsda erősen kikezdte az alján és szeretném lekezelni vmivel, illetve ráférne az egészre egy nagy generál a szezon végeztével. Mert az elmúlt 10 évben csak porosodott és tavasszal vettem elő hosszú állás után, de a nyár folyamán sok mindenre nem volt időm csak a fékeket igazítottam meg illetve a gumikat cseréltem le.A neten már nézegettem, hogy milyen cuccok kellenek hozzá, de így látatlanba kicsit elbizonytalanodtam.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehúzatón kívül még milyen cucc kell hozzá?
Illetve lánc olajzáshoz mit ajánlatok? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy bringás kérdésem lenne. Szerelt már vki hajtókart és van-e hozzá szerszámja?
üdv: s
-
macilaci78
nagyúr
Köszi srácok, ennyiből már tudunk választani.
-
sonar
addikt
válasz
macilaci78 #8244 üzenetére
Az én javaslatom:
Cukrászda: Frei kávézó (ha nem hétköznapi sütit keresel), Gerő cukrászda, Betti cukrászda kb ebben a sorrendben
Enni sok helyen lehet. Én az O'connorst szeretem a stake miatt. Tavaly ettem ott utoljára és nagyon meg voltam vele elégedve. Aztán még ami szóba jöhet és Terra Inconginta (érdekes a hely, a kaja is jó), Pedró (mexikói kaják miatt szeretem). Menü jellegű kaját meg rengeteg helyen tudsz enni, ezeket nem is sorolnám
Hambizni: strikeüdv: s
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #8245 üzenetére
Erdőgyöngye köszöni szépen, még megvan, többször volt már ott évvégi céges buli, legutóbb pl. tavaly. pár évig nem ment, aztán azt hiszem tulajváltás volt, kicsit átalakították, de most megint működik, egész jókat ettünk-ittunk......
-
parandroid
félisten
válasz
macilaci78 #8244 üzenetére
Tóka Vendégház régebben jó hely volt, gyakran jártunk, de az utóbbi pár évben nem jártam arra. Rögtön a 76-os út mellett, ahogy beérsz a városba. Kívülről nem mutat sokat, de az udvara a tóval, meg a kiülős terasszal elég hangulatos. De ha már 76-os út, akkor Vadászcsárda, Zalacsány, a körforgalomban. A megye egyik legjobb helye (volt régebben, az utóbbi időben alig vagyok Mo-n, kicsit le vagyok maradva). Tényleg, Erdőgyöngye megvan még? Hehe, mennyit vittük a külföldieket oda: ‘Where’s the party tonight?’ ‘Erdőgyöngye Kisvendéglő.’ Errrr... what???!??!?’
Ja, ezek éttermek, nyilván.
p
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Egy zalaegerszegi cukrászdát tudtok ajánlani pár szelet erejéig?
Illetve valami kajáldát ebédelni. Nincsenek nagy igények, de pizzát nem kívánunk, viszont hambi jöhet, illetve rendes meleg étel.Köszi!
-
vallas
őstag
-
Immy
őstag
Helyieknek -10% kedvezmény
Ubiquiti UNIFI UAP-AC-LITE
Nokia dku-2 usb kábel -
Khaal
őstag
Sony Playstation 2 starter pack
Asus Strix GTX1050
Pentium 1-2 korszakból egy doboznyi alkatrész, csecse-becse. -
Garf.
tag
Nincsen valakinek eladó laptop hdd caddy-e 12,7mm itt helyben?
-
Khaal
őstag
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
B450i AORUS PRO WIFI lap eladó.
[link] -
pjani54
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak,
Nagy köszönet Sonar kollégának, aki lelket vert 1 elhalálozott HP Probook alaplapba.
Forduljatok hozzá bizalommal.
Üdv. J.
-
sonar
addikt
Helló,
A csácsi részen lévő Toyota kereskedéssel/szervizzel van valakinek tapasztalata? (leginkább a szerviz része érdekelne)
üdv: s -
odorgg
addikt
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
ZS3NI
őstag
Ha esetleg valaki szeretne szintet lépni a mobilos fotózásról:
https://hardverapro.hu/apro/canon_eos_m100_ef-m_15-45_mm_milc_ef_50mm_f_1_8_so/friss.html
Ha holnap viszed személyesen Zegen akkor -5k
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Eladó HP Prodesk 400 G3 Micro Tower
40k G4400, Samsung 2400MHz 1x8GB, slim ODD, gyári proci hűtés
+5k 60GB ssd kevés írt adattal.
+30k I5-6500
+10k Samsung 2400MHz 1x8GB
Bővíthető normál magasságú vga-val.
PCI-E tápcsati nélküli jó csak. -
vallas
őstag
Hali,
valakinél sima DDR 400-s ram 2*1 GB véletlenül?
DDR 2-t tudok érte adni.... -
pjani54
csendes tag
Szervusztok,
Ismer valaki Nagykanizsán, Zegen, vagy a környéken valakit, aki HP Probook 4540S alaplapot tudna javítani elcseszett BIOS frissítés után??
Lapot (ua. mint 4440S/4441S/4740S); törött- vagy fél lapost is vennék működő lappal, ha lenne ilyen.
Üdv. PJ
-
Kuruc2
senior tag
Üdv! Valaki tud ajanlani zegen hazgondnok-ezermester fele szakit aki (emberbarati aron) megcsinalna ezt azt egy lakasba? Kissebb karbantartási problemak, redőnygondok, fürdőszobaplafonmeszelés-kezelés, elromlott mosdo-tartaly, ilyesmik.
-
vallas
őstag
Sziasztok!
Eladó
8GB DDR4 2400-s SO-DIM ram Kingston KCP424SS8/8 10.000 Ft
-
vlaci79
senior tag
Hali, eladó két hét próba garival.
Corsair Vengeance DDR3 2x4GB 1600MHz 10k -
vallas
őstag
Hali,
lenne egy eladó 500 GB-s Toshiba 7200rpm-s merevlemezem...
4000 pénz... -
rover45
őstag
Szia!
Ezt vettem itt prohardveren pár hónapja. Aztán mire megjött, már nem kellett a családba, mert vettek egy másikat
Nem adtam el, hátha jó lesz még valamire, de csak porosodik, amúgy kipróbálva tökéletesen működik természetesen.
Szépséghiba, hogy jelenleg Fonyódon van, de posta megoldható ha érdekel
[link]
Üdv,
Gábor -
sonar
addikt
Helló,
Van esetleg vkinek eladó 4G képes routere?
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Nem tudom mennyire jó helyre írhatok-e. Van itt valaki esetleg Nagykanizsáról? Ha igen PM-be keressen már meg.
Nagykanizsai topikot nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest