- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy ez merre van? zalaegerszegi fix traffipax
InterSpar? -
vlaci79
senior tag
Sziasztok, wifi antenna kábelt szeretnék hosszabbítani 2m-t.
Lehet Egerszegen valamerre venni?
Köszi -
sonar
addikt
Sziasztok,
Vkinek a fiókjában nincsen elfekvőben vmi FCLGA1366 socketbe való abszolút minimál fogyasztású intel proci?
-
Csigavair
tag
Sziasztok! Egy nagy kéréssel fordulnék a környékbeliekhez… sajnos otthon maradt a notebookunk, úgyhogy vettünk egyet (az otthoni amúgy is csereérett volt már). De én balga olyat vettem, amin nincs windows. Ha esetleg valaki zalakaros környékén egy órára tudna nekem adni egy windows 10 telepítőt pendriveon,akkor nagyon hálás lennék, meg a kisfiam is!
Előre is köszi -
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8385 üzenetére
A nagy milkát szereted????
Sárváron hogy vagy, van ott lakó kolléganőm. De ő csak meló után van Sárváron... -
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8382 üzenetére
Akár jó is lenne, de milyen mennyiért, és hol?
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvő pici videokártyája, egy elhalálozott 9600 gt 512 MB helyére?
Pcie express csati, ha lehet aktív hűtés , olcsóba ???
köszi!
-
vallas
őstag
Eladó 12 colos Dell laptop [link]
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó routerem, a típusa: Asus RT-AC65P 1 év kisker gari van még rajt!
Irányárnak 13k-ra gondoltam. Elsősorban személyesen Zalaegerszeg belvárosában, de igény esetén posta is szóba jöhet. -
sonar
addikt
Várjatok, nem klasszik fényképeket akar előhívatni a kolléga?
-
Kuruc2
senior tag
Baráti áron, fotópapírra, színesbe, nagyba, szerintem senki.
Én is csak ezeket tudom kb: http://www.printbt.hu -
vacs
veterán
Sziasztok.
Zegen hol, melyik fotósnál vagy egyéb helyen hívnak elő, vagy nyomtatnak fényképet baráti áron? -
sirály69
őstag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni.
Hangosító rendszert a közelben 2 napra hol lehetne bérelni?
Családi rendezvényre kellene...., és persze sürgős lenne! -
törölt tag
Sonar kollegaval "sajnos" nem volt sikeres az uzlet (nem rajtunk mult), de Minden a megbeszeltek szerint tortent, maximalisan korrekt, szavatarto, csak ajanlani tudom!
-
ZS3NI
őstag
Projektor valakinek? topiclakóknak 10% kedvezmény.
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Eladó AMD konfig SSD-vel, topic lakóknak 10% kedvezmény...
[link] -
Immy
őstag
Sziasztok,
Használt 2.5" 500GB-os sata SSD nincs valakinél laptopba? -
törölt tag
Valakinek egy felesleges monitorja esetleg? Max 15k
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Lépcsőnjáró molnárkocsi nincs véletlen valakinél? költözéshez bérelném néhány napra.
-
Immy
őstag
Ha esetleg valaki akarna venni Sony MILC kamerát, akkor az enyém eladóvá vált [link]
-
törölt tag
válasz
parandroid #8340 üzenetére
Azert egy ilyen kategorias auto komplett olaj + szurok megvannak nagyon max 30k-bol. Meg egy 5os a szerelonek, ha nem tudja sajat maganak elvegezni. Ki a fene fizet ki 90 ezret ezeknek a cserejere??
-
sonar
addikt
Azért meg kéne nézni azt az ajánlatot jobban.
Pro érv a gyári szervizek mellett, hogy gyári alkatrészekkel dolgoznak. Mondhat bárki bármit, hogy unix és társai... de az ott forgalmazott alkatrészek elmaradnak a gyáritól minden tekintetben. Persze van aki ezzel tud élni.
Legjobb példa, hogy tavaly kétszer kellett jobb oldali lámpa búrát cserélnem. (egyszer kitolatták, egyszer meg egy bambi ugrott neki, pont annyira, hogy a fülek letörtek)
A gyári valeo volt, mindkétszer valeo-t vettem (először unix, utána bárdi), de a minőség nagyon elmaradt a gyáritól.
Kezdjük ott, hogy sorjás volt a műanyag, és alaposan megnézve tényleg nem az igazi. De a funkcióját ellátja.
A gyári ára 120k, ezzel szemben az utángyártottak meg 30-40k. De esetemben 15 éves autóról beszélünk. -
Immy
őstag
Sziasztok,
Tudtok javasolni olyan megbízható autó szervízt, ahol a szokásos éves szervízt nem aranyárban mérik?
Egy 5éves ford fiesta éves szervízére kaptam a kereskedéstől egy 120ezres ajánlatot (olaj és szűrők cseréje) -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon kedves fórumtárs tudna nekem segíteni a praktikerből elpostázni nekem 2 db kültéri lámpát, hogy meglegyen itthon a béke? Ugyanis az asszony 1 hete rágta már a fülem, hogy rendeljem meg a lámpákat, én meg nem rendeltem meg, mert mindig volt más dolog, most meg már nem szállítják, csak élőben lehetne átvenni.
Természetesen a felmerülő költségeket állom, ha volna olyan kedves valaki, hogy elmenne érte nekem és elpostázná/futározná ide.Privátban várom a jelentkezőket!
-
atees
őstag
-
ZS3NI
őstag
Van valakinél elfekvő lightning kábel? Sikerült megtörni az enyémet, holnap délelőtt vinném. Zegen bárhova elugrok érte.
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Eladó i3-s Dell 7010-s gép 19-s monitorral
[link] -
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Van valakinél mini display - hdmi adapter elfekvőben? Zalaegerszegen ha lehet. Ha nincs akkor veszem is aliról.
-
rétisün
veterán
üdv, urak,
ismer valaki olyan szakit, aki ágak aprításával, darálásával fogllkozik?
-
ZS3NI
őstag
Urak, hölgyek, egész véletlen nincs valakinél elfekvő hibás laptop? Bármilyen régi, állapotban lévő jöhet... Fiam (1,5 éves) meg van vadulva a cégesemért, amint meglátja egyfolytában nyomkodni akarja.
Nem örülnék ha tönkretenné, betörné a kijelzőt, ezért keresek valami dummy gépet. Valami jelképest összegért / sörért.
-
barnam_
nagyúr
Sziasztok,
Eladó dolgaim:
HP 8200 Elite SFF PC
Lenovo ThinkPad T420
Dell Vostro 3580Szívesen elviszem megyén belül személyes átvétel esetén (inkább azt preferálom).
-
vlaci79
senior tag
Hali, eladó 1080TI
-
törölt tag
Sziasztok,
Pintyet egerszegen hol lehet venni? -
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8313 üzenetére
OKOK...
-
ZS3NI
őstag
Urak, hölgyek, van valakinél eladó IKEA KURA típusú gyerekágy? Lassan kinövi a gyerkőc a kiságyat, és updatelnem kellene egy ilyenre.
-
odorgg
addikt
VGA valakinél feleslegbe nincs esetleg? HDMI legyen rajt, max 40k az elvárás.
-
Macka
veterán
Genius 2.1 eladó.
[link] -
törölt tag
[link]
Hatha meg erdekelne valakit az utolso talca monster energia ital... -
ZS3NI
őstag
Ha esetleg valaki MILC fényképezőt keres, eladó:
Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42mm II R obi. VÁZ: Garis, 311 Expo, szinte új
-
vallas
őstag
válasz
belaazallat #8303 üzenetére
Köszönöm, de közben az unokaöcsémnél találtam egyet, szóval már tárgytalan...
-
vallas
őstag
Hali,
Valakinek egy 1 GB-s DDR2-s ramja nincs véletlenül eladó...?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest